Intrebare Antigel, Culori
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Antigel, Culori
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) 22072007005.jpg ( Size: 712.1k ) Number of downloads: 2658 |
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salutare, aceeasi dilema o am si eu.
In Logan am antigel portocaliu-roz. La supernova am antigel verde (si am cumparat antigel Glaceol rx tip d tot verde). Un prieten care lucreaza la dacia mi-a explicat ca antigelul portocaliu este de renault, si merge bineinteles si la dacia. De completat eu am completat tot cu portocaliu (mi-a dat el), nu stiu daca are vreun efect negativ combinarea antigelului verde cu portocaliu, dar cel putin vizual cred ca va arata naspa. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza substanta, nu culoarea.
Are monoetilenglicol, e bun. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa le combini linistit, e ok antigelul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
facebook
groups
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine antigelul original din Logan, verde la inceput, s-a transformat in portocaliu dupa 2-3 luni. L-am schimbat cu Glaceol Dacia si vad ca acum a ramas verde dupa aprox 1 an.
Respectivul Havoline este compatibil Renault "tip D", asa ca poti sa-l folosesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am completat cam cu 200ml (antigel brun+apa). Lichidul din vas si-a schimbat culoarea, e aproape tot brun acuma, iar deasupra e verde. Trecerea de la brun la verdele de sus e imperceptibila. Privind borcanul esti martorul unor efecte cromatice deosebite.
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
A auzit/vazut cineva de antigel fluorescent?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Dupa cate stiu eu Glaceol tip D e verde florescent si Glacelf e portocaliu. Amandoua compatibile cu Logan si se pot combina, cu rezultate spectaculoase de culoare
![]() This post has been edited by Solidu: 10 Nov 2008, 16:12 |
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
tany_mihai2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 November 07 ![]() |
O intrebare!!!! va rog sa-mi spuneti care bineinteles va pricepeti ce diferenta este intre un antigel normal si cel rx tip d. Nu cumva astia de la dacia vor sa-si faca vinzare???? Pentru ca dupa parerea mea fiecare lintru de antigel pe care-l gasim la magazin are dietilen-gligol care este buna si pentru ungerea pompei de apa si impotriva depunerii de material coroziv.
|
--------------------
dacia
logan mcv
2007 diesel
- b-65-nxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Deci pana la urma ce conteaza?
Culoarea? Substanta de baza? De care merge la motorul de 1,4 mpi(ce substanta de baza :monoetilenglicol sau etilenglicol)? In carte scrie Glaceol rx tip d. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Glaceol RX tip D, este bazat pe monoetilenglicol.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
cum se schimba antigelul?
trebuie aerisita instalatia? |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
rogilg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
am un logan 1,4 mpi din 2005 si pana acum am fost nevoit sa comletez antigelul din borcan de 2 ori (in total maxim 400 ml).
1. in prima faza am pus antigel diluat cu apa distilata ca cel din prima poza 2. in a doua faza am pus antigel gata preparat ca cel din poza a doua As vrea sa stiu daca antigelurile folosite sunt bune sau nu ? This post has been edited by rogilg: 29 Dec 2008, 22:36 Attached thumbnail(s) PC290019.JPG ( Size: 456.24k ) Number of downloads: 2585 PC290021.JPG ( Size: 767.95k ) Number of downloads: 2537 |
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai, cel recomandat este Glaceol RX Tip D, dar sunt bune cam toate antigel-urile care sunt pe baza de monoetilenglicol.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:06 |