Fisura in blocul motor(cuge din el apa), Cum sa o repar fara sa schimb blocul?
![]() ![]() ![]() |
Fisura in blocul motor(cuge din el apa), Cum sa o repar fara sa schimb blocul?
jimmy_xxs |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 January 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sudura pe fonta mai greu! Cauta un motor la dezmembrari, e 4-5 milionae cu totul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Gasesti si mai ieftin la dezmembrari, daca stii sa te targuiesti
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
1. iei una ieftina de la dezmembrari
2. functie de gravitatea crapaturilor le poti astupa cu Bison Epoxy Metal, sunt doua tuburi care le amesteci continutul in proportie de 1:4. scrie chiar pe ambalaj cum ca e destinat reparatiilor de bloc motor. mai exact, e un adeziv pe baza de rasini care odata uscat rezista la temperaturi de +100 grade C, daca nu ma insel. |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
exista posibilitatea sudarii, dar nu te sfatuiesc ca nu e rentabila. unu la mina nu tine prea mult, si doi costa enorm.
parerea mea e sa iei un motor de la dezmembrari si cu asta ai terminat panarama, iar sa stii ca actele nu sunt de speriat, intr-o zi le-ai rezolvat bafta la ciocanit |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Cauta alt (bloc) motor!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
m_and_trix |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 144 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am eu bloc de 1300 daca vrei .
|
--------------------
AUDI
A4 AVANT
2004 1.9 TDI
- B-989-NLY
|
|
jimmy_xxs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 January 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Sa nu scapi mai scump. Ai grija. Cauta la dezmembrari un bloc ca nu e un capat de tara. Vazusem unu acum ceva vreme pe la 700.000 lei.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Lasa rasina!
Timp pierdut. La bloc motor sunt conditii de stres mecanic destul de mari si intr-un final rasina o sa cedeze. Pe moment posibil sa functioneze. Singura solutie cu rezultate bune e sudura. Alfel schimba blocul. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
De acord. Singura solutie si economica si viabila este inlocuirea. Sunt patit si eu.
Blocuri motor sau motoare de 1400 cu acte se gasesc la dezmembrari sau pe la careva care a lovit masina iremediabil, dar a scapat motorul. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:26 |