Modificare Sistem Audio Laguna 2, Solutii pentru un sunet de calitate
![]() ![]() ![]() |
Modificare Sistem Audio Laguna 2, Solutii pentru un sunet de calitate
Gabi |
![]()
|
||
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|||
claudiuvuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 March 07 ![]() |
Salut,
De curand am achizitionat un model Laguna din 2002. Insa am o mica problema. Modelul pe care l-am cumparat eu nu mai are CD playerul din fabrica, cel original. Acesta a fost inlocuit cu un CD player care nu este compatibil cu comenzile de pe volan, comenzi ce pot fi folosite pentru activarea mp3 playerului. Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? As vrea sa stiu un model de CD player compatibil cu comenzile de pe volan ale modelului Laguna. Va multumesc anticipat si va astept! O zi buna tuturor! |
--------------------
Reanult
Laguna
1996
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Pentru Cabasse 4x40w cu magazie 6 cd...in speta pentru Laguna face-lift as dori alte drivere (difuzoare) care sa sune mai bine...n-as umbla la amplificator...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut , am si eu o intrebare mica
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
@claudiuvuta
In functie de modelul de cdplayer ai poti gasi adaptor pentru el. In general la producatorul hu-ului ai putea gasi adaptorul. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
Incercand sa ajut pe cei care se pricep,care considera ca ceea ce am atasat e folositor,care se pricep la electronica si care...cunosc limba,pun si eu o schema gasita pe marele internet
Sper sa fie de ajutor! Attached File(s) ![]() |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Totusi,pentru L2.2 CABASSE 4X40W CE DRIVERE SE POT PUNE FARA INTERVENTII SUPLIMENTARE ASUPRA AMPLIFICATORULUI?
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
io-s curios daca stie cineva functiile pinilor din conectorul din bord pt radio/CD ca apoi a fi mai usor de facut acel adaptor
cred ca ar merita daca cineva afla semnificatia pinilor din conectorul laguna II ..... io m-as incumeta sa gasesc variantele de inversare pt alte neamuri de cduri care suporta comanda de pe volan dar au mufa in alta organizare |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
care e treaba cu cabasse ? Eu pot sa-mi pun cabasse in locul cd'ului pe care il am din fabrica ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
stie cineva ce putere au difuzoarele de pe laguna ? eventual de cine sunt facute...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
Mah ... intr-a mea ... is Kenwood!
La putere nu m-am uitat, dar o s-o fac azi! (Laguna 2003) |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Si-a schimbat cineva difuzoarele stoc de pe Laguna II ? Ce v-ati pus in locul lor?
Ceva sfaturi nu ar strica, eventual poze. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
- SB I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
Roberttyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 24 July 07 ![]() |
sal.
am si eu o problema azi am fost cu un prieten pintr-un magazin numai cu difuzoare auto ,amplificatoare etc....problema e ca nu am mai iesit de acolo decat cu un amplificator si cu un subwoofer cu gandul ca subwooferul sa il leg la amplificator iar cele 4 difuzoare din usi sa le tin prin cd-u masini pt inalte ,toate bune pana cand ajung aks scot cd-ul si habar-nuam unde leg amplificatorul ( pretenul care a fost cu mine are un sony si are mufe special pt asa ceva ). Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator ... A si era sa uit nu as vrea sa schimb cd-ul de pe masina ( din fabrica ) imi place asa cum e.si daca stiti cat scaote?? va multumesc mult:) ![]() This post has been edited by Roberttyno: 26 Sep 2007, 20:15 |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
2008 I Paint My Blood In Blue Because Of "U"...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Player-ul din fabrica are iesire de linie? Amplificatorul pe care l-ai cumparat ce fel intrari are(de linie de putere)? Cate iesiri ai la amplificator?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Roberttyno |
![]()
|
sal.
nu stiu daca sunt de linie sau putere. amp-ul este un magnat ( 4 x 90 watt / 4 ohm , 2 x 90 watt + 1 x 180 watt / 4 ohm , 2 x 180 watt / 4 ohm ) si are iesirile cam asa : am si kit-ul de cabluri Attached thumbnail(s) magnat...jpg ( Size: 49k ) Number of downloads: 2775 schema_amplificator.jpg ( Size: 37.18k ) Number of downloads: 2834 kit_instalare.jpg ( Size: 19.54k ) Number of downloads: 2694 |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cate vad eu nu ai intrari de putere, ai doar intrari de linie, ceea ce nu te prea ajuta daca nu ai iesiri de linie din player. Ce poti face este sa incerci sa cauti un adaptor de la semnal de putere la semnal de linie(din cate stiu eu exista), in care sa introduci semnalul de la player(de putere) si din care sa scoti semnalul(de linie) necesar pentru statie. Se mai poate si altfel, adica sa desfaci player-ul si sa iei semnalul de linie din interiorul sau(inainte de amplificator) dar pentru asta ai nevoie de ceva cunostinte de electronica sau de un electronist.
Bafta! |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Roberttyno |
![]()
|
adica cu alte civinte tre sa schimb cd-ul din fabrica ca sa pot monta ampl?
![]() ![]() |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
|
|
Hack |
![]()
|
Nu neaparat, daca gasesti un adaptor dintr-ala nu trebuie sa schimbi player-ul, ma gandesc ca nu vrei asta mai ales pentru ca o sa pierzi comenzile de la volan.
L.E: Uite aici un astfel de adaptor. This post has been edited by HACKMIKEY: 27 Sep 2007, 14:44 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
ursu_gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 August 08 ![]() |
salutare
ce boxe de 13 cm recomandati pentru CD original Laguna 2 diesel 2003? lucianchiriac - ce boxe alpine ti-ai pus ? ce model ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 4+1 usi
- GL 83 FRA
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
Exista un model scos de Pioneer special pentru Laguna 2
http://www.protector-hifi.ro/Catalog/77/De...ctor-hi-fi.html pe langa faptul ca sunt plug & play se si mult mai bine decat originalele |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
AlexBanu |
![]() ![]()
|
![]() Chiptuner Group: Members Posts: 44 Joined: 4 March 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Roberttyno @ 27 Sep 2007, 15:08) Nu neaparat merge foarte bine si cu un adaptor d nivel Helix AAC sau se poate monta procesor de sunet daca tine neaparat sa pastreze unitate OEM. QUOTE salutare ce boxe de 13 cm recomandati pentru CD original Laguna 2 diesel 2003? lucianchiriac - ce boxe alpine ti-ai pus ? ce model ? Ar cam tb sa te hotarasti ce urmaresti daca vrei SQ sau SPL Ideal ar fi sa folosesti niste inele adaptoare de MDF si sa faci conversie de la 13 la 16cm. Incearca sa te orientezi catre una din firmele Helix, Focal, DLS, Hertz. Alpine Pioneer si alte marci de genul asta la modelele entry nu prea sunt tocmai reusite. Daca o sa le asculti o sa-ti dai seama si singur. This post has been edited by sportc: 13 Oct 2008, 14:28 |
--------------------
Renault
Clio RS
2008 TuningChip Romania - Chiptuning OBD/Classic/FlashTuning DPF OFF
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
De cateva ore tot citesc pe forum si tot nelamurit sunt.
RCD-ul stoc este cu iesire 4X30W, am 4 difuzoare si 2 tweetere. Vreau sa leg un subwoofer activ (sa scap de amplificator). Problema este ca nu am iesire de subwoofer. Din cate am inteles imi trebuie un adaptor Hi-Lo. Bun... intrebare este de care? si cum se leaga... dar asa, mai pe indelete ca sa si inteleg ![]() Va multumesc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
super adaptor laguna 3 insa
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cine cauta gaseste, cam acelasi tip de modul, adaptabil la orice marca de automobil
http://www.xcarlink.ro/ |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
panavision |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Adaptorul din filmulet este faimosul Audio Connection Box si merge pus cam pe orice model de cd-player/casetofon Renault care are conexiune pentru magazie de cd-uri. Se poate controla atat din telecomanda de la volan cat si direct de pe cd-player/casetofon. Dezavantajul ar fi ca nu poti vedea numele melodiilor, ci doar Tr xx si Cd xx (Cd reprezentand folderul din care se face play in momentul respectiv).
|
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
LE: sorry... bad post!
This post has been edited by ccezar2004: 5 Dec 2008, 23:08 |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
QUOTE(dominy @ 19 Mar 2007, 00:35) salut , am si eu o intrebare mica ![]() Cu ce difuzoare le-ai schimbat? Cum se aud? QUOTE(leonardg @ 14 Sep 2007, 19:18) Si-a schimbat cineva difuzoarele stoc de pe Laguna II ? Ce v-ati pus in locul lor? Ceva sfaturi nu ar strica, eventual poze. Multumesc. Tu le-ai schimbat? Cu ce? |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
2001 1.6 16v
- MS 87 DJI
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
Am si eu o problema legat de sistemul audio poate ma poate ajuta cineva. Masina este o laguna 2 din 2001 are radio-cd original pe ea insa nu stiu care este auxiliarul din spate de la mufa.Zilele trecute am gasit un cablu jack mic cu conectare in spate la casetofon dar nu se potriveste la mine doar la megane. Ideea ar fi sa sparg mufa verde si sa conectez doar pinii dar nu stiu pe care dintre ei, ma puteti ajuta pun poze ca sa vedeti despre ce este vorba. Multumesc.
Am gasit o schema dar tot nu ma descurc pt ca la mune nu sunt pinii 7 8 9 10 11 12 raman doar cei din C3 Tuner list head unit, pun poza. This post has been edited by mada74: 15 May 2015, 16:15 Attached thumbnail(s) 20150515_153441___Copy.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 191 20150515_153756.jpg ( Size: 3.15mb ) Number of downloads: 186 20150515_153812.jpg ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 48 20150515_153835.jpg ( Size: 1.89mb ) Number of downloads: 48 SCHEMA.jpg ( Size: 485.42k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
- TM 74 MSY
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
Salut
Ma gandesc si eu la un sub activ ...micut...dar sunt nemultumit de difuzoarele masinii. Le a schimbat cineva? Imi poate recomanda cineva un set de dif uri decente pentru rcd ul masinii? |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:48 |