Nu se mai închide portbagajul, îl trântesc, mă apăs pe el și degeaba
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai închide portbagajul, îl trântesc, mă apăs pe el și degeaba
dan supernova |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ia cheie torx..desfa carligul de jos si ridica-l un pic..sau infileteaza suportii de cauciuc la maxim..aia dupa haion.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Ai avut cumva masina urcata cu o roata pe o bordura? poate s-a torsionat un pic si nu mai intrau in locasul care trebuie.. am patit-o si eu
![]() |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
da masina deobicei o tin juma pe trotuar
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu nu..desfaci suruburile cu cap torx si ridici acel colier mai sus un pic..suruburile nu le desfaci de tot..3-4 filete..ia vezi...poate merge asa
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
dan supernova |
![]()
|
a ok o sa incerc ms
![]() 26 Jul 2009, 11:59: am ridicat ala mai sus si to la fel nu se inchide ![]() 26 Jul 2009, 12:08: cred ca trebuie sa ma duc la un tinichigiu ceva ca parca (sau poate mi se pare ca e deplasat un pic haionu ) ![]() This post has been edited by dan supernova: 26 Jul 2009, 12:08 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Lasa tinichigiu.. ca ala stie sa-ti refaca daca e cazul. lasa masina pe loc drept si incearca ce a spus titi. eventual rabateaza bancheta din spate si pune pe cinevasa inchida tu fiind in masina.. sa vezi unde bate.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
dan supernova |
![]()
|
am sa incerc si asa sa vedem poate oi reusi sa o fac
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Poate ai cazuta iala aia de jos. Trebuie sa fie ridicata, adica spre interiorul masinii (piesa in care se prinde haionul jos, in forma de "U" intors)
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
dan supernova |
![]() ![]()
|
gata am reusit sa o fac
![]() ![]() ![]() ![]() Va multumesc ptr raspunsurile date si ca miati raspuns intr-un timp scurt ! ![]() Drum bun tuturor si fara incidente neplacute ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
florin_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 June 06 ![]() |
Se poate regla pozitia de inchidere desfacind capacul negru din interiorul usii de portbagaj, in spatele butobului de deschidere. Cu o cheie de 10 se regleaza prin tatonari pozitia tijei de actionare. Am procedat asa cind eram pe punctul de a ramane cu el deschis (trebuia sa-l trantesc sau sa ma las pe el foarte tare). Acum se inchide ca la carte: lasat sa cada liber de la 20-30 cm. Cu aceasta ocazie ungeti putin mecanismul interior actinat de cheie.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:04 |