Modul Inchidere centralizata, cheie briceag
![]() ![]() ![]() |
Modul Inchidere centralizata, cheie briceag
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
La ce scrie la punctul 4 din descriere,ar trebui sa aibe fir direct pt semnalizare,daca nu ma insel ala portocaliu.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Sa-l ia dracu pe ala ca a zis ca nu poate ,ca merge pe plus inchiderea si nu gaseste minus sau ceva de genul si maine m-a chemat daca vreau sa-mi faca cu 2 diode sa-mi semnalizeze.Cat de sigura e treaba asta cu diodele ?
![]() This post has been edited by vallyyy: 11 Jan 2011, 22:26 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nici o problema, daca diodele sunt dimensionate corespunzator. Curentul la care rezista acestea (intensitatea) sa fie peste 2A (aproximativ atat este curentul printr-un bec de 21W). Iti recomand de 3A
This post has been edited by Amedeus: 12 Jan 2011, 09:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am acelasi tip de modul pe rover si are 2 fire pentru semnalizare, nu e nevoie de nici o dioda. Uita-te mai atent pe instructiuni.
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
Astazi am fost peste el , a zis ca nu se poate cu diode , am cumparat un rahat de releu nu stiu cum dracu l-a conectat ca dupa 2 ore m-am trezit cu semnalizarile blocate , m-am dus iarasi peste el a mai pus doua fire nu stiu unde le-a facut sa mearga corect ,acum seara iarasi belea semnalizeaza cand inchide/deschide insa plafoniera cand inchid se aprinde si cand deschid sta stinsa ,deci pe invers , maine iarasi ma duc peste el ,deja am devenit "tovarasi" cred ca maine ii cer banii inapoi si sa-si ia releul sa si-l bage undeva
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e ca laalarma pilot,trebuie cineva care stie cumsa lege diodele la releu sau relee doua la releu de semnalizare.
merge,daca nu,exista si varianta mai rapida.firu alalegat la pozitii. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
se poate face cu 2 diode, tu pe inchidere ai 2 fire care merg la la semnalizari, si pe fiecare fir trebuie sa pui cate o dioda sa nu lase sa vina curentul inapoi prin modul, daca pui diodele atenie la sens.asta ti-on spun eu din proprie experienta daca le lega direct merg avariile tot timpul. la unele masini is necesare aceste diode la unele nu.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
vallyyy |
![]()
|
El mi-a zis ca nu merge cu diode ,desi sunt cert ca a vrut sa ma faca de bani ca sa-i cumpar releul ,maine ii dau cu releul in cap si incerc la alt electrician
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
chestia ii ff simpla de facut si 2 diode nu is mai mult de 1 leu
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
inchidera asta are doua fire maro la culoare cu siguranta pe fiecare fir separat si se leaga la semnalizari
unul pe partea dreapta unul pe stanga am si eu inchidere la felca aceasta si am montato eu nu trebue nimic la ea nici dioda nici releu doar se conecteaza acele fire daca te uitipe scema ai sa vezi despre ce e vorba |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
boly76 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: brasov ![]() |
mergi de-i cere banii inapoi...
asta nu e electrician auto,e tepar arunca o privire pe aici poate gasesti si raspuns |
--------------------
dacia
logan
2007
- bv 65 sch
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(HUMMER H1 @ 13 Jan 2011, 00:25) inchidera asta are doua fire maro la culoare cu siguranta pe fiecare fir separat si se leaga la semnalizari unul pe partea dreapta unul pe stanga am si eu inchidere la felca aceasta si am montato eu nu trebue nimic la ea nici dioda nici releu doar se conecteaza acele fire daca te uitipe scema ai sa vezi despre ce e vorba Asta ziceam si eu ![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
asa e in schema de montaj de la inchidere
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cum s-a rezolvat problema daca s-a rezolvat?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vallyyy |
![]()
|
S-a rezolvat cu vreo 5 injuraturi si resemnarea mea , a facut-o insa comenzile de la telecomanda sunt inversate ,butonul cu lacat deschis inchide masina si cel cu lacat inchis deschide masina , aici m-am resemnat ,important e ca merge ca mi s-a luat de tot umblat pentru o amarata de inchidere
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
daca apesi pe inchis si iti deschide masina in loc sa o inchida si invers,din cate stiu eu ar trebui inversate firele care comanda motorasele din usi.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
vallyyy |
![]()
|
Mi-am dat seama ca sunt pe undeva niste fire invers ,dar atata timp cat nu afecteaza cu nimic partea electrica a masinii si isi face treaba inchiderea pentru mine e decent , pana la urma schimb desenul pe telecomanda si am rezolvat-o .
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
E usor sa schimbi desenul... Dar modulul nu are vreun fir care se conecteza la intrerupatoarele care sesizeaza usa deschisa? Nu poti posta schema de montaj a modulului?
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
vallyyy |
![]()
|
Nu ma pricep ce fire are , nu am cutia si nici schema modulului ,au ramas la ala la service ca practic din magazinul lui le-am cumparat , nu mai conteaza ,le-a facut asta e tot ce conteaza ,sper sa fie fiabila in special releul ala atata tot
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
am sa scanez maine o schema dupa ce o aduc de la garaj
![]() |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
vallyyy |
![]()
|
Ca sa reinviu topicul asta , cand mi-am montat modulul a fost totul ok ,mergeau ambele telecomenzi ,acum dupa 5 luni cea care era de rezerva (a stat pe bara inca din prima zi) nu mai merge ,se aprinde ledul dar nu face nimic la masina ,am incercat cu bateriile celeilalte ,tot nu merge . Se poate sa se fi dezvatat telecomanda de inchidere ? Exista vreo metoda sa o fac "sa invete " telecomanda ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vallyyy |
![]()
|
Ca nu am mai scris de demult pe aici,pentru acest tip de modul exista o metoda de sincronizare a telecomenzii,pe modul este un buton mic care il tii apasat si in acelasi timp apesi si pe butonul de inchidere al telecomenzii
Lasand asta la o parte,am incercat sa montez pe acest modul inchiderea geamurilor din telecomanda folosind o dioda,lucru care nu a dat rezultate si asupra caruia m-am resemnat Totusi am o curiozitate la ce foloseste Negative Power Window ? si acum dupa atata vreme cand totul e ok,s-ar putea cumva monta o goarna pentru armare/dezarmare la acest tip de inchidere ? (la mine in loc de trunk release) am pe butonul telecomenzii o boxa This post has been edited by vallyyy: 3 Mar 2012, 12:56 Attached thumbnail(s) IMG_2700.JPG ( Size: 813.5k ) Number of downloads: 1324 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
La negative power window se leaga firul de la modulul de comanda inchidere geamuri,bineinteles comanda acestuia trebuie sa fie cu impuls negativ.Eu folosesc 2 module (pentru fiecare geam) realizate dupa schema de aici si functioneaza ireprosabil.Schema este facuta pentru impuls negativ dar si pentru impuls pozitiv.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
vallyyy |
![]()
|
Lamureste-ma cu un lucru ca mi-ai dat de gandit..........geamurile mele pe fata au ambele ridicare cu impuls din fabrica - masina este o astra G- in mod normal pe inchiderea masinii se monteaza o dioda pentru ridicarea geamurilor din telecomanda
Eu daca am montat modulul asta aftermarket si nu mai am telecomanda originala a masinii faza cu dioda a cazut,sunt curios daca montez dioda pe Negative Power al modului oare imi ridica geamul din inchiderea asta aftermarket ? |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
Mi-e mi-a legat si firul pentru inchidere geamuri din telecomanda si functioneaza fara nici o dioda. Tot opel am (ai geamurile cu impuls de fabrica, deci n-ai nevoie de nici un modul)
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
vallyyy |
![]()
|
Unde a legat firul ?Ai si tu tot modul de inchidere din asta aftermarket pe masina ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
Am si eu montat modul identic. Nu stiu sa-ti zic exact firul, era un manunchi de fire. (ce-mi mai amintesc ca a verificat cu o lampa de control, a tot ridicat geamul pana a vazut care-i firul si l-a conectat) Cand inchid masina se inchid si geamurile. Ii un vectra b si cred ca difera instalatia fata de a ta. Mai bine intrai pe forumul dedicat si intrebai cum se leaga, sunt destule tutoriale.
This post has been edited by Ingerasu: 4 Mar 2012, 17:53 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:14 |