DEMONTARE BANCHETA SPATE LOGAN, vreau sa imi pun huse
![]() ![]() ![]() |
DEMONTARE BANCHETA SPATE LOGAN, vreau sa imi pun huse
AWY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De sezut tragi in sus, spatarul are doua suruburi si apoi il ridici (are doua cleme in portbagaj)
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Ce tip de huse ai luat?eu as vrea niste huse care sunt facute din imitatie de piele sau ceva de genul asta!Ai vazut cumva la Metro asa ceva?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
N-au asa ceva in Metro.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
parerea mea ar fi sa nu iti iei dealea imitatie de piele ca o sa transpiri la fund si la spate mai ales vara.stiu pe cineva care are si de cate ori am mers cu respectivul am coborat din masina transpirat la spate si dorsal
![]() oricum ramane la alegerea voastra ce vreti sa va luati. P.S. la spatar sunt 2 suruburi de 13. This post has been edited by Giurisici Fabian: 10 Feb 2007, 23:11 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Ideea este ca vreau sa imi iau niste huse rezistente si care nu lasa praful sau mizeria sa se infiltreze si sa murdareasca materialul originalde pe scaune, toate astea pt ca am caine si il bag in spate!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Se demonteaza foarte usor daca citesti ce scrie intr-una din cartile ce le-ai primit la cumpararea masinii.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
AWY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri, am reusit sa pun husele. Topicul se poate inchide.
|
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:12 |