Masina de spalat SLIM, care e mai buna?
![]() ![]() ![]() |
Masina de spalat SLIM, care e mai buna?
adi_m |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.958 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Indesit WISL 105 X - fabricate prin Italia cred...scrie pe spate.
X -ul din coada vine de la faptul ca are tambur de inox. Daca centrarea ei se face corect, presupun ca n-are ce sa se strice...eu am una de 3 ani fara defecte. De curent consumat nu stiu ce sa zic, oricum e clasa A... Consum maxim scrie pe spate. E al dracu de mare daca speli la 80 grade. In rest motorul nu prea consuma. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ia una cu incarcare pe sus, e slim si avand tamburul fixat in 2 parti e si mai stabila la centrifugare.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi si tu care are garantia mai mare, si pretul mai mic...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am avut timp de 6 ori 7 ani, pana in vara trecuta, un AEG cu incarcare verticala care a costat o caruta de bani la vremea lui. A mers excelent, nu am avut nimic a-i reprosa, dar asta... pana a crapat. Practic nici macar nu ii pot reprosa "decesul", ca l-am tratat nu foarte bine (baie prost aerisita, cu multa umiditate si tot tacamul care duc firesc la defectarea unei masini de spalat). A decedat si cand am chemat meseriasul am aflat ca placa electronica (asta se defectase) costa mai mult decat o masina noua mai slaba asa ca mi-am zis ca, gata, asta a fost...
Am vrut sa ii gasesc un inlocuitor pe masura, dar ceva la acelasi nivel costa o suma pe care nu mi-o permiteam, iar despre Whirlpool am auzit ca sunt pretentioase cu conditiile de mediu. Ori cum nu aveam de gand sa fac investitii majore in baie si nici sa mut masina in sufragerie, am cautat cea mai ieftina varianta, cu cea mai indelungata garantie... Am facut un downgrade major si am luat o masina slim de la Arctic (cu incarcare orizontala de data aceasta), cu trei ani garantie. A costat 699 RON adusa acasa. Nu este la fel de sofisticata ca AEG, dar pare extrem de robusta. Are deja un an si putin de viata si totul pare OK. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.675 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Whirlpool, incarcare frontala, doua exemplare, unul de 4 ani, unul de 3, nicio problema.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.541 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(axabrt @ 13 Aug 2009, 10:17) Indesit WISL 105 X - fabricate prin Italia cred...scrie pe spate Modelul ala cred ca il am eu. O am de cativa ani buni si merge inca fara nici o problema. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.958 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am avut inainte o masina automatic lux cu 16 programe. mergea cam de 18 ani cu reparatiile de rigoare, dar nu era A class. Cred ca era X class...
Alea cu incarcare pe sus nu prea imi inspira incredere, stiu pe cineva care a aruncat 2 whirpool de le tine la garaj si acuma are tot asa si dupa cateva luni huruie de nu poti sa stai in baie ! O fi ceva atipic, chestia e ca din 3 masini poate face una buna, ca tot sunt acelasi model |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Culmea, alea teoretic sunt mai rezistente deoarece are cuva prinsa in 2 locuri pe axa si nu uzeaza excesiv rulmentii
This post has been edited by IRONICK: 13 Aug 2009, 14:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
masina de spalat Dw cu bule de aer
![]() <span class='edit'>13 Aug 2009, 15:25:</span> Am doua dastea una are 14 ani,si asta din poa e noua,nu o sa mai vreau sa aud nicodata de alea cu hublou jos ![]() ![]() Si spala si calumea ca si cand e spalat la mana,adica face repede stanga drepta,nu ca cele cu hublou jos care sunt fucking lente. Ce sa mai zic stie sa faca bule de aer in cuva,curva insasi este pe o perna de aer suspendata,stie sa isi programeze programu de spalare daca vrei in functie de greutatea care se afla in cuva, Adica arunci hainele in cuva si nu selectezi nimic,doar dai start,astepti cateva sec,si poc is face programu. ![]() plus ca poti sa bagi cata apa vrei in ea.din comanda dupa panou.Daca vrei sa umpli toata cuva ochi si sa arunci doar doua sosete poti. This post has been edited by C@talin: 13 Aug 2009, 14:29 Attached thumbnail(s) 1232_m.jpg ( Size: 51.34k ) Number of downloads: 6417 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
recomand indesit
|
--------------------
/
/
/
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am de vreo 3 ani un Samsung. n-am ce sa-i reprosez!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
samsungul ala e misto.
whirpool nu imi mai iau ever. 2 buc am avut. varza sunt |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai samsungu ala e cam identica cu Daewoo la programe.nano silver fuzzy. etc tc
![]() 13 Aug 2009, 16:01: dar cum spuneam e naspa ca nu poti umbla in ele in timp ce funtioneaza. Astea cu hublou. This post has been edited by C@talin: 13 Aug 2009, 15:01 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ba poti... Ai timp de gandire pana ajunge apa la hublou.
Been there, done that ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
asta sa crede pe mare
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Whirlpool cu incarcare pe sus am aruncat eu dupa 6 ani si 2 reparatii, desi a fost 1400 de lei la vremea ei. Piece of crap , am trecut la LG.
Cele cu incarcare pe sus sunt cam standard ca dimensiuni,deci ai de unde alege. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
na pun si cateva poze cu ea in and out
![]() Attached thumbnail(s) DSCF2230.JPG ( Size: 181.13k ) Number of downloads: 6817 DSCF2232.JPG ( Size: 224.21k ) Number of downloads: 6701 DSCF2235.JPG ( Size: 191.62k ) Number of downloads: 6721 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
c@taline, aia nu are vreo 50 de cm adancime?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
ba da,si incap 5.5 kg, si parca consuma 138 de l de apa la un program daca se incarca cuva toata.
13 Aug 2009, 16:40: acum mi-am adus aminte de ce multi prefera masinile clasice,care folosesc doar apa rece,si incalzesc apa calda. Aceasta foloseste si rece si calda. miemi convine asa,da depinde cum ai facuta si instalatia in casa. ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Aug 2009, 15:40 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
consuma atata ca incarca de mai multe ori
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Indesit win82.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eu am un LG cu incarcare normala de vreo 3-4 ani. Intr-adevar, a spalat haine doar pentru mine pana acum, dar n-am avut vreo problema cu el. Si am spalat cu el si paturi de lana. A fost vreo 12 milioane cand l-am luat. 45 cm are si asta.
Ce mi-a placut la el a fost chestia aia cu programarea spalarii. Il programam sa gate dimineata, ma trezeam, puneam rufele la uscat si plecam la lucru. Cand ajungeam acasa, hainele erau deja uscate. Dar no... eu dorm neintors, indiferent de scandal... Si plecam la lucru mai tarziu decat vecinii, asa ca programul de stoarcere nu-mi trezea vecinii. Poti la fel de bine sa folosesti feature-ul asta ca sa termine de spalat pe cand te intorci de la lucru. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(bion @ 13 Aug 2009, 20:01) o sai fac poze si celelilate sa vezi de ce am pus platicu ala ![]() dupa 14 ani sa rupt un buton dala ![]() <span class='edit'>13 Aug 2009, 20:31:</span> Are si Dw program rezervare si program noapte,merge mai silentios.de 62 db cand merge normal ![]() Saculetu acela din cuva ajuta la adunarea scamelor ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Aug 2009, 19:35 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Daewoo cu bule, modelul lu catalin, ala mai vechi. Merge de vreo 14 ani asa de s-a dus plasticu ala de pe butoane. Spala de rupe.
This post has been edited by liviu2004: 13 Aug 2009, 20:42 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa te feresti de cele cu display-uri si controale digitale.
Cele care au reglaje cu actionare manuala n-au moarte. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ptiuuu, da' cum de nu i-o recomandat nimeni inca sa-si ia un miele, sechend hend
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu cred ca am mai zis si prin alta parte, am avut si de fapt am in continuare o mare dezamagire cu un Arctic, modelul BE 1000 A+. Inainte de ea aveam una de Cugir, Automat, cumparata prin 1994 parca. A mers aia ceas, 99% folosindu-se acelasi program care dura cam 45 de minute, spalam exclusiv la 40 de grade cu ea si rufele ieseau curate din ea. A trecut saraca prin cateva reparatii, in ultimul an deja invatasem cam ce sa-i fac si o demontam eu, am mai schimbat pe la ea electrovalva si presostatul iar un mester mi-a schimbat o singura data rulmentii si a dus carcasa la sudat ca ruginise stand in baie.
Am trecut la respectivul Arctic printr-o coincidenta, se pensiona o cunostinta care lucra la Gaiesti si putea sa ne cumpere cu un discount ok pe numele lui. Mai multi din cercul de prieteni au luat cate o bucata, diverse modele. Maica-mea a vrut d-asta, si d-asta a luat. Stift e putin spus. Un program care sa spele cat de cat, adica sa se apropie de calitatea spalarilor din vechea masina romaneasca dureaza cam 2 ore si cateva minute. Si asta la 60 de grade. Programul rapid de 30 de minute care o incanta pe maica-mea pe hartie e un fel de balaceala in apa rece, poate merge pentru un tricou transpirat o zi, dar pentru ceva murdar nu are efect. Investitie mai proasta nu cred ca puteam face. Singurele avantaje sunt consumul mai redus, zgomotul mult redus, faptul ca nu mai gasesc usa de la baie blocata periodic de catre masina de spalat. In rest, tre sa ai liber o zi sa bagi trei masini, cu aia veche spalam trei la rand in mai putin de trei ore, cu asta imi ia 6 ore. Doar incarcata marunt, cu 2-3 rufe spala cum trebuie, in rest e praf. Deci fereste-te de Arctic, adica de Beko. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:31 |