Deschidere Service auto, Acte necesare
![]() ![]() ![]() |
Deschidere Service auto, Acte necesare
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Actele ca actele...banuiesc ca iti trebuie autorizatii de la mediu, pompieri, primarie, o firma...etc...
dar ai idee cati bani costa sculele care trebuie sa le ai pentru a asigura macar o limita decenta ? in plus de asta nu stiu cat te mai costa si ce iti trebuie pentru ati lua diverse autorizatii pt marcile de masini, adica sa poti afisa service autorizat dacia, daewoo etc.... doar mi-am dat cu parerea nu sunt in domeniu si nici nu ma pricep ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
mai bine nu teai lega la cap daca nu te doare...
de ce zic asta...?! pai pentru ca nu e asa de simplu cum crede lumea... rar-ul pana iti da autorizatie te rupe ... in primul rand ai nevoie de spatiu calumea... cu utilitati minime... loc pentru 5-6 masini in curtea serviceului... scule garla... mecanici buni... manuale de reparatii pentru masini (daca vrei sa faci service dacia mai bine nu te mai apuci ... daca vrei pentru vreo marca straina iarasi nu prea merge... ca precum iti ziceam ca sa primesti autorizatie de la rar pentru un anumita marca iti trebuie manualele pentru ea originale) si multe altele .... mai bine ne intrebi exact la subiect ce te doare capul? poate om sti... |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
tester, tu vorbesti serios?
stiu o gramada de service-uri in care nu incap mai mult de 2 masini simultan. si unele nu au deloc curte. iar Rar-ul nu are nici o treaba cu autorizarile pentru o anumita marca, din ce stiu eu. |
-------------------- |
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
vb foarte serios avand in familie un service si stiu pas cu pas ce s-a intamplat la inceput... a daca e un service de dupa bloc ... e alta varianta ... spaga multa si bine pusa... la inceput ca dupa nu te mai deranjeaza nimeni daca esti in spatele blocului decat daca te reclama cineva... dar daca ai clienti zi de zi si esti mai asa la "strada" esti ars odata la o luna cel putin ba de la financiar ba de la altele .... daca nu ai manualul de reparatii facut de producatorului unui tip de autoturism se presupune ca nu ai cunostinte necesare sa il repari deci nu primesti autorizatie pentru respectivul model/marca... asta daca vrei sa fii legal altfel dai inainte pe riscul tau... daca te prinde vreun control cu un tip de masina pentru care nu ai autorizatie esti ARS... si cu sume destul de importante
This post has been edited by tester: 15 Sep 2008, 07:42 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
danelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
Autorizatie de mediu iti trebuie doar daca ai cabina de vopsire
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:10 |