Miros benzina in ulei!, problema?
![]() ![]() ![]() |
Miros benzina in ulei!, problema?
rattlesnake |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
nu-i prea bine... Uleiul in motor teoretic nu intra in contact cu benzina. Interesant totusi ca nivelul pe joja e ok. Daca ai benzina in ulei ar trebui sa-ti arate mai mult. Si eu mai miros joja uneori, am patit acelasi lucru la berlina, era fisurata garnitura de la pompa de benzina, dar aici nu-i cazul.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
Si la mine miroase la fel, dar nu foarte intepator, in schimb se simte mirosul de benzina! Eu am 30.000 km cu ea, iar un amic de al meu cu 5000 km are aceeasi chestie pe care nu o pot numi problema!
Ia puneti nasul la un ulei pe joja de motor diesel, sa vedeti daca nu aduce un pic miros de motorina! ![]() This post has been edited by emanu450: 23 Jul 2006, 16:25 |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
poate fi efectul placebo...si la fosta sn, aveam impresia mirosului de benzina pe joja,desi consuma ulei in draci!
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
si cum s-o explica asta?
![]() am auzit ca ar fi din cauza unui eventual injector stricat...dar nu sunt sigur ca asta ar duce la asa ceva... .... This post has been edited by rattlesnake: 23 Jul 2006, 20:46 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai daca nivelul uleiului nu a crescut, nu cred ca e chiar miros de benzina.
Poti incerca sa vezi daca se aprinde. Scoti joja si dai usor cu o bricheta. Daca nu are benzina, nu se aprinde. Evident, nu tii joja aia in flacara brichetei pana se topeste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rattlesnake |
![]()
|
mda.. tocmai ce am mirosit si la un prieten, are 2000km si miroase la fel...
![]() asa or fi facute loganurile, or avea ulei benzinar ![]() bafta |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
se poate inchide!... se pare ca nu e o problema tehnica... daca vei avea informatii noi, apasa butonul Report si solicita redeschiderea topicului... evident, justificat!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:13 |