Determinarea cantitatii de motorina
![]() ![]() ![]() |
Determinarea cantitatii de motorina
nca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca da.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
eu nu as fi asa sigur
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
indubitabil.
|
-------------------- |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Cum adica motorina in vacuum si motorina in aer? Daca stii volumul si densitatea calculezi masa, aplici o inmultire cu acceleratia gravitationala si ai obtinut greutatea.
Greutate nu este acelasi lucru cu masa! Pentru cine nu stie ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
adica prin calcule se elimina presiunea atmosferica. Produsele petroliere au tot felul de conventii de masuratoare, datorita modului de receptie, de accizare, de masurare... si cum la aceste produse volumul se modifica (uneori din pricina variatiilor de temperatura alteori din cauza variatiilor de penel) s-au adoptat tot felul de convetii inclusiv volum calculat la 15 grade.
pe durata lantului de distributie se folosesc diverse metode de masurare si ele trebuie sa se pupe. Daca de exemplu la incarcare s-a folosit un dispozitiv care masoara presiunea in vid (nu imi dau seama exact, dar asta ar putea fi intr-o conducta de exemplu) aceasta cantitate e scrisa pe documentele de expeditie. La destinatie se fac masuratori (probabil cu alt sistem) si eventual se fac calcule de conversie. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Bun, dar de ce "in vacuum"? Din moment ce totul se petrece in atmosfera pamanteana. Daca intr-o incapere creez vid absolut si cantaresc un obiect aflat in acea incapare apoi revin la presiunea de 1 atmosfera si iar cantaresc acel obiect, eu cred ca voi constata aceeasi greutate deci nu vad cum poate fi declarata o greutate X "in vacuum" si o greutate Y "in aer" obiectul de referinta fiind acelasi.
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
greutatea se calculeaza ca volum ori densitate. si in cazul asta se foloseste densitatea in vid a produsului.
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta este topicul cu bancuri?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:05 |