General Autocom Maracineni- Buzau, Cum repara dealeru Dacia din Buzau o Dacie
![]() ![]() ![]() |
General Autocom Maracineni- Buzau, Cum repara dealeru Dacia din Buzau o Dacie
CGDBZ |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Attached thumbnail(s) R1.jpg ( Size: 247.03k ) Number of downloads: 2174 R2.jpg ( Size: 185.89k ) Number of downloads: 2310 R3.jpg ( Size: 196.49k ) Number of downloads: 2202 R4.jpg ( Size: 204.06k ) Number of downloads: 2163 |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Naspa...
Fara sa vreau sa-ti rasucesc cutitul in rana... Nu inteleg cum mergeti intr-un service fara sa cautati recomandari. Si nu pe forum, ca pana raspunde cineva, dureaza o mie de ani, ci printre cunostiinte. Preferabil cunostiinte mai in varsta, ca au avut ocazia sa vada mai multe service-uri. Si nu mai confundati termanul de "reprezentanta" cu "calitate". Multi din mecanicii decenti din reprezentante prefera sa-si deschida un atelier propriu. Oricum, vezi ca e o sectiune mai potrivita pentru topicul tau. http://www.daciaclub.ro/Service-autorizat-Dacia-f127.html |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu stiam de acel topic , am venit foarte suparat si nu am mai stat sa caut . Acolo mi-a recomandat cel de la asigurari (nu cunosc persoana) .
This post has been edited by CGDBZ: 9 Feb 2010, 17:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Treaba-i simpla. In locul tau, nu luam masina din service in halul ala. Scandal, reclamatii, orice numai nu luam masina asa. Astia d-aia si fac reparatii d-astea de rahat, sunt obisnuiti cu oameni care tac si-nghit.
This post has been edited by pastrama: 9 Feb 2010, 17:38 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Pai mi-a zis sa o las sa vin maine dar nu am vrut , ma enervase-m tare , deabia asteptam sa plec sa nu le mai vad mutrele .
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai atunci ciocu` mic si joc de glezne. Ti-ai luat-o, asta e. Traim unde traim.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu traim unde traim , noi facem traitu-l asta , din aceast motiv am deschis acest topic , poate se mai schimba ceva. Dar se pare ca tu le tii partea si nu intelege de ce , cum adica ciocul mic , nu am voie cumva sa-mi spun oful pe acest forum ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 9 Feb 2010, 17:45) Da, fi-x ast-a n-ai intele-s! Tu faci traitul as-a pentr-u ca ai luat masina din servic-e in halu-l ala! Dac-a intrai puti-n in ei si facea-i scanda-l, data vii-toare nu a-r ma-i fi facut treab-a de mantuial-a. T-u cu atitudinea asta de miel care tac-e si inghite ii faci p-aia sa prind-a tupe-u si sa te faca pe fata. Ciocul mic e o expresie, a nu se lua ad literam. This post has been edited by pastrama: 9 Feb 2010, 17:52 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Da ,eu sunt de vine , cum sa nu , trebuia sa le mai las masina o zi , sa o carpeasca pe ici pe colo sa nu se cunoasca treaba de mantuiala ca sa ma enervez si mai tare si sa pocnesc pe cineva . Singurul lucru de care imi pare rau ca nu l-am facut este ca nu am facut reclamatie .Imi fine , dupa razboi multi viteji se-arata , poate am fost miel , dar chiar nu ma asteptam la asa ceva , am mai fost o data cu masina lui tata intr-un service , dar micut , si au facut o treaba foarte buna , nu ma asteptam la un asemenea rezultat de la dealeru Dacia , din contra credeam ca o sa puna numai piese bune , dar ei au luat cele mai ieftine piese posibile si proaste.
This post has been edited by CGDBZ: 9 Feb 2010, 18:04 |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai d-aia am zis ca traim unde traim. Cu vorba buna si/sau pe incredere nu merge nimic in ccatu asta de tara.
Pe scurt, daca nu "te tine", taci din gura si ti-o iei. Data viitoare sper ca stii cum sa procedezi... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Va certati voi pentru nesimtitii aia?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Are dreptate pastrama , mi-am luato, cum ai place lui sa spuna numai ca mie nu-mi place sa recunosc si sunt sigur ca daca mai lasam masina o zi nu se apucau ei sa smirgheleasca aripa pana la tabla , sa-i dea apoi cu spritchit (sau cum se cheama ) si apoi cateva straturi de vopsea , probabil mai faceau o buleala sa nu se cunoasca ce-au facut .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la Maracineni stau cretinii cu radaru? ca'mi suna cunoscut
![]() This post has been edited by Markos: 9 Feb 2010, 19:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io nu stiu de cretinii cu radarul dar parca mi-amintesc de unu`cu tichie pe la un un pod parca
![]() This post has been edited by bion: 9 Feb 2010, 19:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Acolo stau cu radaru ,mereu pitit , taicamiu s-a ars o data , eu nu depasesc 55 km/h niciodata pe acolo .Da , e un pod , peste raul Buzau , ala de s-a daramat la inundatii , exact la iesirea di Buzau.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sa-ti para bine ca a fost doar tabla. Tata a dus dacia sa ii repare franele la n service autorizat. Si dupa operatia asta a trebuit sa schimb etrierii, conductele de frana si saptamana viitoare imi vin si discuri ca din cauza etrierilor reparati la service am ovalizat discurile
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
CGDBZ |
![]()
|
E jale cu service-urile astea autorizate dar cred ca numai la Dacia , am avut odata un Smart la servici lovit si l-am dus la Skoda , lau facut perfect , nici nu se cunostea .Incep sa ma las de marca Dacia , cred ca nu o sa-mi iau iau dacie .Ciudat ca acum zdragane ceva , nu-mi dau seama ce , lovita nu zdranganea , doar nu zdragane aripa cea nou , sper sa nu-mi cada pe drum
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.284 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Stai linistit cu Skoda...
Eu imi fac operatiile de intretinere a masinii de unu' singur, iar daca nu ma descurc ma duc la Zahiu (langa fabrica de bere). Cam scump, dar imi place cum se lucreaza. Alt service bun este cel al gemenilor. Inainte aveau atelierul pe langa Spitalul CFR, acum si-au facut un service ca lumea in Dorobanti, langa un super-market ( nu imi amintesc cum se numeste; au drept culori reprezentative rosu si galben ). Deci, din partea mea primesti recomandari pentru Zahiu si pentru gemeni. 9 Feb 2010, 21:38: LE : Eu am montat la o masina aripile fara mastic. Nu troncane deloc. Probabil este altceva. This post has been edited by SiloS: 9 Feb 2010, 20:38 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Da, da, ala e. Daca nu mergea si se construia incet, de ce nu merge?! Ca a mers, de ce a mers?! n-are voie. Daca a mers de x0 ori trebuia sa mearga macar de x0+1 ori sau cel mult x0-1.
Ce lucru rau ca vizita santierul.. Nesimtit, dom'le, ca doar muncitorii romani si cei care supravegheaza sunt toti de super incredere. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Mi-e cea mai antipatica persoana basescu dar stia el ce stia , romanul daca nu stai cu ochi pe el nu face treaba buna , asa si cu cei de la service , ia sa fi stat langa ei cu un par tot asa mai faceau masina .
|
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.284 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() - nu m-au lasat sa stau langa masina - sefu' de service a zis ca daca mai stau in hala ma da afara cu tot cu masina - nu mi-a dat hartie cu geometria. Si cateva impresii si despre mecanic - a trebuit sa ii explic de vreo 3 ori ca nu are ce sa imi regleze pe spate, ca nu imi poate regla nici un unghi. Nu m-a crezut, s-a foit degeaba pe sub masina - respectivul mi-a reglat paralelismul rotilor fata la 0, desi i-am spus ca nu trebuie sa stea rotile paralele. - nu a stiut sa imi dea nici o rezolvare pentru problema mea - masina tragea intr-o parte destul de puternic. - concluzia lui a fost ca am puntea stramba. ![]() le : e vorba despre service-ul mare dinspre braila,de dincolo de pod. This post has been edited by SiloS: 9 Feb 2010, 21:19 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
CGDBZ |
![]()
|
Stiu de acel service , cat si de celelalte doua de care ai spus in alt mesaj mai sus dar ele nu au sectie de tinichigerie iar pe mine acolo ma trimis asiguratorul , cand am auzit de General Autocom care este dealer Dacia m-am bucurat , stiind ca e un service mare iar domnul de la asigurari mi-a spus ca fac treaba buna si ca lucreaza numai cu piese de calitate dar cand colo , invers , cele mai proaste piese iar caliatea reparatiei lasa mult de dorit .
Am trimis un mail la Vocea Clientului Dacia , sunt curios ce raspuns imi dau , daca imi dau vreunul . |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sincer... cum a zis si pastrama tu esti de vina. Trebuia sa faci scandal acolo, sa faci poze, sa ceri sefi, ministri etc. Ti-o faceau bine(macar a treia oara). Dar asa s-au bucurat ca au scapat de tine. Aripa e cea mai ieftina(probabil in deviz e trecuta cea mai scumpa), la fel si restul sunt sigur. Daca asa ii inveti asa te trateaza, pentru ca stiu ca lumea isi ia masina si pleaca, nu comenteaza, nu se plang.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Da , stiu , eu sunt de vina , normal , eu am facut reparatia , asta e , ma asteptam la ceva sustinere din partea colegilor de forum dar unii nu stiu decat sa acuze indiferent de situatie ,nu sunt eu destul de suparat
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Personal, eu sunt alaturi de tine si îmi pare rau.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Du-te cu masina la OPC, desi, vorba lui Pastrama, nu trebuia sa fi luat masina daca nu erai multumit de reparatie. Dar la OPC du-te azi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tu vrei sustinere pe forum?
Ai facut o tampenie cat tine de mare si acuma ai venit sa te descarci aici de frustrarile tale! Masina aia a fost batjocorita, nu reparata. O sa rugineasca in cel mult 6 luni la imbinarile alea neprotejate. La cum arata lucrarea, il chemai urgent pe seful de service, sunai la sigurari si cereai sa se deplaseze de urgent un reprezentant al asiguratorului. Le aratai calitatea vopselei, indreptarii, etc, le ziceai ca tu nu mai le lasi masina pe mana ca-s sub limita incompetentei acceptata in Romania si ii cereai alui de la asigurare sa iti aprobe reparatia in alta parte. Carpacii ramaneau sigur cu lucrarea neplatita, asiguratorul nu mai trimitea masini la ei si gata. Dar nuuuu, tu vrei simpatia noastra, ei bine pe a mea nu o ai, esti una din cauzele pentru care treaba merge prost in tara asta. Daca la maretii reparatori din romania nu le convine sa repare Dacii 13xx n-au decat sa nu le mai primeasca, nu sa-si bata joc de masina omului. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
In momentul in care ai ridicat masina ai fost de acord cu reparatia.
Am avut si eu problema cu service-ul(am zis pe la asigurari) si mi-au facut de doua ori ce era de facut. Ca sa fiu cat de cat multumit nu sa fie perfecta(pentru ca nu aveam timp de stat dupa ei prea mult ca le-o lasam si a 3-a oara). Plus ca s-au lins pe bot de spaga promisa ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 9 Feb 2010, 18:03) nu exista piese bune de Dacie, ce vrei mai mult, nu e vina lor neaparat. In loc sa te bucuri ca ti-au facut si asa, nimeni in tara asta nu-ti va repara o Dacie mai bine de atat, pe langa ca 'e Dacie', nu exista piese, numai gunoaie, spoilerul..asa e toate, semnale si faruri..se sfarma daca te uiti insistent la ele, tablaria nu se potriveste de fel si vine in valuri si nu prinde vopseaua pe ea, etc. Ma mir ca ti-au acceptat masina in service, unele nu fac Dacii, tocmai sa nu aiba probleme de genul asta. Sunt convins ca un Logan iesea cum trebuie pentru ca aveau cu ce lucra. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:39 |