GPL si reglaj GPL in Timisoara
![]() ![]() ![]() |
GPL si reglaj GPL in Timisoara
haiducro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|||
anndi |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
haiducro...cu gpl la reglat tre sa mergi in freidorf...treci pe sub pod si a-3-a sau a-4-a straduta dupa pod o iei la dreapta si spre capatul strazii ii PANEA JR. se numeste firma. Intrebi de Gigi...el e tata lor acolo si ii prezinti problema. eu gaz iau de la antene si ii ok! mai este un loc cu gaz ieftin rau de tot...la sistem gas ... din sagului de la crimbo o iei catre freidorf ... ii o straduta mai laturalnica si plina de gropi. eu nu am luat niciodata ca cica e cam naspa si consuma masina la greu. GPL am mai luat de la PETROM vinga cu 16.000 litru...da acolo au din an in pasti. eu cand merg la bunicamea la sat daca au acolo fac plinul si gazul e ok.
daca mai te pot ajuta cu ceva just ask...poti sa intrii si pe yahoo: anndi_nova, sau sa imi trimiti un mail andi84@gmail.com sau aici pe forum respect! |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Unde a spus anndi la Gigi Panea ,str.Ecaterina Varga nr.36 (Freidorf) tel.0256-221926,0723384158
Mie mi-a montat instalatia de 2ani si merge perfect,n-a pus nimeni un deget pe ea de atunci (28.000km ) taximetristii se lauda ca cel mai bun gpl e in mehala 17800lei (eurogaz),cum mergi spre sacalaz inainte de calea ferata dubla. |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Comfirm eurogaz, desi aici in TM n-am alimentat gpl decat o singura data, de la Lukoil (prost gpl-ul !). Insa alimentez cand vin cu 1300-le in TM, de la Deva, la Eurogaz, gpl-ul este excelent.
This post has been edited by Illusi0n: 11 Feb 2005, 17:35 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
Merci mult pentru sfaturi. Eu am pus odata GPL de la EuroGaz-ul din spatele garii (18.000/l) si mi-am speriat ca mi-a bagat in butelie 49 l, pe cand la altele mai mult de 42 nu imi intra.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
micu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
unde gasesc GPL instalatie mai ieftina si noua ( cu rar)
|
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
gpl sa pui pe masina? eu recomand panea jr in freidorf. este cel mai bun din tm. mai sunt si altii si nu zic ca nu se pricep, da la tatamiu pe nova gti i/au pus aia de langa euro si varza treaba de abia au reglato si mere ca ceaiu masina si consuma 18. ei au zis ca e din calculator ca e futut, da inainte sa mearga masina la ei merea brici, fara nici o problema! e alegerea ta.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Eu vand instalatie de gaz direct de pe masina.Am 2 defapt.Le vand numai impreuna, la pretul uneia(una e incompleta).Pt mai multe relatii, dati-mi un prv , ca sa nu luam warn aici.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
haiducro |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 5 Mar 2005, 20:04) gpl sa pui pe masina? eu recomand panea jr in freidorf. este cel mai bun din tm. mai sunt si altii si nu zic ca nu se pricep, da la tatamiu pe nova gti i/au pus aia de langa euro si varza treaba de abia au reglato si mere ca ceaiu masina si consuma 18. ei au zis ca e din calculator ca e futut, da inainte sa mearga masina la ei merea brici, fara nici o problema! e alegerea ta. Eu tot la aia mi-am pus, Interdeco Electronics se cheama firma si pot sa spun ca sunt 90% multumit. Instalatia a fost luata din Praktiker si ei au asigurat numai montajul. Vezi ca in Praktiker este din nou promotie, instalatie Marini pt. carburator la 949 lei grei ![]() |
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
DACA AJUNGI VREODATA IN BUCURESTI ITI RECOMAND LANGA GARA PROGRESU SERVICE/MONTARE GPL FOARTE CONVENABIL 200 EURO CARBURATIE 9-11 MILIOANE INJECTIE!
|
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
LauTM |
![]()
|
![]() Laurentiu.H Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 06 From: Timisoara ![]() |
Acea Firma de gaz de care intrebi tu,este pe strada Georgescu George fosta Ecaterina Varga,pe proprietar il cheama GIGI PANEA,eu locuiesc cu el pe strada,si am inteles de la niste cunostinte ca lucreaza foarte bine.Daca mai doresti alte informatii,eu iti raspund.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:34 |