PRIZA REMORCA, SCHEMA ELECTRICA PRIZA REMORCA
![]() ![]() ![]() |
PRIZA REMORCA, SCHEMA ELECTRICA PRIZA REMORCA
amihaita |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- b 34 hus
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
problema este ca nu prea se mai respecta de mult un standard pentru priza de remorca. cel mai bine este sa legi firele in functie de remorca pe care o folosesti. ps nu mai scrie cu litere mari ca inseamna ca tipi la noi.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca nu uit, miine ti-o aduc eu si refaci conexiunile la ambele "mufe".
Intr-adevar, la Mirsa cind se montau cuplele se faceau legaturile "cum pica", desi aveau schema-de acolo o am eu. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
amihaita |
![]() ![]()
|
sorry, nu tipam la voi, scriam doar cu caps.
![]() QUOTE(electric @ 4 May 2006, 00:30) problema este ca nu prea se mai respecta de mult un standard pentru priza de remorca. cel mai bine este sa legi firele in functie de remorca pe care o folosesti. ps nu mai scrie cu litere mari ca inseamna ca tipi la noi. |
--------------------
Dacia
1310
- b 34 hus
|
|
amihaita |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
- b 34 hus
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
amihaita |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
- b 34 hus
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Gata, am adus:
Priza: e cea de pe masina, are "ploturile" tip "tata", din care 3 crestate. La cupla de pe remorca, totul invers.. Ai: 1- Semnalizare stg 2 - Rezerva 3 - Masa 4 - Semnalizare dreapta 5 - Pozitie dreapta *) 6 -Frina 7 - Pozitie stinga *) *) priza se leaga in regim international, iar "afara" pozitiile sint legate independent, putind fi aprinse independent, doar pe partea cu carosabilul pentru a proteja acumulatorul. Attached thumbnail(s) Priza7poli.jpg ( Size: 26.03k ) Number of downloads: 36534 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
amihaita |
![]()
|
Iti multumesc mult pentru schema. Scuze ca o fac asa de tarziu dar am avut ceva probleme cu netul. Raman dator!
|
--------------------
Dacia
1310
- b 34 hus
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Nu ramii. Acuma, acea "rezerva" e posibil ca intre timp sa fi fost "ocupata", de exemplu, daca acum pe remorcuta se pune si lampa marsarier, posibil ca acolo sa fie legata. La vremea aia nu se punea LMI.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
alamicntfs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 June 07 From: ploiesti ![]() |
poate topicul este cam foarte vechi, dar zilele trecute am cautat o schema pt a lega remorca si gogu mi-a gasit schema asta, asa ca revin cu o completare
fire de minim d=1.3mm(3.97A) adica frana 42w= 3.5A semnaliz st/dr 21w = 1.8A pozitie dr/stg = 5w/10w (cu lampa de la numar) = 0.4A/ 0.84A sau invers ceata 21w This post has been edited by alamicntfs: 27 Jun 2011, 20:12 Attached thumbnail(s) ok_40027.jpg ( Size: 30.27k ) Number of downloads: 32615 ok_40028.jpg ( Size: 124.62k ) Number of downloads: 27052 |
--------------------
daciutza
1400/ astra caravan 1.7dti, abs+/corsa c 1.2 XE
1999/ 2004/2004
- ph82dic
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Ca adaugare am vazut la unele masini/remorci ca pinul 2 este folosit pentru lampa suplimentara de ceata (tot optional).
La RAR au spus ca nu e nevoie de lampa de mers inapoi. This post has been edited by mstaniloiu: 7 Sep 2012, 13:56 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Dar tu ce crezi, e? Ei spun asta, cand sunt la ei in curte. Cand ies pe drum, nici dracu nu-i mai imblanzeste!
Eu am construit remorca, pe care am omologat-o la RAR, si m-a pus sa montez tot ce are si masina, adica mers inapoi si ceata (una pe stanga, alta pe dreapta). Deci, nu e acelasi RAR? Profita de nestiinta noastra in legislatie, ca si la omologari GPL. This post has been edited by PH-06-BOA: 8 Sep 2012, 11:31 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Eu nu am citit personal (ca nu stiu unde) - dar din auzite (si pe la ei) stiu ca lampile de mers inapoi si cea de ceata sunt optionale.
Eventual putem sa ii intrebam unde sa cautam - dar da ideea e ca ei fac legea si noi trebuie sa ne supunem pentru ca altfel nu luam hartia de la ei ... doar sunt singura autoritate in domeniu... This post has been edited by mstaniloiu: 10 Sep 2012, 11:45 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:56 |