Martor faza lunga se aprinde cu faza scurta, Martorul de faza lunga se aprinde cand aprind faza
![]() ![]() ![]() |
Martor faza lunga se aprinde cu faza scurta, Martorul de faza lunga se aprinde cand aprind faza
Majuru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 July 17 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6mpi
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Decat martorul?
This post has been edited by IRONICK: 27 Feb 2019, 17:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ucenic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 5 January 19 ![]() |
Uitate daca bate vreun bec mai slab...asa am patit si eu si cand mai dadeam un pod de palma la far isi revenea...am observat ca era o problema de la bec..probabil scuturat sau nu stiu exact...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.176 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verifica becurile de far sau scoate pe rind cuplele unele se ard mai ciudat facind scurt intre cele doua faze nu se intimpla des dar se intimpla
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Majuru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 July 17 ![]() |
fiind noapte, la o.tura prin oras am constatat urmatoarele. Farul stanga se aprinde pe.scurta cu o intensitate luminoasa redusa. Dreapta se aprinde normal. Cand dau faza lunga pe stanga ramane la fel de slab iar pe.dreapta trece pe lunga. Cand semnalizez, martorul de lunga fiind aprins odata cu Cel de scurtă , pulseaza slab ca si semnalizarea.
28 Feb 2019, 15:24: Am găsit buba. Se pare ca mufa cu 3 pini de intrare in farul stânga era topita. 5 lei una noua. Tăt normal șî cald in beși acu, cum zice o colegă.... This post has been edited by Majuru: 28 Feb 2019, 15:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:02 |