Martor airbag mereu aprins
![]() ![]() ![]() |
Martor airbag mereu aprins
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
In situatii de astea chiar numai service-ul autorizat Dacia te rezolva.
Cu regret o spun, fiindca sunt niste maimute, si ii evit cat de mult pot. Dar aici e vorba de o unitate de control electrica, si softul din ea probabil a detectat mai stiu eu ce eroare. Asta nu se rezolva cu cheia de 19 ci cu laptopul cuplat la OBD si cu un soft pe care (cel putin teoretic) il au doar service-urile agreate de Dacia. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
guliver |
![]()
|
Ok, merci de raspuns. Nu cred sa fie nimic grav daca voi merge in continuare cu ea asa. Oricum e masina de serviciu.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Mai mult ca sigur este defect contactorul rotativ,are o legatura electrica tip panglica si se intrerupe(face legatura cu airbagul sofer).
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
guliver |
![]()
|
Si se poate rezolva "in fata blocului" sau e treaba de service?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
depinde de inclinatiile spre surubareala. Daca e doar de indreptat lamele, nu-i pb, se poate, daca e insa de schimbat contactor, trebuie unul nou, adica drum in targ, si nu stiu daca se gaseste separat de airbag...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:25 |