Martor bujii incandescente BENZINA, martor bujii incandescente aprins la benzina?
![]() ![]() ![]() |
Martor bujii incandescente BENZINA, martor bujii incandescente aprins la benzina?
marian_ariciuc |
![]()
|
||
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3245368
De principiu indica o defectiune electrica. Recomand o deplasare la service, daca mai e in garantie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
da este in garantie, azi am facut 1000km... si culmea...cumparata de la acelasi dealer(concesionar) Autocobalcescu Splaiul Unirii...
nu am probleme cu ea, la cateva zile de cand am cumparat-o am observat ca avea o zgarietura usoara pe parbriz(pe interior) care nu m-a deranjat, si la cateva zile am observat ca mi-a aparut o floricica mica chiar in centrul vizual cand te uiti inainte prin parbriz...trebuie sa o fac pe casco dar nu ma indur... La ei la Autocobalcescu au spus ca se rezolva la ei dar nu sunt genul sa-i oblig sa-mi repare ceva ca stiu din principiu ca daca ii oblig, or sa faca de mantuiala asa ca mai bine stau asa... astazi nu s-a aprins becul de la bujiile incandescente...oricum cu el aprins, nu dadea nici un semn ciudat. ma voi duce la ei cand se vor intoarce din concediu... |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
QUOTE(marian_ariciuc @ 3 Jan 2012, 19:38) La multi ani pe 2012! de curand s-a aprins martorul de bujii incandescente pentru cateva minute... pun contactul, se sting toti martorii si ramane aprins doar cel de bujii incandescente...se stinge dupa vreo 2 minute de functionare...face asta de vreo 2 dimineti...din senin... Dealerul nu raspunde la telefon(o si fi el in concediu ca doar nu a trecut spiritul sarbatorilor...) daca aveam Diesel nu ma impacientam asa tare dar eu am BENZINA!1.6 .6V(se vede asta si la consum dar e alta discutie) s-a mai intamplat cuiva? mie! la doua zile dupa ce am cumparat masina, octombrie 2011, tot 1.6 16v. iti fac un update la softul masinii in service si totul e ok. numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:42 |