Filtru motorina, Logan DCI
![]() ![]() ![]() |
Filtru motorina, Logan DCI
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
din cate stiu eu(am intrabat la service cand am fost pentru un schimb de ulei), filtrul de motorina este capsulat si se afla in zona de sub acumulator(aproximativ)...asa mi-au zis cei de acolo, pentru ca vroiam si eu accelasi lucru ca si tine, sa vad daca e murdar sau nu... locul exact unde este amplasat nu-l stiu pentru ca m-am uitat in zona indicata de mecanic dar nu se vede nimic datorita componentelor de sub capota...
numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
claudiu oltean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 December 05 ![]() |
![]() |
--------------------
daca logan
1,5 dci preferance
- CJ 75 GCO
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Se schimba la 20.000, dar e bine sa-l purjezi la revizie (asa scrie si in carte). Daca n-ai inceredere in motorina pe care ai folosit-o, e bine sa-l schimbi la fiecare revizie.
|
-------------------- |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Te-au fraierit si si-au luat niste bani in plus, iar daca o sa faci gura o sa zica ca era uzat, asta e dezavantajul cand nu te lasa sa stai langa masina...
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Am tot intrebat si eu pe forum care este pretul corect al acestui filtru de motorina pentru ca as vrea sa-l schimb la 10 k. Profitand de "caravana Dacia" care a fost si pe la Valcea i-am intrebat pe cei care lucrau la uzina (ca in dealer nu mai am nici o incredere) si mi-au spus ca Nu are rost sa-l schimb la 10k pentru ca e foarte bun, foarte rezistent...etc. Pretul pe care il am este 125 RON. Asta e pret la dealerul din Valcea. Cum putem afla care e pretul corect ca sa ne ducem noi cu el in brate la revizie?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
125 ron e un pret foarte bun...eu am intrebat la ipso ploiesti,aveau filtru de motorina cu senzor de apa la 250 ron...
poate nu e accelasi filtru, pentru ca e o diferenta foarte mare, ambii comercianti fiind dealer dacia, care din cate am vazut, practica cam acceasi politica de preturi(adaos foarte mare)... numai de bine... This post has been edited by LUYgescu: 8 May 2006, 11:19 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:23 |