Folie pt. ferestrele de la locuinta, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Folie pt. ferestrele de la locuinta, Pro sau contra
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
dap, au efect. patrunde mult mai putina lumina in camera.
|
-------------------- |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Face frig.
Tribunule, poți lipi niște hârtie colorată mai groasă pe geamuri. Dacă tot nu-i suficient, prinde niște pături mai zdravene. This post has been edited by Markos: 7 May 2013, 18:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa pui oblon la termopan
![]() ![]() |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Belea! Cât te-a costat treaba?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai glumat?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
folia este ca si izolatia numai pentru exterior
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am crezut ca-i split de la Recomandari Culinare.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auzi, Dane? Nu merge sa pui niste jaluzele din alea verticale in balcon? Sint textile, nu prea transfera caldura, le poti regla unghiul asa incit sa ai lumina fara sa ai soare.
This post has been edited by corbex: 7 May 2013, 21:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
In Italia se folosesc cu succes marchizele. Sunt manufacturate pentru fiecare geam in parte, a.i. sa aiba lungimea si inclinatia optima. In combinatie cu niste storuri exterioare, de lemn, pastreaza bine racoare in casa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marchizele sint alea ceva mai bune decit contesele?
Chiar nu stiu cum arata, se poate sa fi vazut fara sa le stiu nobletea. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu ma referam la astea:
2.jpg Cele la care te referi matale, daca sunt de buna calitate, te infierbanta, nu te racoresc. Asta e singura diferenta. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
induci omu in oroare!
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Exista folie speciala pentru uz "casnic" chiar si de la llumar. Stiu ca nu se pune folie auto pentru ca exista riscul sa se fisureze geamul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Zau? Cum asa?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
ete ca bagara astia la LIDL azi ceva de genu': http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs...index_18704.htm
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 May 2013, 22:01) N-am probleme cu balconul. Am zis de dormitor, care n-are iesire la balcon. In loc de jaluzele folosesc o draperie destul de groasa, dar intre draperie si geam e sera, iar caldura de acolo tot in incapere ajunge. Daca dupa cateva zile cu soare si 30 grade am 28 in incapere, la ce pot sa ma astept cand vor fi 36? QUOTE(gabizegrean @ 7 May 2013, 22:04) La o chestie gen "umbra" ma gandeam si eu. Da' trebuie sa astept cam mult pana creste un nuc sa faca umbra la etajul 6. Pe urma am luat in calcul si jaluzele exterioare sau rulouri, cum naiba le zice. Deci, marchizele par o idee buna. Asta, dupa inlocuirea geamului. QUOTE(Maskatu @ 7 May 2013, 22:17) Ai idee de unde se poate achizitiona? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(l@u @ 7 May 2013, 22:37) se poate, nenea...stiu eu pe cineva care a crezut ca ce manevra buna face...si a pus folie de aluminiu pe geam...dupa 2 zile s-a spart geamul...ideea e ca folia reflecta inapoi lumina, iar geamul reflecta o parte din lumina inapoi spre folie si tot asa...temperatura creste si in cele din urma cedeaza geamul...nu stiu sa-ti explic mai exact de atat ce se intampla...cand mi-a zis m-am documentat ca eram curios cum s-a intamplat exact fenomenul dar intre timp am uitat ![]() cat despre ac, sunt multe motive sa nu-l vrei...nu e prea sanatos.... spre exemplu: QUOTE 1. Occupants of office buildings with central air-conditioning systems consistently report mucous membrane irritation, breathing difficulties, and constitutional/neurological symptoms such as headache and fatigue. Those who have worked for prolonged periods in air-conditioned offices are more susceptible to colds, flu and other minor ailments. 2. Moisture in AC cause health effects that are irritant, toxic, or allergic, and it may cause pneumonia, a serious disease. 3. If you spend long hours in an air-conditioned room or office, your skin will suffer from loss of moisture. Without adequate protection, the dryness can persist and start affecting the inner layer of the skin. Air conditioning aggravates the effects of arthritis and gouts etc. 4. It causes trouble for those with sinus, causing their heads to become blocked. 5. Those who spend a good amount of time in an air-conditioned environment are not able to readily cope with hot summer temperatures. As a result, severe heat waves are now taking a higher death toll.... edit: plus motive financiare...instalatia costa si curent consuma suficient This post has been edited by Tince1290: 7 May 2013, 23:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 7 May 2013, 21:38) ete ca bagara astia la LIDL azi ceva de genu': http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs...index_18704.htm Azi am luat si eu,doua pachete.Voi incerca sa le montez....azi! Daca iese bine fac si poze! ![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE La cel puțin 34? Nu ii sare de 33 garantat. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 8 May 2013, 08:15 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Doamne ajută!
L.E. 33 noaptea, nu? ![]() This post has been edited by DragosP: 8 May 2013, 08:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Dacă nu-i caniculă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
maica-mea a pus folie d-aia de aluminiu (alimentara), dar pe afara. arata cam urat dar e eficienta. acu' doi ani a avut pusa aceiasi folie pe interior, dar tot se simtea caldura. se incingea folia aia si transfera apoi caldura in camera. acu' cu folia pe afara, geamu e chiar rece.
partea proasta e ca-i bezna in casa. si folia asta e buna acu' cand is pana in 35 de grade afar. cand o veni jalea a mare cu 45 de grade, te caci pa ea de folie. intra caldura prin pereti. tot AC-ul e de baza. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 May 2013, 19:45) Tribunule, poți lipi niște hârtie colorată mai groasă pe geamuri. Dacă tot nu-i suficient, prinde niște pături mai zdravene. Am pe interior jaluzele de aluminiu, si draperii, in alti ani am pus ceolofan de ala din care se fac buchetele de flori, dar vreau sa pun ceva sa ramana permanent. QUOTE(Dacia-Berlina1997 @ 7 May 2013, 19:50) Poti sa pui oblon la termopan ![]() ![]() Pai la obloane mi-e gandul, dar imi trebuie ceva bani ca nu vreau din plastic si nici din tabla chioara sa-mi sara vopseaua in 2 ani. QUOTE(P-A-C-O @ 7 May 2013, 22:38) ete ca bagara astia la LIDL azi ceva de genu': http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs...index_18704.htm Exact de asta mi-am luat, acu caut pe cineva sa mi-o monteze. Trebuie sa dau sticla jos ca vreau s-o montez pe exterior. 8 May 2013, 13:00: QUOTE(D-FENS @ 8 May 2013, 00:54) Uite aici un filmulet. http://www.axelen.ro/instructiuni-de-monta...afol-aid23.html This post has been edited by tribunul: 8 May 2013, 12:00 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
Am primit oferta pentru geam cu 4s: 25 euro + tva/mp. Geamul ala are pana-n 1.5 mp, asa ca-i vax albina. Astept sa-mi spuna cat ma costa montajul, da' cred ca nu-mi ia mai mult de 60-80 lei. Intr-o zi vin sa ia dimensiunile si-n alta vin cu sticla.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:52 |