Instalatie GPL SH, Unde se poate monta in Pitesti/Rm Valcea
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL SH, Unde se poate monta in Pitesti/Rm Valcea
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
Janel |
![]()
|
![]() ;)) Group: Members Posts: 130 Joined: 15 May 08 ![]() |
Salut! Sunt cel putin doua firme in Pitesti unde poti remonta instalatia.Una este Prosperanta si cealalta Master Service Solution. La cea din urma costul remontarii a fost de 220 lei cu tot cu acte fata de 330 la Prosperanta. Trebuie sa mergi apoi la RAR langa Metro sa o puna la noxe, sa treaca instalatia in carte si apoi in talon.Sper ca n-am ratat nimic. Bafta si timp liber!
|
--------------------
Dacia
Nova GT GPL
'98
- AG 04 KJL Merge cu gaz, deci e aragaz!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Esti din Pitesti ? Daca da vezi ca in spate la Facultatea Ctin Brancoveanu este un atelier autorizat de montaj GPL ... acolo mi-am pus si eu pe dacie acum vreo 1 an jumate GPL.
Daca ai acte la instalatie nu vad de ce nu ti-ar monta-o . Manopera nu cred ca e mai mult de 200 lei. Cat despre omologare la RAR, din moment ce ai actele la ea si patalamaua la mana ca a fost montata intr-un atelier autorizat nu cred ca o sa ai vreo problema. Succes! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Acolo este Master Service Solution. Si eu tot la ei ma duc. 0744.86.46.77 nr de la ei.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
putin offtopic:
va rog daca imi puteti spune de unde sa alimentez cu GPL din Pitesti. voi avea un drum acolo peste 10 zile. Voi veni dinspre Brasov. ce statii imi recomandati si zona in care sunt situate sa le caut pe harta.eventual cam cat e litrul la pompa? multumesc frumos! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Ehee, pai daca vii dinspre Brasov o sa intri in Pitesti pe la Maracineni. Chiar cand intri in Pitesti o sa dai de un Peco Petrom chiar in fata ta ... e imposibil sa nu il vezi. Cat despre pret ... din cate stiu e undeva in jur de 1.7 lei litrul.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Multumesc tuturor pentru sfaturi!
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Didy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 24 February 09 ![]() |
apropo de GPL, cu aproximatie cat ar consuma o Dacie 1310, motor 1.4 5 trepte. Acum pe benzina consuma in oras 9-10%
![]() Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1991 1.4
- MM 02 BOS
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
La carburatie nu este o regula clara cu consumul de GPL poate sa-ti consume 8 l/100km, dar poate sa-ti consume si 12 l/100km. Consumul depinde de multi factori, vaporizator, reglaje, starea motorului si a consumabilelor de pe el si mai ales stilul de condus. Nu sunt doua masini care sa consume la fel chiar daca au aceeasi instalatie.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
george_adi_rapidistu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 09 ![]() |
salut! imi poate spune si mie cineva de unde pot lua niste bari pt dacie dealea din 3 piese? si cam la ce bani ??si mai as avea o intrebare daca nu va suparati...se gaseste folie fumurie si se poate monta de mine pe un break ?? ms mult !stima
|
--------------------
Dacia
berlina
1992
- B 10 UFB
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
bari se gasesc prin targuri sau ... magazine. in magazin e vreo 230 lei daca nu ma insel si prin targ cu 60-70 lei e a ta.
folie fumurie omologata se gaseste prin magazine si de montat o poti monta chiar tu daca ai rabdare sau poti merge la "baieti" si dai si tu acolo ceva. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:20 |