DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> General Autocom Maracineni- Buzau, Cum repara dealeru Dacia din Buzau o Dacie

CGDBZ
post 9 Feb 2010, 17:22
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: BZ

In primul rand imi cer scuze pentru ca deschid un topic pentru ami spune oful dar pur si simplu am fost total indignat si foarte suparat pe serviciile prestate de General Autocom Maracineni -dealer Dacia si service auto situat pe E85 la iesirea din Buzau , in localitatea Maracineni .
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident cu masina din semnatura in urma caruia m-am ales cu averierea masinii pe partea dreapta fata . Asiguratorul persoanei vinovate de accident ma trimis sa-mi repar masina la General Autocom Maracineni spunandu-mi ca am o masina destul de noua si ingrijita si ca ma trimite la ei findca ei fac treaba foarte buna .Acest lucru ma bucurat findca acel service este un service mare si este si dealerul Dacia in Buzau .
Asa ca Luni 8-02-2010 am dus masina la ei , dimineata pe la 8:30 . Au oprit masina si mi-au spus ca ma suna ei cam intr-o saptamana caci dureaza pana vin piesele .
Trebuia reparat urmatoarele :indreptat semiaripa , cadru metalic far , calandru metalic masca fata , rama metalica bara ; schimbat far , lampa semnalizare ,bara fata (spoiler) si aripa fata.
Surpriza , azi pe la 10 (Marti -09-02-2010) am fost sunat de la service ca masina e gata .Nu stiam daca sa ma bucur sau nu , cum sa fie gata asa repede .M-am dus sa iau masina . O mare dezamagire , la o prima vedere o bara deformata plus calitatea ei lasa mult de dorit (nu prea are aceeasi forma in partea de jos fata de bara originala) apoi vopseaua de pe aripa , aripa noua , se vedea la imbinari ca vopseaua a fost aplicata direct pe tabla exact cum a venit din magazin , adica peste acea vopsea de protectie iar stratul de vopsea este foarte subtire .Asta a fost la prima vedere , cand am ridicat capota atingea de aripa si vopsea s-a curatat si a ramas acea vopsea de protectie care se vedea ca e lucioasa , deci nu a fost macar preparata pentru vopsire apoi semiaripa , are locuri unde vopseaua este sarita , se vede tabla ,locurile undre probabil ca a fost indreptata iar la imbinari aripa a fost pusa direct pe semiaripa si stalp , fara nici-un pic de mastic sau ce se pune la imbinari.Fiind total dezamagit de calitatea reparatiei nu am putut sa nu-i reprosesz respectivului domn de la service acest lucru la care domnul imi raspunde :"Dumneata stii tocmai cand ne livreaza banii cei de la asigurari ?" .A pus paie pe foc cu aceasta replica , nici nu mai tin minte exact cate iam mai reprosat , ca in final domnul sa zica sa las masina si sa vin maine dupa ea .I-am spus ca decat sa las masina pe mana unor carpaci mai bine astept caldura si mi-o repar singur .Foarte nervors zic sa plec sa nu ma enervez si mai tare sa mai fac si vre-o boacana da ce-mi vine sa vad daca merge farul si semnalizarea , cand colo nu mergea semnalizarea .Cheama repede repede respectivul domn un baietas sa se ocupe , cand sa scoata baietasul becul cade geamul de la semnalizare , deja nu stiam ce sa fac , sa rad sau sa-mi pun mainile in cap . Nici macar nu avea bec .Pleaca baietasul si vine cu un bec si un tubusor de Super-Glue , atunci chiar ma bufnit rasul si zic :Chiar vrei sa-l lipesti cu super-glue ?.Cica nu au lampa de semnalizare , ca trebuie sa aduca din oras . Domnul (seful) imi spune sa astept putin ca a dat telefon si-mi aduce alta lampa de semnalizare .Au bagat masina iar in garaj si dupa vreo 20 de minute mi-o aduc completa . In sfarsit plec nu inainte de ai multumi sefului pentru buna "calitate" a reparatiei .
Nu ma asteptam la un asemenea rezultat de la un asa service . Sunt foarte suparat si dezamagit ,indicnat , oare daca duceam un Mercedes tot asa faceau , cred ca mestereau la el o saptamana .
Cum or face reviziile la Loganuri caci si tata tot acolo trebuie sa duca masina , daca tot asa lucreaza pot sa faca fabrima super masini , degeaba daca service-urile sunt praf .
Am facut acest topic sa citeasca toti buzoienii si nu numai sa stie ce-i asteapta la General Autocom Maracineni si poate citeste si cineva de pe la Dacia sa stie si ei cam ce treaba fac oamenii lor din teritoriu iar daca cineva a patit la fel sa-si spuna oful aici .
Rog moderatorii sa nu stearga sau sa inchida acest topic si astept pararile dumneavoastra in legatura cu "oful" meu.
Bafta

Attached thumbnail(s)
R1.jpg ( Size: 247.03k ) Number of downloads: 2174
R2.jpg ( Size: 185.89k ) Number of downloads: 2310
R3.jpg ( Size: 196.49k ) Number of downloads: 2202
R4.jpg ( Size: 204.06k ) Number of downloads: 2163

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 9 Feb 2010, 17:30
Post #2

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Naspa...

Fara sa vreau sa-ti rasucesc cutitul in rana... Nu inteleg cum mergeti intr-un service fara sa cautati recomandari. Si nu pe forum, ca pana raspunde cineva, dureaza o mie de ani, ci printre cunostiinte. Preferabil cunostiinte mai in varsta, ca au avut ocazia sa vada mai multe service-uri.

Si nu mai confundati termanul de "reprezentanta" cu "calitate". Multi din mecanicii decenti din reprezentante prefera sa-si deschida un atelier propriu.

Oricum, vezi ca e o sectiune mai potrivita pentru topicul tau.
http://www.daciaclub.ro/Service-autorizat-Dacia-f127.html

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 17:37
Post #3

Membru autentic

Nu stiam de acel topic , am venit foarte suparat si nu am mai stat sa caut . Acolo mi-a recomandat cel de la asigurari (nu cunosc persoana) .

This post has been edited by CGDBZ: 9 Feb 2010, 17:37

--------------------
- - -
+
pastrama
post 9 Feb 2010, 17:37
Post #4

scursura umana

From: Ct

Treaba-i simpla. In locul tau, nu luam masina din service in halul ala. Scandal, reclamatii, orice numai nu luam masina asa. Astia d-aia si fac reparatii d-astea de rahat, sunt obisnuiti cu oameni care tac si-nghit.

This post has been edited by pastrama: 9 Feb 2010, 17:38

--------------------
Tedei - -
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 17:40
Post #5

Membru autentic

Pai mi-a zis sa o las sa vin maine dar nu am vrut , ma enervase-m tare , deabia asteptam sa plec sa nu le mai vad mutrele .

--------------------
- - -
+
pastrama
post 9 Feb 2010, 17:42
Post #6

scursura umana

Pai atunci ciocu` mic si joc de glezne. Ti-ai luat-o, asta e. Traim unde traim.

--------------------
Tedei - -
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 17:45
Post #7

Membru autentic

Nu traim unde traim , noi facem traitu-l asta , din aceast motiv am deschis acest topic , poate se mai schimba ceva. Dar se pare ca tu le tii partea si nu intelege de ce , cum adica ciocul mic , nu am voie cumva sa-mi spun oful pe acest forum ?

--------------------
- - -
+
pastrama
post 9 Feb 2010, 17:50
Post #8

scursura umana

QUOTE(CGDBZ @ 9 Feb 2010, 17:45)
noi facem traitu-l asta
*

Da, fi-x ast-a n-ai intele-s! Tu faci traitul as-a pentr-u ca ai luat masina din servic-e in halu-l ala! Dac-a intrai puti-n in ei si facea-i scanda-l, data vii-toare nu a-r ma-i fi facut treab-a de mantuial-a. T-u cu atitudinea asta de miel care tac-e si inghite ii faci p-aia sa prind-a tupe-u si sa te faca pe fata.

Ciocul mic e o expresie, a nu se lua ad literam.

This post has been edited by pastrama: 9 Feb 2010, 17:52

--------------------
Tedei - -
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 18:03
Post #9

Membru autentic

Da ,eu sunt de vine , cum sa nu , trebuia sa le mai las masina o zi , sa o carpeasca pe ici pe colo sa nu se cunoasca treaba de mantuiala ca sa ma enervez si mai tare si sa pocnesc pe cineva . Singurul lucru de care imi pare rau ca nu l-am facut este ca nu am facut reclamatie .Imi fine , dupa razboi multi viteji se-arata , poate am fost miel , dar chiar nu ma asteptam la asa ceva , am mai fost o data cu masina lui tata intr-un service , dar micut , si au facut o treaba foarte buna , nu ma asteptam la un asemenea rezultat de la dealeru Dacia , din contra credeam ca o sa puna numai piese bune , dar ei au luat cele mai ieftine piese posibile si proaste.

This post has been edited by CGDBZ: 9 Feb 2010, 18:04

--------------------
- - -
+
pastrama
post 9 Feb 2010, 18:08
Post #10

scursura umana

Pai d-aia am zis ca traim unde traim. Cu vorba buna si/sau pe incredere nu merge nimic in ccatu asta de tara.
Pe scurt, daca nu "te tine", taci din gura si ti-o iei. Data viitoare sper ca stii cum sa procedezi...

--------------------
Tedei - -
+
Jack Daniel's
post 9 Feb 2010, 18:13
Post #11

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Va certati voi pentru nesimtitii aia? blink.gif Da-i in cenzurat! mad.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 18:56
Post #12

Membru autentic

Are dreptate pastrama , mi-am luato, cum ai place lui sa spuna numai ca mie nu-mi place sa recunosc si sunt sigur ca daca mai lasam masina o zi nu se apucau ei sa smirgheleasca aripa pana la tabla , sa-i dea apoi cu spritchit (sau cum se cheama ) si apoi cateva straturi de vopsea , probabil mai faceau o buleala sa nu se cunoasca ce-au facut .

--------------------
- - -
+
Markos
post 9 Feb 2010, 19:02
Post #13

fost programator

From: Scursurești Vale

la Maracineni stau cretinii cu radaru? ca'mi suna cunoscut nedumerire.gif

This post has been edited by Markos: 9 Feb 2010, 19:03

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bion
post 9 Feb 2010, 19:09
Post #14

Membru autentic

From: TM

Io nu stiu de cretinii cu radarul dar parca mi-amintesc de unu`cu tichie pe la un un pod parca rolleyes.gif

This post has been edited by bion: 9 Feb 2010, 19:14

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 19:12
Post #15

Membru autentic

Acolo stau cu radaru ,mereu pitit , taicamiu s-a ars o data , eu nu depasesc 55 km/h niciodata pe acolo .Da , e un pod , peste raul Buzau , ala de s-a daramat la inundatii , exact la iesirea di Buzau.

--------------------
- - -
+
kog
post 9 Feb 2010, 19:55
Post #16

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

sa-ti para bine ca a fost doar tabla. Tata a dus dacia sa ii repare franele la n service autorizat. Si dupa operatia asta a trebuit sa schimb etrierii, conductele de frana si saptamana viitoare imi vin si discuri ca din cauza etrierilor reparati la service am ovalizat discurile

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 20:10
Post #17

Membru autentic

E jale cu service-urile astea autorizate dar cred ca numai la Dacia , am avut odata un Smart la servici lovit si l-am dus la Skoda , lau facut perfect , nici nu se cunostea .Incep sa ma las de marca Dacia , cred ca nu o sa-mi iau iau dacie .Ciudat ca acum zdragane ceva , nu-mi dau seama ce , lovita nu zdranganea , doar nu zdragane aripa cea nou , sper sa nu-mi cada pe drum sad.gif .Ce fel de mastic se pune la imbinari ?

--------------------
- - -
+
SiloS
post 9 Feb 2010, 20:37
Post #18

Gangester

From: Buzau

Stai linistit cu Skoda...

Eu imi fac operatiile de intretinere a masinii de unu' singur, iar daca nu ma descurc ma duc la Zahiu (langa fabrica de bere). Cam scump, dar imi place cum se lucreaza.
Alt service bun este cel al gemenilor. Inainte aveau atelierul pe langa Spitalul CFR, acum si-au facut un service ca lumea in Dorobanti, langa un super-market ( nu imi amintesc cum se numeste; au drept culori reprezentative rosu si galben ).

Deci, din partea mea primesti recomandari pentru Zahiu si pentru gemeni.

9 Feb 2010, 21:38:
LE : Eu am montat la o masina aripile fara mastic. Nu troncane deloc. Probabil este altceva.

This post has been edited by SiloS: 9 Feb 2010, 20:38

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT35
+
Jack Daniel's
post 9 Feb 2010, 20:43
Post #19

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Markos @ 9 Feb 2010, 20:02)
la Maracineni stau cretinii cu radaru? ca'mi suna cunoscut nedumerire.gif
*

E cu podul ala, de mergea Basescu ca la Mecca! radmasa.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
eXtenSion
post 9 Feb 2010, 20:57
Post #20

Membru autentic

Da, da, ala e. Daca nu mergea si se construia incet, de ce nu merge?! Ca a mers, de ce a mers?! n-are voie. Daca a mers de x0 ori trebuia sa mearga macar de x0+1 ori sau cel mult x0-1.

Ce lucru rau ca vizita santierul.. Nesimtit, dom'le, ca doar muncitorii romani si cei care supravegheaza sunt toti de super incredere.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 21:02
Post #21

Membru autentic

Mi-e cea mai antipatica persoana basescu dar stia el ce stia , romanul daca nu stai cu ochi pe el nu face treaba buna , asa si cu cei de la service , ia sa fi stat langa ei cu un par tot asa mai faceau masina .

--------------------
- - -
+
SiloS
post 9 Feb 2010, 21:14
Post #22

Gangester

From: Buzau

laugh.gif Am fost la bulangiii aia de la Hyundai sa imi faca geometria si am ramas cu o impresia foarte proasta despre ei :
- nu m-au lasat sa stau langa masina
- sefu' de service a zis ca daca mai stau in hala ma da afara cu tot cu masina
- nu mi-a dat hartie cu geometria.
Si cateva impresii si despre mecanic
- a trebuit sa ii explic de vreo 3 ori ca nu are ce sa imi regleze pe spate, ca nu imi poate regla nici un unghi. Nu m-a crezut, s-a foit degeaba pe sub masina
- respectivul mi-a reglat paralelismul rotilor fata la 0, desi i-am spus ca nu trebuie sa stea rotile paralele.
- nu a stiut sa imi dea nici o rezolvare pentru problema mea - masina tragea intr-o parte destul de puternic.
- concluzia lui a fost ca am puntea stramba. smile.gif

le : e vorba despre service-ul mare dinspre braila,de dincolo de pod.

This post has been edited by SiloS: 9 Feb 2010, 21:19

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT35
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 23:20
Post #23

Membru autentic

Stiu de acel service , cat si de celelalte doua de care ai spus in alt mesaj mai sus dar ele nu au sectie de tinichigerie iar pe mine acolo ma trimis asiguratorul , cand am auzit de General Autocom care este dealer Dacia m-am bucurat , stiind ca e un service mare iar domnul de la asigurari mi-a spus ca fac treaba buna si ca lucreaza numai cu piese de calitate dar cand colo , invers , cele mai proaste piese iar caliatea reparatiei lasa mult de dorit .
Am trimis un mail la Vocea Clientului Dacia , sunt curios ce raspuns imi dau , daca imi dau vreunul .

--------------------
- - -
+
sorin1983
post 9 Feb 2010, 23:27
Post #24

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Sincer... cum a zis si pastrama tu esti de vina. Trebuia sa faci scandal acolo, sa faci poze, sa ceri sefi, ministri etc. Ti-o faceau bine(macar a treia oara). Dar asa s-au bucurat ca au scapat de tine. Aripa e cea mai ieftina(probabil in deviz e trecuta cea mai scumpa), la fel si restul sunt sigur. Daca asa ii inveti asa te trateaza, pentru ca stiu ca lumea isi ia masina si pleaca, nu comenteaza, nu se plang.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
CGDBZ
post 9 Feb 2010, 23:46
Post #25

Membru autentic

Da , stiu , eu sunt de vina , normal , eu am facut reparatia , asta e , ma asteptam la ceva sustinere din partea colegilor de forum dar unii nu stiu decat sa acuze indiferent de situatie ,nu sunt eu destul de suparat sad.gif , deodata vad atata sinceritate ce nu am vazut pe acest forum niciodata , am spus doar ca mi-au cerut sa las masina sa vin a doua zi dar nu am vrut eu sa o mai las caci stiu ca nu ar fi facut mare lucru .

--------------------
- - -
+
Markos
post 10 Feb 2010, 01:02
Post #26

fost programator

From: Scursurești Vale

Personal, eu sunt alaturi de tine si îmi pare rau.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
radian
post 10 Feb 2010, 09:29
Post #27

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Du-te cu masina la OPC, desi, vorba lui Pastrama, nu trebuia sa fi luat masina daca nu erai multumit de reparatie. Dar la OPC du-te azi.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dizzy
post 10 Feb 2010, 10:01
Post #28

Work smart not hard!

Tu vrei sustinere pe forum?
Ai facut o tampenie cat tine de mare si acuma ai venit sa te descarci aici de frustrarile tale!
Masina aia a fost batjocorita, nu reparata.
O sa rugineasca in cel mult 6 luni la imbinarile alea neprotejate.
La cum arata lucrarea, il chemai urgent pe seful de service, sunai la sigurari si cereai sa se deplaseze de urgent un reprezentant al asiguratorului.
Le aratai calitatea vopselei, indreptarii, etc, le ziceai ca tu nu mai le lasi masina pe mana ca-s sub limita incompetentei acceptata in Romania si ii cereai alui de la asigurare sa iti aprobe reparatia in alta parte.
Carpacii ramaneau sigur cu lucrarea neplatita, asiguratorul nu mai trimitea masini la ei si gata.
Dar nuuuu, tu vrei simpatia noastra, ei bine pe a mea nu o ai, esti una din cauzele pentru care treaba merge prost in tara asta.
Daca la maretii reparatori din romania nu le convine sa repare Dacii 13xx n-au decat sa nu le mai primeasca, nu sa-si bata joc de masina omului.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
sorin1983
post 10 Feb 2010, 10:09
Post #29

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

In momentul in care ai ridicat masina ai fost de acord cu reparatia.
Am avut si eu problema cu service-ul(am zis pe la asigurari) si mi-au facut de doua ori ce era de facut. Ca sa fiu cat de cat multumit nu sa fie perfecta(pentru ca nu aveam timp de stat dupa ei prea mult ca le-o lasam si a 3-a oara). Plus ca s-au lins pe bot de spaga promisa smile.gif Era vorba tot de asigurarea altuia vinovat.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
argon
post 10 Feb 2010, 10:11
Post #30

Mesaj semiautomat

QUOTE(CGDBZ @ 9 Feb 2010, 18:03)
credeam ca o sa puna numai piese bune , dar ei au luat cele mai ieftine piese posibile si proaste.
*

nu exista piese bune de Dacie, ce vrei mai mult, nu e vina lor neaparat. In loc sa te bucuri ca ti-au facut si asa, nimeni in tara asta nu-ti va repara o Dacie mai bine de atat, pe langa ca 'e Dacie', nu exista piese, numai gunoaie, spoilerul..asa e toate, semnale si faruri..se sfarma daca te uiti insistent la ele, tablaria nu se potriveste de fel si vine in valuri si nu prinde vopseaua pe ea, etc. Ma mir ca ti-au acceptat masina in service, unele nu fac Dacii, tocmai sa nu aiba probleme de genul asta. Sunt convins ca un Logan iesea cum trebuie pentru ca aveau cu ce lucra.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 07:39
Forum Renault