Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.206 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
caine psdist proletar cu origine sanatoasa facea alergie la cuvantul Royal
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crãpa-le-ar Domnul ficaşii
ªi setea ogoi-le-ar cu venin, Cãci n-au pãreche-n lume blestemaşii Crîºmarii care toarnã apã-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Royalu are prea multa grasime...
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Proletar Canin...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Apr 2017, 16:08) Tipa de la care cumpar eu mancare pentru catelusa mi-a zis ca s-a stricat reteta de la Royal de cand se fabrica in Polonia. Mi-a recomandat s-o evit si nici ea nu mai vinde. Acum ii dau Advance dar nu pot sa-ti recomand vreun fel de mancare. In schimb pot sa-ti recomand sa nu-i mai dai Royal. ![]() QUOTE(ady77 @ 3 Apr 2017, 22:25) Prin urmare Royal Canin nu mai e ce-a fost. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 3 Apr 2017, 18:21) Tocmai am vazut reportaj horror cu samsarii de caini care vand la mica publicitate animale "de rasa" - fara pedigree ![]() Crezi ca-i pasa cuiva? Fraieri vor exista mereu..Are balta peste.Cand iei caine de la taraba la ce te poti astepta? Mi-e mila maxima de caini ca de bipezi n-am cum..Din cauza cererii de rahat,din partea doritorilor,apar ofertele samsarilor si intermediarilor criminali.. Royal Canin nu mai este ce-a fost de cand se fabrica in Polonia,cum bine zice tanti aia. http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_usc...ni/fara_cereale Nu cred ca exista mai sensibili decat cainii tip bull.Al meu haleste fara cereale si n-are dermatite sau alte daravele.Primul caine avea deasemenea probleme alergice si tot asa a fost hranit si n-a avut probleme.Hrana presata la rece este f buna.Acum eu ii dau Marcus Muhle si ii prieste grozav. This post has been edited by iulia_boris: 4 Apr 2017, 10:24 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu le dau Taste of the Wild - complet fara cereale
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Trebuie s-o incerc si eu p-asta pt ca Cyrus dupa 2 saci identici face mutre.Si de mult ii dau tarcoale lui Taste...
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu merg pe Acana Classic sau Heritage. N-am avut probleme, si pot sa-l plimb in maieu si slapi in continuare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulia_boris |
![]()
|
Io am ramas cu-n fix.de la primul caine si n-a fost singurul cu probleme,in ceea ce priveste Acana.Mi-a facut alergie de toata frumusetea si medicul nostru spunea ca mai avusese cazuri d-astea tot de la Acana.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.206 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io votez cu Taste of The Wild, somonu' e preferatul dumnealui
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Omul cand n-are de lucru isi face. Ce viata linistita aveam eu inainte de Oscar...
In legatura cu cherry eyes, mi-a dat doctoreasa niste picaturi, i le-am pus in ochi. Ochiul drept i s-a limpezit in schimb i s-a inflamat ochiul stang. M-am dus inapoi la cabinet, mi-a dat alte picaturi sa-i pun in ochi si mi-a zis sa iau in calcul ca in viitorul nu prea indpartat sa-l progamez la operatie sa-i extirpe a treia pleoapa, cea inflamata, existand riscul sa orbeasca in cativa ani. Mai merg odata la cabinet, de data asta il gasesc pe boss, (fie vorba intre noi, amandoi medicii veterinari au faima buna in targ). Acesta imi spune ca nu-mi recomanda sa-l operez. Ii spun ce mi-a zis colega lui, si imi zice, da, asa ne-au invatat in facultate, dar de curand a fost la un congres unde s-a discutat si problema aceasta si concluzia e ca totusi nu se recomanda extirparea ci nu stiu ce operatie complicata iar in lipsa mai bine sa ramana cu ea inflamata si sa-i dau regulat picaturi. Zice ca, in afara de aspectul estitc neplacut, alte efecte negative nu prea sunt in schimb daca ii extirp a treia pleoapa raman ochii nelubrifiati suficient si in jurul varstei de 10 ani exista riscul major de cataracta. Ba mai mult, a avut si caine care a facut cataracta la varsta de cinci ani din cauza extirparii celei de a treia pleaoapa. Deci, daca nu-l operez chioreste, daca-l operez chioreste... Cu dermatita, alta belea. I-am dat tratamentul sugerat si nici un efect, nici nu s-a extins nici nu s-a vindecat. Mi-au spus sa schimb tratamentul, de vreo patru zile il dau cu o alta solutie. Daca in cateva zile nu se vindeca urmeaza sa-i recolteze nu stiu ce porbe si sa le trimita la analiza, cica, e posibil sa nu fie dermatita ci nu stiu ce ciuperca. Intre timp a inceput sa-i pice blanita cumplit. Baie ii fac cam odata la 2, 3 luni, in schimb de cand il am, de 9 luni, in fiecare seara il sterg cu servetele umede. O fi avand si astea vreo influenta nefasta? Sa incerc sa-l sterg doar cu prosop textil umezit cu apa calda. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Picaturi de imunitate ii pui la ceafa ... REgleaza PHul si alte cele
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca-ti spun ca porcul a fost la spa ultima data anul trecut pe la inceputul verii? In rest spalat in fiecare dimineata cu apa chioara pe labute si pe burta si parca prin toamna l-am spalat cu sampon pe labute (nu stiu in ce calcase, dar mirosea a sconcs). Stiu ca la cei cu blana scurta e problematic, dar eu l-as mai lasa in pace. Banuiesc ca se umple de bale jucandu-se cu alti caini...sterge-l cu un prosop putin umezit si gata. Eu de obicei nu ma complic, il las sa se usuce si pe urma il perii putin.
Scenariu: problema cu pielea ar putea fi si de la catelusa cu care se mai joaca. N-ai de unde sa stii pe unde mai pune aia gura si pe urma il composteaza pe al tau. Poate i-a transmis ceva. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
Si servetelel alea umede conteaza
ca doar nu-s umezite numai cu apa piele la animal nu are caelasi PH ca la om ![]() si mai mult, zeama din servetele poate sa strice echilibrul bacteriilor si acarienilor ca locuiesc pe animalu matale 19 Apr 2017, 13:31: QUOTE(radian @ 19 Apr 2017, 10:42) Omul cand n-are de lucru isi face. Ce viata linistita aveam eu inainte de Oscar... Intre timp a inceput sa-i pice blanita cumplit. Baie ii fac cam odata la 2, 3 luni, in schimb de cand il am, de 9 luni, in fiecare seara il sterg cu servetele umede. O fi avand si astea vreo influenta nefasta? Sa incerc sa-l sterg doar cu prosop textil umezit cu apa calda. Cu dermatita + cadere de par=> cel mai probabil infectie stafilococica Dupa analize sa ne spui cumva daca fu "staphylococcus intermedius" ![]() This post has been edited by miki: 19 Apr 2017, 12:31 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 19 Apr 2017, 12:32) Are un amic cane corso cu care se joaca de cate ori se intalnesc. Ii face ala dus cu balele. Nu asta-i problema. Toata ziua in curte cu catelusa se tavalesc pe jos. I se incarca blanita cu praf si fire de nisip la greu. Iar cand ploua, nu mai zic, cum are garda la sol, dupa 100 m de mers prin ploaie e negru pe burta si pe piept. Nu pot sa nu-l sterg cand il bag in casa ca imi murdareste tot ce atinge. Si mai ales in urechi, trebuie curatat obligatoriu zilnic. Si cata mizerie ii scot din urechi in fiecare seara... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Oskar o fi luat chelia de la stapan
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crãpa-le-ar Domnul ficaşii
ªi setea ogoi-le-ar cu venin, Cãci n-au pãreche-n lume blestemaşii Crîºmarii care toarnã apã-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Aia nu-i contagioasa bre.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Infectiile astea cu stafilococi se rezolva cu antibiotice.Daca-i vreo tricofitie sau microsporie ajungi tot la unguente.
N-am auzit de orbire dupa operatie cherry eye..Si sunt frecvent intalnite astea mai ales la ei si Bulldogi,Mastiffi.. This post has been edited by iulia_boris: 19 Apr 2017, 23:18 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
ce de incurajari....
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Numai cine n-are caini nu stie cum sta treaba cu ei.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mai bine zis doar cativa din cei ce au caini stiu care-i treaba.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandãr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cei care au maidanezi, sa nu le zic metisi si sa oripilez publicul, nu stiu. La ceilalti cred ca le pun iubitorii de animale ceva in pedigree.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Taica Corbex cand iei un caine de pe strada vs. cand dai 1000 de ieuroi pe el apar niste diferente de comportamet din partea stapanilor fata de respectivii catei...
De aceea e o vorba la crescatori: sa nu dai niciodata gratis/cado puii ![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unul mi-a zis ca sa nu-mi bag ciinele in tarc cu al lui ca el are de 5000 de euro. Eu mi-am bagat scula-n gitul lui de cocalar nenorocit. La banii astia, ca fermier iubitor de bani scosi de pe urma ciinilor ca urmare a dragostei pentru animale, ti se rupe de consanguinitate. In caz ca stii ce-i aia. Proprietarul masculului, care si el ia bani pentru cotîrceala, la fel de iubitor de animale, l-ar sui si pe ma-sa, pentru 500 de euro. Asa ca rasele astea sint putrede si hirtiile facute cum vrea spaguitorul. Maidanezul e sfint. Al meu, pina la 10 ani, a fost la doctor pentru vaccinuri. A trait 15.
Te duci la nea Gheorghe care are ciini si aranjezi cu el sa-ti dea un catel cind ii fata cateaua. Dai si tu o tuica. Sau il iei dintre blocuri, pe alese, imunizat natural. This post has been edited by corbex: 20 Apr 2017, 10:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
Io-l pofteam sa si-i tina in banca nu in tarc de vrea protectia investitiei.
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
luck33ro |
![]()
|
F. bine taica. Poti sa iei unu si din padure doar sa nu ai oi pe acasa
![]() This post has been edited by luck33ro: 20 Apr 2017, 11:40 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:49 |