Montare Inchidere Centralizata Aftermarket
![]() ![]() ![]() |
Montare Inchidere Centralizata Aftermarket
ra7van |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 July 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B xx LDZ
|
|||
maverick_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 October 09 ![]() |
din cate stiu eu fiecare modul este unic pentru motorase, so trebuie sa schimbi si alea odata cu modulul.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
Salut poti instala inchidere centralizata cu cheie tip briceag, eu asa am procedat si merge perfect iti pun un link cu postul meu mai vechi si poze cu cheile mele.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0&hl=nelamurire Detalii cu privire la sistemul de inchidere centralizata aftermarket: -2 telecomenzi tip briceag cu 3 butoane si chei brute -cablaj conexiuni -unitatea centrala Functii: -armare + dezarmare -deschidere portbagaj -indicator LED pentru stare -ridicare automata a geamurilor (doar la anumite masini) -cautare in parcare, semnal luminos -armare automata Le am de ceva timp si merg perfect, o singura problema am avut cu una, s-a descarcat beteria si am pus alta noua ![]() Nu fac reclama la vreun site sau ceva, doar indic pret de referinta si ai aduc la cunostinta optiunile care le vad eu, multumesc. Attached thumbnail(s) inchidere_centralizata_tip_briceag.jpg ( Size: 88.61k ) Number of downloads: 917 inchidere_centralizata_tip_briceag_2.jpg ( Size: 179.31k ) Number of downloads: 1016 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca intai sa faci o "sincronizare simpla"
QUOTE(klaus @ 7 Jun 2005, 13:38) Si pentru cine doreste, si metoda de sincronizare simpla: D. PROCEDURA DE SINCRONIZARE SIMPLĂ Această procedură permite sincronizarea unei telecomenzi RF cu UCE decodor și se aplică în următoarele situații : -codul telecomenzii RF nu mai este în plaja de recepție a UCE decodor, ca urmare a apăsării consecutive în gol de peste 1000 ori pe butonul telecomenzii RF -înlocuire UCE decodor cu unul nou -înlocuirea unei telecomenzi RF, dacă UCE decodor este nou (înlocuire UCE decodor plus o cheie RF ). Se vor efectua următoarele operațiuni : -se ia contactul -se apasă și se menține astfel, pentru aproximativ 5 secunde, comutatorul închidere uși situat pe planșa bord; actuatorii ușilor efectuează o cursă de închidere-deschidere. -în timpul următoarelor 10 secunde, confirmate prin aprinderea permanentă a martorului antidemaraj, apăsați de 2 ori butonul telecomenzii RF; actuatorii ușilor efectuează o cursă de închidere-deschidere. -procedura de sincronizare este terminată; verificați blocarea /deblocarea ușilor apăsând butonul telecomenzii RF. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ra7van |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 July 12 From: Bucuresti ![]() |
Salutare din nou, am incercat sa fac sincronizarea de care spune klaus, dar tot nu merge sa inchid din cheie. Asa ca am luat un modul de inchidere din vitan. Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pt montarea ei. unde sa o amplasez si ce legaturi sa fac. Am sa atasez schema electrica. P.S nu sunt prea priceput la treburi electrice
Attached thumbnail(s) 25072012499.jpg ( Size: 301.95k ) Number of downloads: 1020 25072012498.jpg ( Size: 564.22k ) Number of downloads: 982 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B xx LDZ
|
|
clalexxxx |
![]() ![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
Salut,pai trebuie sa cauti mufa albastra de la stalpul stanga sofer ce duce la UCE decodor si acolo trebuie sa identifici firele cu culoarea indicata in schema inchiderii aftermaket si la aceste fire existente ale masini lipesti/inadesti firele inchiderii centralizate (m-am exprimat confuz). Identifici mufa albastra uce decoder,deasemenea firele din mufa uce au culori diferite, le cauti pe cele care sunt asemanatoare cu cele din schema electrica de ai primito in cutia inchiderii centralizate, le inadesti(decapezi firele masinii si inadesti la ele firele inchiderii, apoi izolezi cu banda izolier). Apoi testezi, daca functioneaza, la firele de inchidere geamuri electrice si inchidere protbagaj nu legi nimic pt. ca masina nu este prevazuta cu modulele respective.
Ca idee iti recomand sa ceri ajutorul cuiva care totusi a mai facut ceva similar si este de meserie electrician, tehnician montaj alarme auto etc. pt. ca exista riscul de a scurtcircuita ceva din neatentie/necunoastere etc. asa elimini riscul. Multa bafta si lucreaza cu grija, nu este mare lucru, ai nevoie de cutter, banda izolier, aparat de masura (multimetru), un suc/cafea si un pic de experienta si curaj si se rezolva garantat. Daca spun prostii, ai rog pe ceilalti colegi care citesc sa ma corecteze si posteze mai detaliat. |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
ra7van |
![]()
|
Salutare ! Va multumesc tuturor pentru sfaturi, dar s-a rezolvat pana la urma cu inca o sincronizare a cheii.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B xx LDZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:45 |