Nu mai baga caldura dupa ce se incalzeste..., La inceput baga caldura, dupa.. NU VREA!
![]() ![]() ![]() |
Nu mai baga caldura dupa ce se incalzeste..., La inceput baga caldura, dupa.. NU VREA!
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
o fi problema cu termostatul?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca este usor infundat circuitul prin calorifer. Cand temperatura e "mica" si termostatul e inchis, apa de racire circula prin circuitul mic (motor->calorifer interior->motor). Dupa care, la deschiderea termostatului, apa trece si prin radiator. Daca in acest moment nu mai trece si prin calorifer, inseamna ca prin circuitul caloriferului intampina rezistenta mai mare decat prin radiatorul de racire...
Zic si eu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
sau clapeta din bord nu se deschide?
poate trebuie pus robinet pe furtun... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am rezolvat-o ... Nu avea apa in borcan, o pierde pe undeva!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Esti tare....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:27 |