Depasire perioada de revizie, Cu cati kilometrii se poate depasi?
![]() ![]() ![]() |
Depasire perioada de revizie, Cu cati kilometrii se poate depasi?
ct-03-tvy |
![]()
|
||
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(K-gula @ 15 Jul 2009, 11:29) Vai domnu' manager de vanzari la o companie multinationala care da managerilor telefoane fara camera si loganuri cu motor de 1.4, cu venituri mult peste medie, pai e asa o problema pentru dvs o amarata de revizie? Acu', daca tot ati amintit, aveti si argumente pentru sumele debitate, ca de la topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22914 rezulta ca o astfel de revizie nu prea depaseste 400 ron. Nu de alta, dar daca imi aduc bine aminte mai facuserati pe acilisea niste afirmatii elucubrante, pe care ati uitat sa le mai argumentati. Topicul cu airbagul ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=132776&hl= ) vi-l mai amintiti? Apropo, nu ziceati dvs. ca va cam ustura buzunarele sa faceti praf un ford sau altceva, si d-aia ati ales Loganul de 1.4? PS: aia cu reviziile ieftine la Hyundai cantati-o la alta masa, ca mai avem si noi oarece cunostinte. Sa nu dau niste exemple ca o sa le stea la multi mancarea in gat. PPS: Si cum ziceti ca e ca manager de vanzari si va intalniti cu potentialii clienti si scoateti o gioarsa de telefon pe care si aurolacii si l-ar permite? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
va salut, reactivez topicul dupa mai bine de 10 ani.
Daca depasesc cu 2 zile termenul de 1 an pt prima revizie, pierd garantia? A trecut cineva prin situatia asta? In carnetul de garantie e trecuta achizitia pe 13 sept 2019. M-am programat maine pe 15, fiind indus in eroare de faptul ca am rdicat masina pe 19, asa aveam in cap, vazand acum carnetul de garantie, vad ca am depasit data. A trecut cineva prin situatia asta? La km nu s-a depasit, abia am 4000km. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
la 2 zile e ok, stai chill.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp am sunat si la vocea clientului, acelasi lucru mi s-a spus, ca nu e o problema.
In carnetul de garantie nu se face referire la depasirea uneia din conditiile impuse, km sau data, teoretic ai depasit, la revedere. Vad eu maine. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
una e 2 zile, alata e 2 luni, mai ales la kilometraj mare. dar nu e cazul la tine.
Succes |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bill |
![]()
|
Am rezolvat cu revizia, nu au fost probleme.
Costul, 500 lei, ulei Castrol RN17 si filtru ulei, plus verificarile de rigoare. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu am depasit la Mazda cu vreo 1000 de km km pt revizie. Credeti ca am pierdut garantia chiar pt orice si in orice caz? Chiar daca defectul se intampla sa zicem peste 1 an? Masina e din 2019.
This post has been edited by eXtenSion: 19 Sep 2020, 20:54 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DrV |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 November 11 ![]() |
La Ford, în termeni si conditii e stipulata o perioada de o luna sau 1000 km dupa termenul inițial în care poți efectua revizia fara a pierde garantia.
Mi-e greu de crezut ca alte firme pot impune cu adevărat o anume zi ca deadline, considerand ca poate de ex nu au loc în service ul unde doresti programare, ca sa nu luam numai varianta in care iti e tie imposibil sa ajungi. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ca nu te organizezi tu din timp e problema ta, nu a lor. Revizia o poti face si mai devreme.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In tarile normale sunt perioade asemanatoare si pentru alte servicii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bill |
![]()
|
Ar trebui sa se stipuleze clar zic eu, acel +/- nr. de km sau zile/luni.
Altfel, e la latitudinea fiecarui service cred. In cartea de garantie se face referire la termenul de 1 an. In schimb este clara data cand iese din garantie, este data facturii (plus 3 ani) minus o zi. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
mesterelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 September 08 ![]() |
Va salut. Din anul 2022 luna iunie sunt posesor de Logan 3 fara GPL. In luna iunie 2023 am facut revizia de 1 an, 17000km. A fost schimbat uleiul, filtrul de ulei si filtru de aer.
Astazi am 28400km si am urmarit acel tabel cu reviziile. Pot sa procedez la revizia nr.2 tot in luna iunie anul 2024, sau daca ating 30000km in luna aceasta sau ian.2024 trebuie obligatoriu sa fac aceasta revizie? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2022
- HD
|
|
einstein1984 |
![]()
|
30 000 intre revizii sau un an, care e mai devreme. Deci daca nu faci 47k ianinte de iunie esti ok sa faci atunci
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:47 |