Martor ulei nu se mai aprinde, 1.5 DCI
![]() ![]() ![]() |
Martor ulei nu se mai aprinde, 1.5 DCI
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Primul lucru si cel mai simplu -verifici sonda. Desfaci firul de la sonda (e undeva pe motor in zona esapamentului la nivelul sondei lambda amonte) si-l pui la masa. In acest caz martorul cu pricina trebuie sa se aprinda. Daca nu ==> fir intrerupt sau ceva contacte, lipituri prin bord.... Bafta!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Stai ba ca nu mai retin. Daca intra in "meniul secret" nu aprinde toti martorii? Ca daca intra se prinde instant daca becul mai e bun sau nu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
CB in diagnoza nu aprinde ledurile. Ele se aprind fiindca ai pus contactul. Daca la tine e altfel, te rog sa-mi spui cand treci prin Oradea sa-mi ascund masina sa nu mai ia ceva de la a ta
![]() Si ceva poze pt Alydor: Attached thumbnail(s) senzor.JPG ( Size: 275.72k ) Number of downloads: 239 schema.JPG ( Size: 101.51k ) Number of downloads: 214 |
--------------------
Dacia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca e vorba de dci ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GIC |
![]()
|
Ups. Scuze!
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Vezi ca e rupt firul chiar linga sonda de ulei. Trebuie sa scoti mufa de pe sonda si sa lipesti firul. Sonda e in partea dreapta a motorului cum stai cu fata la el in partea de jos
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Adica aici:
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
Multumesc pentru sugestii. Maine dimineata o sa vad ce gasesc si va anunt
Suma respectelor, Alydor 8 Dec 2007, 17:40: Se pare ca liviu2004 a avut dreptate. M-am uitat azi si am vazut cum balanganea acolo firul de la martorul de ulei. S-a rupt chiar de langa intrarea in mufa. Am dat mufa jos, am desfacut-o, am scos (CU GREU)papucul din mufa, am luat un alt fir , l-am lipit si in capat i-am atasat un alt papuc.La firul de la motor i-am atasat un papuc si apoi am cuplat papucii intre ei, tragand peste capacul de protectie. Pentru siguranta am lipit papucii de tub cu banda izolatoare, Initial am vrut sa pun firul original in mufa dar... nici o sansa. spatiul este mult prea stramt si inghesuit pentru a face aceasta operatiune...Am verificat si acum este functional martorul de la ulei Intrebarea este : de ce s-a rupt respectivul fir? Ca doar nu a tras nimeni de el... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 8 Dec 2007, 17:40 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Geox16v @ 7 Dec 2007, 17:06) Vezi ca e rupt firul chiar linga sonda de ulei. Trebuie sa scoti mufa de pe sonda si sa lipesti firul. Sonda e in partea dreapta a motorului cum stai cu fata la el in partea de jos O mica rectificare: el a avut dreptate, eu habar nu aveam. De ce se rupe un fir? Poate temperatura, vibratii, tensiune(mecanica) prea mare. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
Oricum, va multumesc...
Se poate inchide, dar nu sterge ca poate mai sunt si altii care o patesc... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:22 |