Martor pipeta ulei aprins
![]() ![]() ![]() |
Martor pipeta ulei aprins
bgcnet |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 November 05 From: Bucicuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ex LOGAN AMBITION 2005 1.6 16V
ex MEGANE 2 DYNAMIQUE 2005 2.0 16 V FUCKIN' FRENCH:) |
|||
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Pai daca il schimbai la 15000km poate nu se aprindea. Nici acum la 17000km nu vrei sa-l schimbi? Nivelul la joja l-ai verificat, cum e?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bgcnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 November 05 From: Bucicuresti ![]() |
Uleiul a fost schimbat la 14500 km trecut in carte; deci nu asta e problema; nivelul e ok.
|
--------------------
.
.
.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce ulei bagasi in ea?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Daca uleiul este maroniu inseamna ca nu a fost schimbat pana acum. La motoarele pe benzina noi culoarea uleiului nu se schimba decat dupa multi km, si atunci foarte putin.
Recomand un schimb de ulei cat mai curand, asta daca tii la motor. Becul se aprinde atunci cand presiunea uleiului din motor scade sub valoarea de 0.7 BAR. |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
bgcnet |
![]()
|
Deci ca sa fiu inteles uleiul a fost schimbat la 14500 km acum am aprox 18000 km ce naiba sa il schimb asa repede?
Iar becul nu este aprins non stop ci palpaie, adica clipeste nu e ceva constant... Am sa cobor sa vad ce ulei am in ea. |
--------------------
.
.
.
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
Daca tu zici ca ti-a fost schimbat uleiul la 14500km acum cand ai 18000 uleiul ar trebuie sa fie curat pe joja, transparent si in nici un caz maroniu (daca ei zic ca ti-au schimbat uleiul,poate l-au schimbat cu altul uzat)
tocmai mi-am verificat uleiul am 14000km cu el si are culoarea cafelei cu lapte, daca vrei ii fac si poza ca sa compari cu uleiul tau |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Ideea este ca meseriasii din service-ul unde ai facut revizia e posibil sa fi simulat schimbul de ulei. Dar daca ai vazut tu cu ochii tai cum s-a scurs uleiul din baie si cum au turnat altul nou atunci alta e problema si trebuie sa dai o fuga pe la service, si cat mai repede ca nu e sa natos sa n-ai presiune la ulei. Poate e totusi problema elecronica de senzor.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bgcnet |
![]()
|
Uleiul care l-am pus in service :
CASTROL SLX PROFESSIONAL 5W-40 SAE 5W-40; API SL/CF; ACEA A3/B3/B4 8 Apr 2008, 13:33: In service am stat langa mecanici si am vazut cum au schimbat uleiul...nu au simulat. This post has been edited by bgcnet: 8 Apr 2008, 13:33 |
--------------------
.
.
.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
palpaire martor e fie data de o problema reala de presiune (ulei subtire la cald) fie de o problema electrica (in bord niste scurturi, la firele senzorului niste scurturi/lichide, o masa defectuoasa pe undeva, un senzor defect in special la cald).
In primul rand trebuie eliminata posibilitatea ca sa fie uleiul de vina, ca ar fi cea mai scumpa problema prin consecintele ei. Dupa care se verifica senzori si alte daravele |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Stai cu gura pe cei de la service sa-ti masoare presiunea, dar cu motorul/ulei cald.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:34 |