Evitati Hotel Petrosani din Petrosani!, proprietatea lui Raj Tunaru
![]() ![]() ![]() |
Evitati Hotel Petrosani din Petrosani!, proprietatea lui Raj Tunaru
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
hotelul ala de afara nu pare asa de naspa..
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aparentele insala
![]() Asa e tot Petrosaniul, servicii foarte proaste, data trecuta cand am fost am luat din piata mititei, care numai gust de mititei nu aveau ![]() ![]() Sa vina Radian sa ne spuna ca nu-i asa ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu nevoie de cazare la Petrosani anul trecut, am intrebat pe cineva de acolo care mi-a recomandat Hotel Rusu. E adevarat, e la vreo 10 km de Petrosani, dar e la poalele Parangului iar privelistea e deosebita, serviciile la fel. Recomand cu caldura
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, Radian m-a invitat la un restaurant unde nu am avut motive de nemultumire. Despre Hotel Rusu, mi-a spus si el, dar nu mai aveam chef sa mai parcurg distanta aia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' imprudent mai esti si tu... Mai intai ii faci aluia din bucatarie anuntu' ca-l viziteaza sanepidu' si abia dup-aia mananci?
Ce gust avea??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai vazut si tu filmul Waiting?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Io? Nu. Trebuia?
N-am vazut nici un film, doar ca treburile astea nu se fac. Daca e sa-i dai peste bot, o faci la plecare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasa nea Sony, ca macar avea vedere la parc...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mem @ 22 May 2007, 09:18) mi-a recomandat Hotel Rusu subscriu...am fost acum trei saptamani ...e OK |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
drumul pana la rusu este praf..., dar inafara de drum chiar merita vazuta privelistea de acolo..., eventual sa fi urcat si cu telescaunul. vezi de sus petrosaniul cum este asezat in depresiune... inafara de privelisti nu prea ai ce sa vezi prin orasul ala... sony sa iti fie invatatura de minte cu hotelul ala...
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca n-ai mancat si mici in piata ca argon
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti. Da poti vedea in schimb micii aia din piata...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AlinI |
![]()
|
bine zis OAP... mici mai mari ca aia nu cred ca se pot face... acum la capitolul calitate nu stiu cat de minunati sunt... nu am mai mancat acolo de ceva vreme...
This post has been edited by AlinI: 22 May 2007, 13:23 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Coane Argoane, micii in piata sunt cum sunt, dar las ca nici cei din piata Deva nu-s mai buni... Daca mai ajungi pe acolo si iti vine pofta de mici, mananca de la prima toneta, cum intri in piata, aia sunt cei mai buni. Oricum, banuiesc ca ai luat de unde era coada cea mai mica...
Legat de Cola, ce pot sa-ti zic? In locul tau mergeam direct la OPC. Oricum n-o avea Petrosaniul monopolul la comercianti care vand produse expirate... Sony, cei de la Sanepid ti-au mai dat vreo veste in legatura cu masurile intreprinse? La OPC ai facut reclamatie? Apropo de Hotel Rusu... azi si maine are loc un seminar acolo, la care particip si eu. Invitatii din afara Vaii Jiului au fost cazati, evident la Rusu, ieri noapte. Azi urma sa vina Steaua, maine au meci cu Jiul, si vor fi cazati seara asta la Rusu, pe chestia asta, Alin Simota, patronul Jiului, si actionar la Rusu a dat dispozitie ca toti clientii Hotelului sa fie dati afara. Daca sutn cazati acolo fotbalistii, nici un alt client nu are voie sa stea peste noapte in Hotel... Zicea tipul de la receptie, cica, nu stiu ce contract de exclusivitateau cu clubul Steaua... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Nu i-am mai reclamat la OPC desi tipul de la sanepid mi-a recomandat asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Mai, stelistule, mancat-as branza ta, tocmai tu sa faci scandal?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sony, cred ca ti-a recomandat ala de la sanepid doar ca sa se afle in treaba.
Sa vezi matale ce imbarligaturi de relatii sunt prin Petrosani-ul ala, ca se cunosc toti intre ei ca e orasul mic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
E posibil. Nu te contrazic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate-i din Petrosani si klaus, zic si eu
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Ultima barfa legata de Hotel Petrosani, cica vor sa-si opreasca un mic spatiu pentru servirea micului dejun (cu garnitura de peruca aferenta...) iar restul, tot parterul, il inchiriaza pentru deschiderea unui magazin Billa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce Billa, mai bine sa faca un atelier de strungarie sau un gater la parter, oricum lemne sunt din belsug, mai isi ia omu' acasa pentru un raft, isi intareste podeaua portbagajului la logan cu o scandura...
This post has been edited by Bujor Stefan: 24 May 2007, 09:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Daca patronul e la racoare in SUA, cine sa supravegheze angajatii...?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ok, unde sa nu ne cazam am inteles, dar unde sa ma cazez in vara cand vreau sa vad si eu zona?
Ce pensiuni, moteluri puteti sa recomandati prin imprejurimile Hunedoarei? Sau mai departe putin, spre Orastie, Orastioara, Cincis, numai sa nu ma vajaie masinile si aiba baie in camera. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Bujor Stefan @ 24 May 2007, 13:32) Oferte de cazare in Valea Jiului, daca asta te intereseaza, sunt destule. Cele mai bune conditii la gasesti in Masivul Parang, la cca. 12 km de Petrosani, la Hotel Rusu (http://www.hotelrusu.ro) cu conditia sa nu prinzi vreo echipa de fotbal care sa fie cazata acolo... In Petrosani ar mai fi vreo 8 - 10 hoteluri si pensiuni de unde sa alegi. Iar daca optezi pentru o varianta in varful muntelui, ai iar, o gramada de optiuni. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 24 May 2007, 15:00) In Petrosani ar mai fi vreo 8 - 10 hoteluri si pensiuni de unde sa alegi. Iar daca optezi pentru o varianta in varful muntelui, ai iar, o gramada de optiuni. Mă (pardon, unii e sensibili la forma asta de apelare) da' dezvoltată e aglomerarea aia urbană! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:39 |