Martor zig zag
![]() ![]() ![]() |
Martor zig zag
NeluColonelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 February 23 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2017
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
eaglemaster80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 31 October 08 ![]() |
Salutare forumisti,
Recent m-am trezit cu martorul "zigzag" aprins in bord și cum aveam placutele de frână si discurile uzate am presupus că poate fi ceva legat de ele (au fost schimbate intre timp). Chestia este că martorul sa stins singur după aproximativ 30 de minute, însă surpriza la vreo câteva zile in timp ce rulam pe autostradă acesta s-a aprins din nou și nu s-a stins decât a doua zi. Astăzi s-a aprins din nou și iarăși s-a stins după aproximativ 1-2 ore. Aveți idee ce poate cauza martorul să se aprindă? PS. Îmi puteți face o recomandare de interfața ELM 327 care sa fie compatibila cu DDT4All și să poată citii/modifica parametrii ECU la o Dacia Sandero 1.0 TCe Eco-G. Mulțumesc. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Ambiance
2020
- CS40AKA
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Vezi că există un OTS/rechemare pentru genul ăsta de probleme, afectează o parte din motoarele H4D, cum ai tu.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cmatei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 October 23 ![]() |
La fiecare 10mii km apare martorul asta, e pentru schimbul de ulei si filtre, poate fi scos de baietii de la service daca au tester pentru Renault 2016+.
Am avut martorul asta 2 ani la rand am spus ca innebunesc cu el, dar intr-un final nu era nimic de ingrijorat |
--------------------
Dacia
Sandero 2
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:52 |