Miros in masina... de la lapte..., AJUTOR ca nu mai suport!!!
![]() ![]() ![]() |
Miros in masina... de la lapte..., AJUTOR ca nu mai suport!!!
Buyaka |
![]()
|
||
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|||
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu un litru de benzina si un chibrit
![]() Acum serios nu stiu incearca tot felul de solutii de curatare de prin Cora/Carrefour sau benzinarii. Sau goleste un tub de spray in portbagaj ![]() This post has been edited by adrian.paul: 27 Nov 2006, 10:03 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...la chibrit ma gandeam si eu
![]() Serios... nu mai pute mocheta... si asta sigur... Laptele a patruns prin toate rosturile... pe langa rezervor... naiba stie... a intrat in tabla... ![]() Partea nasoala e ca a fost destul... vreo 2,5l... jumate de sticla de 5... Pute fratilor de zici ca-i un cadavru in portbagaj... n-am mai patit asa ceva ... |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Buyaka @ 27 Nov 2006, 10:12) ...la chibrit ma gandeam si eu ![]() Serios... nu mai pute mocheta... si asta sigur... Pute fratilor de zici ca-i un cadavru in portbagaj... n-am mai patit asa ceva ... De unde stii cum miroase un cadavru in portbagaj? ![]() Incerca sa mai speli odata cu cat mai multa apa, lasa deschis portbagajul sa se aeriseasca si vezi ca exista odorizante de masina sub forma de spray fara gaz doar cu pulverizator, se da cu ele pe tapiteria masinii in mod normal dar cred ca poti sa dai cu el si pe mocheta poate mascheaza mirosul P.S. dupa aceea ar trebui sa miroase a cenzurat intre brazi. No offence era un banc in genul asta This post has been edited by mauru007: 27 Nov 2006, 11:13 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Buyaka |
![]()
|
In portbagaj... asa e... nu stiu cum pute cadavrul... dar stiu cum pute cand nnu e in portbagaj...
![]() Deci ziceti voi ca sa dau cu miroase d-alea din comert... ok... asa fac... poate miroase amestecat dupa aia ... ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Am patit-o si eu cu un peste care a "transpirat" rau in masina. Am reusit sa sa scot mirosul cu timpul. In vreo luna a iesit singur.
Acum pe bune incearca intai sa speli cu domestos si apoi sa da cu un carpet cleaner, si cu un parfum ceva. Eu am frecat mocheta cu un "sapun" ambipur de camera. Si lasa masina deschisa sa se aeriseasca. P.S. Mocheta mea aproape am distrus-o in partea din spatele soferului unde a transpirat monstrul. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Man spala bine tablaria pe sub mocheta da si cu niste odorizant p'acolo mai spala si mocheta eventual las-o la imuiat, apoi sa cumperi din hypermarcjet niste dezodorizante (spary natural) niste tubulete si pulverizezi pe mocheta si pe plafon si pe toata masina
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Frate, acelasi lucru l-am patit si eu acum vreun an numai ca la mine s-a varsat la picioarele celor care stau pe locurile din spate!
Te inteleg perfect!! La mine mirosea in asa hal incat nu mai puteam sa plec cu masina ca in momentul cand intrai in masina iti veneaz sa vomiti pe loc ![]() ![]() Ce-am facut? M-am inarmat cu o galeata cu apa calda, apx. 400 gr. de ARIEL (sau poti folosi orice alt dero parfumat), carpe, bureti si mult curaj (ca la mine era mirosul in masina si a trebuit sa suport totul stand inauntru ![]() Am spalat eu pe acolo, am dezinfectat si totul parea ok insa...la primul drum cu masina a reaparut mirosul ![]() ![]() Vezi tu, eu spalam mocheta si mizeria care o vedeam dar nu am banuit ca "lichidul" respectiv intrase prin mocheta si se dusese pana sub mocheta de la locurile din fata...in concluzie a trebuit sa reiau activitatea descrisa mai sus dar de data asta pentru toata masina. Am spalat in ziua aia de am zis ca innebunesc dar am scapat de miros. Poti folosi metoda mea cu succes!! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Buyaka |
![]()
|
QUOTE(Ci_co @ 27 Nov 2006, 13:39) Man spala bine tablaria pe sub mocheta da si cu niste odorizant p'acolo mai spala si mocheta eventual las-o la imuiat, apoi sa cumperi din hypermarcjet niste dezodorizante (spary natural) niste tubulete si pulverizezi pe mocheta si pe plafon si pe toata masina ![]() ... si p'orma mai deschid un topic in care va intreb cum se conduce belina cu masca pe figura si de unde mai fac rost de filtre pentru masca... ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Buyaka |
![]()
|
S-a rezolvat... am cumparat din Cora o sticluta cu ulei aromat si m-am facut c-o vars prin portbagaj
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
marar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 February 09 ![]() |
ma bucur ca la tine s-a rezolvat dar la mine nu. io am avut grija sa vars 10 LITRI DE LAPTE( da 10 litri adica 2 sticle de 5 litri ) in portbagajul unui opel vectra C Caravan ( break) .am cvuratat imediat dar s-a scurs in toti buretii de pe parti. si am avut proasta inspiratie de a da cu parfum .mirosul de hoit a fost inlocuit cu unul de HOIT parfumat.. si mai rau... nu stiu ce sa fac... nu va recomand sa va " parfumati masina. !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
vectra C
2005
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Da jos si bancheta din spate. E posibil sa ai lapte sub ea....si chiar sa se fi imbibat spuma aia din care e confectionata bancheta. Eu am varsat 10 l motorina.....si a durat ~2 luni sa iasa complet mirosul!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fix ceva de genu' asta a facut maica-mea in Cielo, la picioarele pasagerului a carat pentru cineva la tara o galeata de branza d-aia de cacao cu zer d-ala penal, si s-a varsat acolo. De cate ori a spalat cu ce i-a trecut prin maini, nu mai tin eu minte. Practic ajunsesem sa prefer sa merg cu Dacia chiar daca puteam lua Cielo-ul sa-mi fac diverse treburi. Vara a fost dezastru. Pana la urma a inceput sa se atenueze usor usor, ca ajungeam sa desfac suportii aia de prag si ce mai e p-acolo ca sa pot sa curat sub mocheta. Buna ideea cu uleiu aromat, nu m-am gandit la ea.
Dar oare nu o sa iasa iar mirosu de hoit impreuna cu ala de cocos si o sa fie si mai nasol? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nicolson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 December 07 From: Brasov-Constanta ![]() |
|
--------------------
dacia,mazda
1310,323f
1988 berlina,1995
- ct 19 ani
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:45 |