Magazine Piese Auto, Cele mai bune din Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Magazine Piese Auto, Cele mai bune din Bucuresti
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
coco_3033 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Este un magazin cum mergi pe linia tranvaiului de la intersectia cu podul grozavesti inspre giulesti la prima intersectie unde tranvaiul face dreapta tu faci stanga si pe stradutele alea este sau era unul. Sper sa nimeresti, si sfat cauta ziua ca seara e mai greu ![]() Bafta |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Mai greu ca e intuneric sau mai greu ca suporterii rapidisti sar la gat?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cand stateam in regie imi procuram piesele din crangasi, pe ceahlaul, aproape de belvedere, pe langa spalatoriile alea auto ieftine
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pe strada drumul timonierului;cam 5 km de tine;) ieftine;cele mai ieftine din bucuresti.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In Rahova, pe Carpati, vreo 5 magazine aliniate frumos.
Sau unul de pe Sos Pantelimon, dupa intersectia cu Morarilor, pe dreapta spre Cora. MI-am luat faruri de CN2 complet echipate (probabil zacute prin depozit) cu 600k... in oras sub 800 nu le gasesti. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Stefan cel Mare ... DACIA
Militari Autogara + vre-o 3 Lizeanu Magura pe Bulevardul LAcul Tei aunt destul de bine aprovizionate si preturi acceptabile mai putin cel DE PE STEFAN CEL MARE care sunt mai scumpe dar au si garantie (daca sunt montate in service agreat DACIA) |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din regie cum te duci spre crangasi...faci dreapta(pe o strada cu sens unic care da in 41 piata crangasi) POPOVAT ii spune,APROAPE in capat de tot de piata ULTIMUL magazin pe dreapta (un gard GRI )are cele mai bune preturi din tot giulestiu' si crangasi...(testat de mine) si e un baiat de treaba acolo dar are program pana la 18:si un pic
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da e destul de scump magazinu;) cel mai ieftin din tot buc e cel din apromatco.trebuie sa imi faca cinste patronu,la ce reclama ii fac;)-a facut el odata:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva niste preturi la instalatile electrice complete 1300 sau 1310 ?
Eu am vazut cu 130lei in targ. |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Hotice |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 December 06 From: Bucuresti ![]() |
120 lei, tot in targ, am intrebat azi. Mai avea una. Cred ca e acelasi magazin. Cum intrii, tocmai in dreapta, si in spate(spre capat). La intrarea pe "culoar", sunt aia cu boxe multe p dreapta. Eu m-am zgarcit, si am refacut eu instalatia, dar...cred ca mai bine cumparam. Decat sa faci adaptari, si improvizatii, si sa te mai si chinui..mai bine strangi din dinti si iei una noua
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1977
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aha mersi.
Intre timp am plecat pe zapada si: QUOTE(amc @ 3 Jan 2007, 15:13) Am cumparat azi instalatie electrica de 1300. Sper sa vad rezultate impresionante dupa ce o montez, sa fie mai "vioaie" ![]() Am gasit cu 73lei "de fata" si include tot mai putin ce este de la bord incolo, instalatia "de spate" costa vreo 30 lei. dar nu din targ. This post has been edited by amc: 3 Jan 2007, 20:34 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:20 |