Husa capota motor
![]() ![]() ![]() |
Husa capota motor
ALPU |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am si eu o intrebare.
La ce folosesc acele huse? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Pentru perioada de iarna, am o idee; vara, probabil de moft!
|
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
ALPU |
![]()
|
pana la urma stie cineva daca sunt compatibile si cu nova?
|
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
ALPU, cel mai bine te duci unde se reconditioneaza scaune, banchete si le spui ce vrei.
O sa-ti ia dimensiuni la capota si o sa-ti faca ceva din imitatie de piele, sau chiar piele.cum vrei tu. stiu pentru ce ai nevoie si cred ca e o solutie buna si ieftina. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
eu am vazut prin iasi pe o nova asa ceva dar pe ea scria super nova(super era innegrit cu markeru )
ideea e ca se gasesc pt nove |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ALPU |
![]()
|
Husele alea sunt din material flexibil si se poate adapta dupa orice capota cred, nu e un material rigid care necesita anumite dimensiuni.Am sa merg in bazar sa vad ce gasesc.
|
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
nu e chiar asa
am vazut unele pe care scria'' passat '' pe logan si stateau urat aveau niste cute si se vedea clar ca nu sunt pentru ele |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ALPU |
![]()
|
Dar sa nu uitam ca, capota de passat e mai lata decat cea de logan.
Cea de nova cred ca e mai apropiata de logan. |
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cele care se "muleaza" pe mai multe tipuri de capota sunt sintetice.dar partea rea e ca nu exista asa ceva.
si la logan, si la vw transporter sau lt sau mercedes dubita, toate au de imitatie de piele sau chiar piele(mercedes). |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Feb 2008, 16:19) Husele sunt teoretic pentru a putea rula la viteze mari-foarte mari (viteze autobahn, in fine) pentru o perioada indelungata de timp fara a distruge capota/bara de la numeroasele pietricele aflate pe drum si proiectate cu viteza considerabile de la masinile din fata. De notat ca in teorie pe langa aceasta "husa" pentru a proteja farurile se poate monta o folie (gen cum se monteaza pe geamuri) pentru le proteja si pe ele de aceste mici "proiectile". De asemenea am vazut unele modele de husa care avea mici "urechiuse" deasupra capotei care teoretic protejau si parbrizul. In Romania, unde nu rulam adesea (sper niciodata) cu asemenea viteze cred ca mai mult sunt "fashion statements" mai mult decat altceva. Sunt multe modele, in general cele mai bune sunt cele facute custom-made pentru modelul respectiv de masina. Am vazut 2-3 pe viu si parerea mea ca erau oribile, dar gusturile nu se discuta ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
sukarmafia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 29 September 07 ![]() |
off topic dar ca sa nu mai deschid unul am si ru o intrbar chestia ai de sub capota motorului cum so numi ia foloseste la ceva ....se gaseste si pt nova?????
![]() |
--------------------
dacia nova
dacia nova
1997
|
|
apollo |
![]()
|
Nu se gaseste, ai putea ca capitonezi capota cu altceva.
Dar la ce te ajuta?ca nu-i vad rostul |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Capitonajul respectiv este prezent mai ale la motoarele diesel pentru a izola fonic motorul (zgomotos). La nova ma indoiesc sa faca ceva. Motorul trebuie izolat masina de compartimentul pasagerilor, nu de exterior.
Ca idee mama mea are o Skoda Octavia 2 cu 1.6 FSI si NU ARE acea izolatie. Pe VWForum a pus cineva la o masina identica acel capitonaj (a luat cel pt diesel) si nu s-a simtit o diferenta notabila. P.S. sukarmafia scrie si tu cu mai multa grija caci postul tau tinde spre ilizibilitate. ![]() This post has been edited by Executron: 29 Feb 2008, 22:05 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
The Grinch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 January 08 ![]() |
QUOTE(ALPU @ 16 Feb 2008, 13:22) Stie careva daca husele alea de piele (sau inlocuitori) pe care le tot vad pe capotele loganurilor si nu numai, se potrivesc si pe capota de nova? ![]() Ce pret au si de unde se pot procura? Salut Alpu.Husele alea de pe logan nu se potrivesc si nici de cumparat nu gasesti,dar eu am rezolvat problema la un atelier de tapiterii auto.In jumatate de ora mi-a facut husa din piele,se potriveste perfect si a costa 30 RON,pe cand alea de logan le gasesti de la 60 RON in sus.Daca vrei sa vezi cum se aseaza cand ajund aks pun si 2-3 poze. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003Clima
- bc-18-vld
|
|
apollo |
![]()
|
Mai bine ai pune 2-3 poze cum zici.
Piele la 30 RON? ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
The Grinch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 January 08 ![]() |
Cam asa arata,dar nu cred nici eu ca e din piele.E o imitatie destul de reusita si foarte elastica,sa se muleze bine,dar nu e piele.
![]() Attached thumbnail(s) Imag060.jpg ( Size: 311.88k ) Number of downloads: 1750 Imag061.jpg ( Size: 334.27k ) Number of downloads: 1823 Imag064.jpg ( Size: 383.06k ) Number of downloads: 1751 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003Clima
- bc-18-vld
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:18 |