Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
![]() ![]() ![]() |
Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
quick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, eu am fost sedentar multi ani de zile, pur si simplu nu ma miscam de la calculator. Asta a dus la atrofierea muschilor spatelui. Eu am stat asa pana am facut semipareza pe piciorul drept. Au fost luni de zile cand n-am putut dormi pt ca nu puteam indrepta piciorul fara sa ma doara ingrozitor. Am fost la un nene care aranjeaza oasele si am inceput sa-mi revin. Omul m-a sfatuit sa slabesc si sa fac miscare. Intai gimnastica medicala, miscari specifice de intarire a zonei lombare.
Sunt sute de muschiuleti care trag de vertebre sa mentina coloana in pozitie verticala. Daca ei se atrofiaza, vertebrele calca stramb pe discurile dintre ele, discurile se deplaseaza si apasa pe maduva. Vestea buna e ca discurile sunt cartilaginoase. Aschiile cu pricina se resorb. Discurile se regenereaza prin miscare. Trebuie folosita cat mai mult pozitia bipeda. Trebuiesc intariti si solicitati muschii coloanei, muschii lombari. Asta cu fel si fel de pomezi, injectii si alte rahaturi de pus pe coloana sunt frectie la picior de lemn. Durerile nu trec niciodata, insa eu acum pot cara greutati destul de mari. Crizele sunt mult mai scurte si nu asa puternice. Inainte stateam saptamani ca sa-mi revin cat de cat, acum in 2-3 zile nu mai am mare lucru. Operatia nu e o solutie. In tarile civilizate se evita pe cat posibil. Efectiv prin operatie se indeparteaza bucatile de disc care apasa pe maduva, adica efectul propriu zis. Cauza ramane aceeasi. Cel mai rau e ca dupa operatie sa faci discita care sa te tina imobilizat la pat luni de zile si chiar ani... This post has been edited by vis-a-vis: 16 Dec 2011, 23:14 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Exercitiile sunt sfinte.
pt fiecare problema exista unele specifice. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
înot, bicicleta (de-aia adevarata, nu la sala) - cam asta recomand io.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo', unde se poate inota in Bucuresti?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
herastrau,tei......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-au iesit bube pe maciuca din Tei... Altfel, eram pe garla aproape-n fiecare zi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La hotelul ala de pe Calea Victoriei, unde stau parlamentarii. La casa de sanatate Socului mai era un bazin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ala cu formol?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mvoinea48 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 November 13 ![]() |
Am vazut multe pareri despre Kosmodisk dar va spun ca eu l-am cuparat pentru un prieten care tot avea probleme cu spatele si chiar a avut efect. http:///kosmodisk l-am gasit aici si cand l-am primit m-am uitat pe cutie si e fabricat in Slovenia. Am fost multumit de el, ma costat foarte mult cu livrare gratuita.
This post has been edited by Ake: 2 Nov 2013, 15:22 |
--------------------
dacia
logan
2001 http://www.reduceri50.ro/kosmodisk
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mulțumim pentru informație! E chiar utilă!
Despre tigaile dry cooker când ne povestești? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Io vrea sa stiu daca da rezultate Magic Bra.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ăsta și-a facut cont sa vânda castraveți la grădinari?
Acolo zice că l-a incercat personal... p-aici minte ca l-a cumpărat pt un prieten. HSBP... Mai trebuie să zică de magneții ăia pt economia de benzină. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(mvoinea48 @ 2 Nov 2013, 12:55) eu l-am cuparat pentru un prieten Cre'ca-i tare... daca i-a mutat "m"-ul in fața numelui. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
OOps! Am editat din greseala postul domnului Voinea. Mii de scuze, posibil sa fi incurcat link-ul
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@volint - pe ce forumuri stai si tu....
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ Ake: scuze de off, acu' ceva timp, trebuia sa primesti o carte (sau mai multe) din Australia, livrare moca. A venit, a fost pe bune ?
|
--------------------
Dacia
1310
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Alydor @ 2 Nov 2013, 16:38) s-o crezi matale... io-s pe alte felii de net... https://www.google.ro/search?q=mvoinea48&ie...vAsPI4ATK4oDICQ QUOTE(Ake @ 2 Nov 2013, 15:27) Daca te-ai deranjat pt un amarat de link... macar fa-i si semnatura sa arate mai bine... This post has been edited by volint: 2 Nov 2013, 19:12 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Logan din 2001
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Vizionar…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' linku ala din semnatura nu se indura nimeni sa i-l stearga?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 2 Nov 2013, 17:39) @ Ake: scuze de off, acu' ceva timp, trebuia sa primesti o carte (sau mai multe) din Australia, livrare moca. A venit, a fost pe bune ? Da, incredibil. Am mai luat vreo 11 carti de la ei de atunci. pe unul din ambalaje am reusit sa descifrez din stampile o parte din traseul pachetului. ..Guernsey > Paris> Budapesta> Bucuresti nu stiu daca pana la urma pachetul era in Austalia sau doar site-ul era acolo si depozitul in Guernsey... aia era prima stampila aparuta. per total dureaza cam 10 zile traseul, numai cu poste nationale. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maho |
![]()
|
Buna treaba.
Cam atat a durat la mine sa primesc o recomandata, din Bv in Bv. |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
N-a fost recomandată de cine trebuia...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ck1206ro |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 March 14 ![]() |
AM a vut hernie dubla si m-am vindecat. Unul din elemente a fost kosmodisk ul.
Trebuie urmate niste reguli clare pe care multi dintre doctori NU LE CUNOSC. 1. Trebuie in primul rand eliminata sursa care produce devierea/ deplasarea discurilor. DAca este munca de birou trebuie trecut la u n scaun de birou corespuanzator care sa actioneze asupra zonei lombare, greu de gasit de altfel .LA IKEA unul singur la Mobexpert la fel unul singur.Se poate adauga la un scaun obisnuit acel dispozitiv de la Sensiblu sau de la magazinele auto acoperitoarea cu bambus si umflatura deasupra zonei lombare. In cazul auto acestea sunt f bune. In acest caz , la deplasari lungi se recomanda pauze la fiecare ora cu miscari usoare. Scaunele sofer gen fotoliu nu fac decat sa accentueze. De exemplu la dezmembrari am gasit pentru Skoda Octavia un scaun orto cu reglaj pentru zona lombara care m-a ajutat. 2. Toate medicamentele primite de la cei N doctori ereau PAin Killers, nimic nu actiona asupra discurilor sau articulatiilor . Asta inseamna ca doar creezi o dependenta nu rezolvi problema . In primul rand trebuie sa ai grija sa te hidratezi si trebuie sa feresti zona respectiva de frig si curent. 3. Toti medicii au recomandat gimnastica acasa. Gresit. In momentul in care durerile sunt constante si intense gimnastica nu face decat sa accentueze si accelereze deplasarea discurilor si , implicit gravitatea problemei. Se pot face anumite miscari si proceduri care duc la elongatia coloanei precedate si urmate de anumite tipuri de masaj . Aceste exercitii nu le faci acasa le faci la clinici care se ocupa de asa ceva. 4. In acest timp porti kosmodisk non stop exceptie facand perioadele in care foloseesti alte dispozitive gen spatar lombar sau din cele enumerate mai sus. Daca te deranjeaza kosmodiskul inseamna ca nu stii ce inseamna dureri de spate , nu stii ce inseamnna ca la fiecare stranut, la fiecare intoarcere de cap, sa simti un cutit in spate. 5. In cazul herniei de disk ca sa poti face o evaluare corecta trebuie sa porti non stop macar 3 zile acest dispozitiv sau altele similare ( de ex la Auchan/Cora / Carrefour exista chestii similare la 40 ron aproximativ) . 6. Exercitiile de spate le faci dupa ce au trecut durerile , preventiv. 7. Alifiile termo care incalzesc zona sau plasturi , ajuta dar nu rezolva integral . 8. Scaderea in greutate ajuta de asemenea f mult. alte probleme. Un tratament complet dureaza cel putin 9 luni( fara operatie)... Deci cei care spun ca aceste dispozitive nu ajuta ar trebui sa fie mai retinuti. Probabil s-au asteptat la rezolvari instant sau au avut de fapt Concluzii de la cineva care a dus 7 ani pe picioare hernie dubla cu recomandari de operatie si care acum se considera rezolvat. |
--------------------
DAcia
Lodgy
2013
- 47 ehx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Eu am auzit ca sexul face bine la hernia de disc
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:49 |