Nu se mai blocheaza volanul, la scoaterea cheii din contact
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai blocheaza volanul, la scoaterea cheii din contact
razvy82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|||
b77csd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 November 03 ![]() |
Pulverizează niște spray degripant înauntru, apoi bagă niște unsoare și împinge-o cu cheia înauntru.
Dar dacă mă gândesc mai bine, ai garanție la el! |
--------------------
Dacia
Nova GTi/Logan Laureat dci
1999/2006
- B77CSD cheers,
serban |
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
profitadegarantie
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
razvy82 |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturile primite pana acum , insa incerc pe tot posibilul sa evit serviceurile dacia..mai ales cel in care am efectuat reparatia si mi s-a schibat setul de yale deoarece dupa ce am scos masina din service am constat ca mi-a fost furata benzina din rezervor ( povestea poate fi citita pe forumul dedicat serviceurilor Dacia). Totul functioneaa perfect la acel butuc , exceptand cu nu mai sare acea piedica care sa blocheze volanul in momentul cand sunt cheile scoase din contact si invart de volan.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
de ce nu cauti un service respectabil sau daca poti schimba-l chiar tu,cu toate ca acea garantie este valabila numai in service-ul in care s-a facut lucrarea
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
razvy82 |
![]()
|
Sincer nu as dorii sa fac interventie asupra masinii i vreun service pentru aceasta problema , tinand cont ca in rest butuculfunctioneaza foarte bine. Nu merge greoi , nu se blocheaza , nu nimic. O sa incerc cu un spray degripant sau lucruri la genul si atat. Consider ca nu este o problema foarte importanta. Multumesc pentru ajutorul de pana acum .
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Contactorul cheii de sub volan e fix, nu se misca?
Poate o fi slabit surubul de prindere si agata la "sarire" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
razvy82 |
![]()
|
Nu , nimic nu are joc in acea zona. De obicei cand scoti cheia din butuc se aude un mic zgomotoc...un mic "tzac"..ca sa zic asa. Am observat ca daca scot cheia si nu se aude acel zgomot discret , volanul nu se va bloca , insa daca scot cheia si se aude , volanul se blocheaza. Nu stiu cat de explicit am fost , dar altfel nu stiu cum sa descriu. Multumesc ptr interesul aratat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
ai fost destul de explicit ,si daca nu se mai blocheazavolanu nu credcaar fi o problema majora,insa ,sa nu te trezesti ca se blocheaza (Doamne Fereste) in mers
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
razvy82 |
![]()
|
Salutare. Se poate inchide acest topic pentru ca am gasit o rezolvare....in momentul cand opresc motorul si rasucesc cheia la pozitia "stop" , inainte sa scot cheia din contact , apas putin pe cheie in sensul in care o rasucesc cand opresc motorul...si daca apas putin pe ea , se aude imediat acel "clank" si volanul se va bloca. Multumesc mult de sfaturile oferite! Numai bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Mai mult ca sigur tot contactul nu este fixat bine in locasul lui, sau are o problema de gresare. Eu am patit asa la vechea dacie 1310 dar nu m-am agitat.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
da ,dar aia era mama dacie
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:40 |