Fervex vs. Coldrex vs. Nurofen, cum iti trece raceala mai repede?
![]() ![]() ![]() |
Fervex vs. Coldrex vs. Nurofen, cum iti trece raceala mai repede?
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
o tzuica sau 2,3 in f de greutate si infofolit bine. Pana dimineatza nu mai ai nimica.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
scopul e sa transpiri serios nu sa te infofolesti. infofolirea e pt producerea efectului.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
De vindecat nu te vindeca nici un medicament, fie el din farmacie sau "babesc". Ele doar amelioreaza simptomele, adica o suporti mai usor.
Daca nu ai de condus sau alt motiv, si eu zic ca tuica e cea mai buna ca sa suporti mai usor raceala. Sanatate! |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
AND |
![]()
|
Va multumesc pt raspunsuri ! Ma intreb daca trece mai repede raceala posesorului de Logan , decat unei pers cu alta masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
alx |
![]()
|
daca aveai kalos, nici macar nu te imbolnaveai... ce sa mai zic de sielo, ca nu se atingea de tine nici ceasu' rau nici piaza rea...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Daca nu iei nimic, raceala te tine 14 zile, daca iei medicamente, in 2 saptamani iti trece...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
atentie si la ce tzuica bagi. sa nu fie contrafacuta!
e cam la fel ca chestia cu benzina in logan. hapchooooo! |
-------------------- |
|
alx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mai, de tratat nu te trateaza nici unul din ele, dar iti mai diminueaza din simptome si pot face boala mai suportabila. toate sunt in principiu paracetamol cu vitamina C si decongestionant nazal (cel mai des clorhidrat de efedrina, fenilefrina sau similare). eu recomand coldrex maxgrip in apa fierbinte. la 25 de mii pliculetul o sa ai si motivatie psihologica sa te faci bine cat mai repede, ca altfel iesi rapid la cersit
![]() sanatate! |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cheama-ti o prietena pe la tine si stii tu ce sa faci cu ea.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Asta se cheama aspirina saracului.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Mai bine vii joi si dai la cos nitel si sa vezi ce iti trece......
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
b64chr |
![]()
|
Nu-ti trece, dar macar n-o sa mai fii singurul.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
AND |
![]()
|
![]() Coldrex e ...bleah!!!!! This post has been edited by AND: 10 Aug 2005, 15:02 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Frectie cu burta calda !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca Nurofenul e pe lista substantelor interzise de Comitetul Olimpic !
Sa nu va prinda antidopingul ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alx |
![]()
|
stii doar ca defapt toate au acelasi ingredient "magic" - ibuprofenul si ca numai concentratiile acestuia variaza. si concentratia de aspirina si paracetamol...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
dom' doctor si daca vin moderatorii si ne pun sa face pipi in eprubeta se lasa cu warn sau ban;
mai bine stam cu muci ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
Poate cu warm.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
a, chiar, apropo de condus. vezi ca efedrina si fenilefrina afecteaza concentrarea. citeste prospectul inainte sa te urci la volan. si sa nu iei prea mult timp, ca apare efectul invers: o sa-ti curga nasul si mai tare. valabil si in cazul picaturilor de nas.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca AND ne-a parasit pentru putin timp. ALOOOO. Nu la farmacie gasesti tuica.
PS. da poate gasesti vreo domnisoara care sa .... ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Sony |
![]()
|
Efedrina este interzisa si la competitiile sportive. Asa ca nu ai voie la baschet.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 10 Aug 2005, 13:47) Am multe de facut zilele astea si as prefera sa scap de raceala cat mai repede. Simptome : Nas - curge Gat - tuse Cap - febra 38 Care dintre produse isi face efectul mai bine? Incerca remediul MD...poti sa-i ceri parerea si lui Syl, dar nursi' cand fac ce zici tu, isi fac o fiola de vitamina C I.V. ... merge la sigur! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
tuica fiarta.. -vin fiert .. just perfect... daca ai si o don'shoara, si apoi stingi cu o tuica pura plus o vitaminaC +aspirina... e ok..cred..
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nurofen am incercat si e chiar bun. Mi-a trecut febra in cateva ore, pt nas infundat bixtonim, iar de tuse intreaba la farmacie daca te doare si in gat.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:22 |