EURO 2 , EURO 3 .... cum imi dau seama ?, Solenza 2004 !
![]() ![]() ![]() |
EURO 2 , EURO 3 .... cum imi dau seama ?, Solenza 2004 !
hhd_0 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 27 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- AG-38-RLR
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
poate te ajuta acest tabel...
Attached thumbnail(s) tabel_EURO.jpg ( Size: 19.29k ) Number of downloads: 2120 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
te uiti in talon dupa literele alea in numaru de identificare
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hhd_0 |
![]()
|
Ms frumos ! Maine ma uit in talon , ca este in masina ! M-am gandit ca este mai bine daca o fura sa aiba toate actele in regula
![]() Si ce diferentze sunt intre euro2 si 3 ? Nu ma refer la noxe , ma refer la tobe de esapament diferite sau mai stiu eu ce si cum ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- AG-38-RLR
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Tobele sunt complet diferite.
La cele cu euro2 au un colier la imbinarea cu catalizatorul, apoi traseul se continua cu o toba intermediara (care vine cu teava cu tot) si cu o toba finala cu teava lunga pana la imbinarea cu detenta. La euro3, cum am si eu pe masina, esapamentul original este dintr-o singura bucata de la catalizator incolo. Si catalizatorul are prinderi diferite. Ca sa inlocui tobele trebuie sa tai linia de esapament si sa pui tobele noi in loc. Intermediara este sub forma unei conducte mai groase, nu seamana deloc cu cea de la euro2, unii spun ca nu are deloc din cauza sta, dar se inseala. Finala este mai lunga si se imbina, in caz de schimbare, cu restul printr-un colier special si pasta de etansare. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e din 2004 e E2.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hhd_0 |
![]()
|
Nu m-am uitat inca in talon , am uitat ! Dar din ceea ce a zis adri1940 inseamna ca am euro 2 !
Pai si daca solenza s-a produs pana la sf.anului 2004 , cum al altii euro 3 ca sa nu mai zic ca in acel tabel este si euro 4! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- AG-38-RLR
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tabelul este in general, nu doar pentru Solenza, si s-a produs pana in 2005, cand era E3.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
supertorr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 October 11 From: Targoviste ![]() |
...da,eu am o solenza confort 1.4 din 2005 si stiu ca este euro 3(nu apare pe cartea de identitate sau talon) insa am vazut tabelul postat de ramsen mai sus si m-am uitat pe talon si apare in cadrul numarului de identificare acel "E4"...ce sa inteleg acum ?ca este euro 4?nu ar fi rau avand in vedere noua taxa de la 1 ianuarie 2012....salutare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005 CONFORT [B][COLOR=blue]Dacia Solenza 1.4MPI Confort 2005[/COLOR][/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:41 |