DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Geamuri Ionizate, Cum scapam de ele ?

raig
post 31 May 2005, 10:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Toate topicurile se refera la cum , unde , in ce procent , cu cat si cat de legal este sa iti ionizezi geamurile. Asa ca ma trezesc si eu cu un topic pe dos : am geamuri ionizate fara sa vreau si nu stiu cum sa scap de asta. De asta am deschis un alt topic dar daca moderatorii cred ca nu iese din celelalte subiecte il vor adauga unde se potriveste dry.gif .
Am luat o DSN cu geamurile ionizate , luneta plus laterale , inclusiv fata , fara acte. Sunt oglinda toate (masina arata super , e drept). Care ar fi solutia , in afara de a schimba geamurile?
Am vazut ce au patit altii pe tema asta si as vrea sa scap de grija , mai ales ca vreau sa ies cu masinuta din tara.
Am sunat la firma Send92 din Pitesti si au zis ca daca e facut de ei imi dau acte , am intrebat daca se poate da jos stratu ala si au zis ca da!!!!!!!!!!!
N-am gasit inca nicaieri solutia pentru asta , si cred ca nici ei nu o sa spuna ce sa fac (ca nu au de castigat din asta), da si sa merg din Arad a Pitesti pentru asta e cam exagerat.
Ciudat : parerea generala pe forum e ca daca ai folie o dai jos dar daca ai geamuri ionizate n-ai ce face. Am intrebat si la piese auto si la o singura firma zicea respectivu ca stie ca ar fi ceva solutie cu care sa dai pe geamuri si se rezolva.
Eu ma gandeam la ceva detartrant , daca e strat metalic ar trebui sa il curete laugh.gif .

A reusit careva sa scape de ionizare fara sa schimbe geamu????

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 48 kW nov 2003
RaiG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klausu25
post 1 Jun 2005, 06:26
Post #2

Membru

From: BRAILA

QUOTE(raig @ 31 May 2005, 10:14)
Toate topicurile se refera la cum , unde , in ce procent , cu cat si cat de legal este sa iti ionizezi geamurile. Asa ca ma trezesc si eu cu un topic pe dos : am geamuri ionizate fara sa vreau si nu stiu cum sa scap de asta. De asta am deschis un alt topic dar daca moderatorii cred ca nu iese din celelalte subiecte il vor adauga unde se potriveste dry.gif .
Am luat o DSN cu geamurile ionizate , luneta plus laterale , inclusiv fata , fara acte. Sunt oglinda toate (masina arata super , e drept). Care ar fi solutia , in afara de a schimba geamurile?
Am vazut ce au patit altii pe tema asta si as vrea sa scap de grija , mai ales ca vreau sa ies cu masinuta din tara.
Am sunat la firma Send92 din Pitesti si au zis ca daca e facut de ei imi dau acte , am intrebat daca se poate da jos stratu ala si au zis ca da!!!!!!!!!!!
N-am gasit inca nicaieri solutia pentru asta , si cred ca nici ei nu o sa spuna ce sa fac (ca nu au de castigat din asta), da si sa merg din Arad a Pitesti pentru asta e cam exagerat.
Ciudat : parerea generala pe forum e ca daca ai folie o dai jos dar daca ai geamuri ionizate n-ai ce face. Am intrebat si la piese auto si la o singura firma zicea respectivu ca stie ca ar fi ceva solutie cu care sa dai pe geamuri si se rezolva.
Eu ma gandeam la ceva detartrant , daca e strat metalic ar trebui sa il curete  laugh.gif .

A reusit careva sa scape de ionizare fara sa schimbe geamu????
*

mai bine da un anunt in ziar cum ca vrei sa faci schimb si sigur vei gasi pe cineva dispus

--------------------
Dacia Supernova - BR-01-ELF
+
raig
post 1 Jun 2005, 07:42
Post #3

Membru incepator

QUOTE(klausu25 @ 1 Jun 2005, 07:26)
mai bine da un anunt in ziar cum ca vrei sa faci schimb si sigur vei gasi pe cineva dispus
*

ar fi prea simplu si frumos sa rezolv problema asa , da nu prea cred ca vrea cineva oglinzile mele sad.gif

--------------------
RaiG
+
irinel75
post 1 Jun 2005, 14:55
Post #4

Membru autentic

From: VASLUI

imbiba o cirpa cu diluant si freaca pe interior..sa vezi ce fain dispare..acum 7 ani aveam pe o dacie ..la fel fara acte..si la RAR m-a respins din cauza lunetei..si asa am remediat...

--------------------
RENAULT MEGANE 2 2006 - VS-58-KNX
MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
+
raig
post 1 Jun 2005, 17:06
Post #5

Membru incepator

QUOTE(irinel75 @ 1 Jun 2005, 15:55)
imbiba o cirpa cu diluant si freaca pe interior..sa vezi ce fain dispare..acum 7 ani aveam pe o dacie ..la fel fara acte..si la RAR m-a respins din cauza lunetei..si asa am remediat...
*

super
sper sa mearga si la mine la fel de usor
azi am dat un coltisor cu acid sulfuric laugh.gif diluat ff tare ca n-am apucat sa gasesc altfel si s-a decolorat putin zona respectiva
o sa incerc si cu diluant si va zic daca are efect biggrin.gif

--------------------
RaiG
+
klausu25
post 1 Jun 2005, 20:29
Post #6

Membru

From: BRAILA

biggrin.gif Ce lume! biggrin.gif Unii se chinuiesc sa-si faca geamurile fumurii, altii invers.

--------------------
Dacia Supernova - BR-01-ELF
+
raig
post 2 Jun 2005, 01:02
Post #7

Membru incepator

QUOTE(klausu25 @ 1 Jun 2005, 21:29)
biggrin.gif  Ce lume!  biggrin.gif  Unii se chinuiesc sa-si faca geamurile fumurii, altii invers.
*

chiar asa , nu? laugh.gif
dar , in prima faza , o sa incerc sa rezolv doar lateralele din fata , daca gasesc solutia de curatare o s-o pastrez pentru celelalte doar in caz de necesitate tongue.gif , sper sa nu fie nevoie
tragic ar fi sa ajung la necesitatea fortata de a schimba toate geamurile , ma enerveaza ideea ca o sa merg linistit prin vreun satuc si-mi ia vreo pocitanie talonu pentru ca nu ma vede prin geam huh.gif , si fiti convinsi ca daca te uiti din lateral nici macar nu ghicesti ce e inauntru .
atunci o sa scot solutia magica si rezolv problema ,poate nu si cu amenda , da' asta e.

chiar am patit asta-vara , cand m-am intors din helsinki (am scris la calatorii) m-a oprit un politai intr-un satuc din jud Alba si m-a intrebat de :trusa , triunghi , extinctor etc. si mi-a trantit o amenda
n-aveam nimic din ce imi cerea el, in afara avusesem de imprumut da in 4000 de km nici nu am fost macar oprit excl.gif , nici acum nu am , si de atunci nu m-a mai intrebat altcineva
prin arad nici nu am auzit sa se lege de asa ceva , da ma astept ca daca ajung prin cine stie ce colt de lume sa ma taxeze te miri ce nene plictisit de viata la tara si am o presimtire ca geamurile laterale fata (cel putin) sunt un subiect grozav pentru un politai carcotas

--------------------
RaiG
+
bogdan_o
post 2 Jun 2005, 19:25
Post #8

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Pai de amenda daca te opreste nu scapi. dar daca remediezi pe loc problema (recte geamurile) macar iti lasa talonul. Altfel, alti bani, alta distractie.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
edyus
post 21 Sep 2005, 12:23
Post #9

Membru

La firma Send procedura de dez-ionizare este aproape la fel de complicata ... sau asa zic ei ... adica se scot toate geamurile si se "ineaca" in acid pana cand devin clare .... asta se poate utiliza si pentru refacerea ionizarii .

--------------------
Dacia Logan Ambition - B xx EDU
+
Jack Daniel's
post 21 Sep 2005, 12:30
Post #10

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Dar chiar , ai dat un anunt ca schimbi geamuri ionizate cu normale ? Multi vor sa si le faca asa cum le ai tu . Incearca

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
paul_jmekeru
post 20 Mar 2007, 02:14
Post #11

jmeker...

salut, imi poate explica si mie cineva cum ajung al firma send92 din pitesti? un punct de reper ceva...
multumesc anticipat!

--------------------
Peugeot 307 1.6i 110cp 16v 2004 - B 13 JMK
N-am invatat cum se fac banii, asa ca ii trag la xerox...
+
dispeceru
post 20 Mar 2007, 06:14
Post #12

Membru autentic

QUOTE(paul_jmekeru @ 20 Mar 2007, 02:14)
salut, imi poate explica si mie cineva cum ajung al firma send92 din pitesti? un punct de reper ceva...
multumesc anticipat!
*

Adresa: Str.george Cosbuc 54
Localitate, Judet: Pitesti, Arges
Cod Postal: 0300
Telefon Fix: 0248288080
Telefon Mobil: 0744318600
Fax: 0248282727
Site: www.send92.ro

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
+
paul_jmekeru
post 21 Mar 2007, 17:36
Post #13

jmeker...

QUOTE(dani_nistor @ 20 Mar 2007, 06:14)
Adresa: Str.george Cosbuc 54
Localitate, Judet: Pitesti, Arges
Cod Postal: 0300
Telefon Fix: 0248288080
Telefon Mobil: 0744318600
Fax: 0248282727
Site: www.send92.ro
*

problema era ca strada o stiu..dar nu cunosc pitestiul asa de bine ca sa ajung acolo...ma candeam la un punct de reper...
oricum mersi

--------------------
Peugeot 307 1.6i 110cp 16v 2004 - B 13 JMK
N-am invatat cum se fac banii, asa ca ii trag la xerox...
+
shining_blue3
post 23 Feb 2010, 17:52
Post #14

Membru incepator

ai reusit sa scapi de geamurile ionizate?? daca da, cum??? am incercat in disperare sa sterg cu o groaza de solutii dar nu vor.. efectiv nu vor....

--------------------
ranault berlina 2003/ clio symbol
+
GrOzOy
post 23 Feb 2010, 18:11
Post #15

Membru cu Dacie !

From: Ramnicu Sarat,Buzau !

Nu cred ca o sa scapi usor pentru ca sunt "tratate" ! Metoda de a le dezioniza nu prea cunosc sa iti spun dar oricum ca sa iasa clare trebuie bagat intr-un acid "nenorocit" ! Bft la ce ti-ai propus !

--------------------
Dacia SuperNova 2002 , fara piele :D - BZ 52 MTG
Cazan Romanesc !

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie !
+
SYL
post 7 Mar 2010, 00:18
Post #16

doc

From: IF, Balotesti

@shining_blue3 in primul rand ar trebui sa iti completezi localitatea la profil ! ...ca daca tu esti din Satu Mare si te trimitem la Constanta sa rezolvi problema nu cred ca te ajuta...

Firma GIP din Bucuresti, de pe Bd. Preciziei, se fac si geamuri ionizate, dar le si "dezionizeaza".

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
docuzdan
post 9 Mar 2010, 19:57
Post #17

Membru incepator

daca mai ai geamurile ionizate , le vreau eu
si iti dau la schimb geamuri spate cu tenta verde doar geanuri spate
0723356523

--------------------
renault clio 2 2001
+
bostan
post 8 May 2015, 15:29
Post #18

Membru incepator

Pentru toti cei care doresc sa scape de geamurile ionizate folositi acid clorhidric .Merge dar trebuie sa depuneti un pic de efort.Eu am folosit cu concentratie 23% fara sa il diluez.Succes pentru cei care vor incerca.

This post has been edited by bostan: 8 May 2015, 15:30

--------------------
Renault Symbol 2007 Fidji - B-77-AZP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 04:23
Forum Renault