Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
inspektah |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|||
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce m-au vizitat vreo 3 exemplare de gandaci de vreo 4-5 cm lungime, si am reusit sa prind doar unul, nu am mai avut liniste si am cautat pe net ce e de facut.. peste tot REGENT si iar REGENT doar ca nu se mai gaseste.. ma rog, vindea cineva pe ocazii dar nu prea am incredere ca nu e contrafacut asa ca am sunat la cateva farmacii veterinare si mi-a facut cu ochiul K-OTRINE.
Costa 8 lei o fiola de 5 ml (se combina cu 500 ml de apa) si e special pentru folosire in casa (pentru: gandaci, capuse, furnici, purici, cred ca si tantari si muste..). Eu am pus 2 fiole in 500 de ml si am dat prin toata casa.. a doua zi am gasit intrusul cu cracii in sus.. Succes! ![]() This post has been edited by alex_axn: 30 Aug 2010, 08:03 |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
putin offtopic dar care are oarecum tangenta cu "domeniul" topicului:
Combinația caniculă-ploaie: un nou val de țânțari "urbani" se pregătește să apară în România. Plus: medicii, alertați de explozia de mușcături de căpușe și muște @alex_axn: am cautat si eu mult laudatul regent...nu am gasit...se pare ca nu se mai fabrica...in schimb am gasit altceva...la fiole de 5 ml...nu mai tin minte cum se cheama...mie mi-au zis ca se dizolva in 1,5 litri de apa...ar mai fi un gel de la johnson sau cam asa ceva... |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Au ramas fara bani, gripa aviara nu mai e, porcina nici atat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Acum cateva luni am avut si eu ceva probleme de genul asta si s-a rezolvat cu solutie Aroxol,nu spray.E un bidon verde cu pulverizator,ca bidoanele cu solutie pt geamuri.In 2 zile am scapat de ei.Cred ca o sa mai cumpar unul,sa-l am pt orice eventualitate.L-am gasit la Interex.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici se face lobby pentru campania nationala de dezgindacizare, cu filtre pe sosele, exact la la aviara, cu masti pe figura si mincare "gindacifree" in supermarketuri. Seceta asta financiara trebuie combatuta cumva. Tzitza bugetara e tot mai stearpa. Carcalacul ar putea fi pus in locul frunzei in logo-ul ala turistic.
This post has been edited by corbex: 30 Aug 2010, 10:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
IDEE PENTRU LOGO633778802881005270_Cockroaches.jpg ( Size: 36.9k )
Number of downloads: 1999
CARCALAC DIGITALcockroach_usb_drive_500x416.jpg ( Size: 34.37k ) Number of downloads: 1986 CARC.jpg ( Size: 3.91k ) Number of downloads: 1970 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Marty e cel din dreapta
Sexosul calracalac gigant de Madagascar aaaa.jpg ( Size: 34.79k ) Number of downloads: 2038 This post has been edited by bion: 30 Aug 2010, 10:42 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-a fost Marty pe acolo. Aia n-au aeroport.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba au. Ivato Airport
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(D-FENS @ 30 Aug 2010, 11:01) Acum cateva luni am avut si eu ceva probleme de genul asta si s-a rezolvat cu solutie Aroxol,nu spray.E un bidon verde cu pulverizator,ca bidoanele cu solutie pt geamuri.In 2 zile am scapat de ei.Cred ca o sa mai cumpar unul,sa-l am pt orice eventualitate.L-am gasit la Interex. offtopic: sa ridem putin. cind am citit postarea colegului si am ajuns la "E un bidon verde..." am citit "E un bion verde..." ![]() ma si gindeam cum o fi nea bion verde ? ![]() ![]() p.s.: nea bioane nu te supara ! da' chiar asa am citit. dupa vreo jumatate de ora de citit...ochii...ma-ntelegi... This post has been edited by george_scala_2004: 30 Aug 2010, 10:50 |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
Bion e chiar verde, verde ca bradu', nu te lua dupa CNP !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai au unu intr-o padure, am vazut io intr-un film
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
E normal ca Bion sa fie evergreen visuel_img_prod_bion_seniors_4.jpg ( Size: 40.89k )
Number of downloads: 1957
<span class='edit'>30 Aug 2010, 17:00:</span> QUOTE(bion @ 30 Aug 2010, 11:34) Marty e cel din dreapta(in poza postata de el bre defectilor) Sexosul carcalac gigant de Madagascar aaaa.jpg ( Size: 34.79k ) Number of downloads: 2038 This post has been edited by bion: 30 Aug 2010, 16:01 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Da... au aparut iar. Sunt in tot blocul si nimeni nu face nimic. Daca astup tot(baie, camara etc) vin pe geam, vin pe la cada, pe robinete etc. Am auzit ca altii noaptea pun dopuri si la tevile de apa . Ce sa mai cumpar de data asta?
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un baton de TNT si sa il amplasezi strategic in subsol? Daca nesimtirea domneste printre vecini scoate banii din buzunar si plateste o firma de dezinsectie sa se ocupe. Ai putea eventual sa mergi sa vorbesti cu administratia, poate presedintele de asociatie reuseste sa ii convinga pe vecini sa contribuie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(lord_wader @ 8 Jun 2011, 14:59) Mda, ce nu fac romanii, numai sa nu scoata cativa banuti din buzunar? Sau din lene. Sau din ignoranta. Sau pentru ca li se rupe de gandaci. N-ai ce cumpara. Asa cum a mentionat si angajatul meu, mai sus, solutia eficace (si civilizata) este ca asociatia de locatari sa apeleze la o firma de dezinsectie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Lunga e calea.....la mine nu mai exista de mult administratie, fiecare pe cont propriu, fiecare merge la utilitati in oras sa plateasca separat. Iar de uniunea scarii si a blocului....pai noi nu am reusit sa punem usa cu interfon din cauza unor obositi/comunisti/manelisti(femei) care au scos "strambe" la adresa unor vecini fara sa-i intrebe macar, cum ca respectivii vecini nu ar vrea sa dea bani, desi oamenii aia voiau sa dea. Ideea era sa nu plateasca beshinoasele alea bani pentru usa asa ca au "sabotat" proiectul, care s-a anulat. Nu mai zic ca la zugravire fiecare etaj a fost pe cont propriu rezultand un curcubeu de culori la fiecare etaj.
Si on topic, se pare ca Regentul (retras acum ceva ani) se fabrica din nou, acum am vazut si eu, se numeste Regesc, are aceeasi subst. activa. This post has been edited by lord_wader: 8 Jun 2011, 17:05 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Trebuie facuta operatiunea pe toata scara altfel nu faceti altceva decat sa schimbati cuibul de gandaci cand la unul cand la altul. Intereseaza-te cat costa dezinsectia pentru toata scara si vezi care ar fi costurile de fiecare apartament. Ideal ar fi sa nu se faca doar pe casa scarii si la subsol si sa faceti inclusiv in apartamente.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum ceva ani am scapat si noi de aceeasi problema tocmai cu Regent. Foarte eficient, insa e al naibii de toxic. Primele 2-3 zile este aproape imposibil sa stai in casa, si de-abia dupa vreo 2 saptamani se duce mirosul. Cel mai indicat e sa-l dai inainte de a pleca in concediu. Inainte de regent am incercat tot felul de solutii insa nimic nu a dat rezultate.
Oricum, daca vecinii nu se simt si raman in continuare sursa de gandaci nu prea ai cum sa scapi de ei. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Jun 2011, 15:21) ... angajatul meu, mai sus,... Care ma? ![]() Ma grecule, da' te extinzi, nu gluma! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Pai avea nevoie de un reprezentant pe zona Moldovei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Aha... inteleg...
Si unde e locul cel mai potrivit sa-ti cauti angajati? Pe forum, bineinteles! ![]() Mare noroc are grecu cu forumu' asta! La cati angajati si-a gasit cu ajutorul lui, ar trebui sa-l cumpere! Chiar! Ciar fi? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cred ca vreo doua zile ar fi ocupat sa dea bani userilor de pe aici
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
Si mandelu e invadat de svabi. Acum au invadat tot apartamentul. Sunt ca PDL-ul peste tot.Am incercat sa vad pe unde vin. Am avut viziuni apocaliptice. Intr-o seara am vazut pe tersa de la strada cateva sute care organizau un atac . In seara urmatoare venind io mai tarziu acasa am vazut vreo doua divizii in curtea blocului care se pregatea sa escaladeze zidul sa urce la etaje.Ieseau din rondourule de flori si coborau de pe un tei.Aseara era un desant in strada veneau din canalul de ape pluviale.Simteau ca vine ploaia si se pregateau sa se refugieze in casa.Ce am mai observat e ca intre ei si furnici e o lupta cumplita in care se pare ca furnicile reusesc sa-i casapeasca. Rezulta ca solutia e sa ne lasam invadati de furnici ca sa scapam de svabi
![]() ![]() This post has been edited by bion: 9 Jun 2011, 12:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Asa o fi scapat Marty de gandaci...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(bion @ 9 Jun 2011, 13:16) Si mandelu e invadat de svabi. Acum au invadat tot apartamentul. Sunt ca PDL-ul peste tot.Am incercat sa vad pe unde vin. Am avut viziuni apocaliptice. Intr-o seara am vazut pe tersa de la strada cateva sute care organizau un atac . In seara urmatoare venind io mai tarziu acasa am vazut vreo doua divizii in curtea blocului care se pregatea sa escaladeze zidul sa urce la etaje.Ieseau din rondourule de flori si coborau de pe un tei.Aseara era un desant in strada veneau din canalul de ape pluviale.Simteau ca vine ploaia si se pregateau sa se refugieze in casa.Ce am mai observat e ca intre ei si furnici e o lupta cumplita in care se pare ca furnicile reusesc sa-i casapeasca. Rezulta ca solutia e sa ne lasam invadati de furnici ca sa scapam de svabi ![]() ![]() te-ai gandit sa scrii o epopee pe tema asta? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:43 |