Martor benzina,, clipeste intermitent la punerea contactului
![]() ![]() ![]() |
Martor benzina,, clipeste intermitent la punerea contactului
ador13 |
![]()
|
||
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|||
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Martorul clipeste intermitent si ramane aprins daca
firul care vine de la joja de benzina este intrerupt. Esti sigur ca se stinge dupa ce se opreste din clipit? Face asa de cand ai montat bordul sau problema a aparut ulterior? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Intre timp (astazi) vad ca si-a revenit martorul portocaliu - cel putin azi s-a comportat normal.
Doar ca in interval de maxim 10 km mi-a scazut nivelul benzinei cu 2 linii, ceea ce nu e normal, zic eu. Probabil ca firul care vine cu informatia de la rezervor are o problema. This post has been edited by ador13: 19 May 2009, 20:36 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Cred ca firul nu face contact cum trebuie, sau sonda de benzina e pe duca.
Daca ai capac de vizitare in portbagaj (si cred ca ai daca masina e din 2003) desfaci capacul scoti mufa si in locul sondei de benzina legi un potentiometru de 100 ohmi. Invartind de potentiometru liniutele de benzina din bord trebuie sa miste. daca misca firul e bun si dai cu spray de contacte la mufa de la pompa. Sonda ca sa o testezi trebuie sa scoti pompa si sa misti de sonda cu mana masurand in acelasi timp rezistenta sondei. Eu nu-ti recomand sa scoti pompa de benzina, decat daca cumperi alt capac nou. sau poate ai noroc si se demonteaza usor si nu il spargi. Si daca umbli acolo sa speli inainte noroiul de pe pompa. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:40 |