Pachetul legistaliv : trusa, triunghi si stingator, cat a costat si la ce dealer
![]() ![]() ![]() |
Pachetul legistaliv : trusa, triunghi si stingator, cat a costat si la ce dealer
Ichebau |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumpara de la dealer ca e aproape dublu fata de pretul din targ. Asa a patit un vecin cand si-a luat Logan; a cumparat toate de la la dealer pana si covorul ala de cauciuc special pentru portbagaj. Cand s-a dus prin targ duminica urmatoare, surpriza aproape toate la juma' de pret si ce sa vezi aceeasi marfa culmea ironiei. Cumpara-le de la magazin daca nu ai timp sa treci prin vreun targ auto dar oricum sunt mai ieftine ca la dealer.
This post has been edited by ionutctn: 20 Sep 2006, 16:52 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Ichebau |
![]()
|
pai cum sa le cumpar de la targ cand ei te obliga sa le iei cand ridici masina,
asa am si eu 2 seturi acasa , daca vor le vand lor unu mai ieftin asa... |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
cum adica te obliga? nu mi-a zis nimeni de la reprezentanta de asa ceva
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Ichebau |
![]()
|
pai ce masina ai luat si in ce data ai ridicat-o? , aceasta prevedere a fost introdusa din martie 2006, se pare ca unii dealeri nu sunt asa stricti, daca faci panarama nu-ti mai baga nici un pachet
mai urmeaza si vesta din 2007 , vesta care este obligatorie la iesirea din tara pe linga trusa stingator si triunghi This post has been edited by Ichebau: 20 Sep 2006, 17:23 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
datch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am primit gratis. Cand am ridicat masina, in 8 septembrie, erau puse in portbagaj si nu mi-a cerut nimeni nici un ban.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
Ambition 2006
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Pe site oficial Renault Romania scrie ca pe langa pretul masinii se m-ai plateste inca 42 euro pentru trusa,triunghi si stingator..deci cred ca banii astia sunt inclusi in pretul final al masinii
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Stingator la carrefour: 26 Ron
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Mie la Opel mi-au spus ca nu ofera trusa/triunghi originale pt. ca nu sunt acceptate de RAR. Cam aiurea, tinand cont de faptul ca am si locuri special amenajate pt. ele in portbagaj. Asa ca mi-am luat separat ce-am gasit prin magazine, maxim 150RON trusa, triunghi si stingator.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Cand am luat masina, mi-a spus vanzatorul ala de la Serus ca sunt obligat sa iau si pachetul ala.. 42 euro fara TVA, suma inclusa pe factura cu care a venit masina. Imi zicea si de covorase, dar mi-am luat la jumatate de pret din Cora. Oricum e bine sa le ai, pentru ca pe mine m-a oprit un politist cand ma intorceam de la Busteni si m-a intrebat de ele, chiar a studiat si termenul de valabilitate.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.178 Joined: 29 May 06 ![]() |
Eu le-am primit gratis de la dealer (IPSO Bucuresti) in 06.06. Covorasele le-am luat de la dealer (1.200.000 toate 4). Am cam injurat eu, dar nu aveam ce sa fac, ca nu imi venea sa ma urc in masina nou fara covorase.
Ca o compartie: covorul de portbagaj la IPSO era 1.200.000 iar la Cora am dat pe el 400.000. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
ATENTIE!!
In noul regulament zice de 2 triunghiuri obligatorii: "Art. 156. – (1) Dacă un autovehicul sau o remorcă a rămas în pană pe partea carosabilă a drumului și nu pot fi deplasate în afara acesteia, conducătorul autovehiculului este obligat să pună în funcțiune luminile de avarie și să instaleze triunghiurile reflectorizante. (2) Triunghiurile reflectorizante se instalează în fața și în spatele vehiculului, pe aceeași bandă de circulație, la o distanță de cel puțin 30 m de acesta, astfel încât să poată fi observate din timp de către participanții la trafic care se apropie. În localități, atunci când circulația este intensă, triunghiurile reflectorizante pot fi așezate la o distanță mai mică sau chiar pe vehicul, astfel încât să poată fi observate din timp de ceilalți conducători de vehicule." This post has been edited by diesel: 22 Sep 2006, 17:01 |
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care cauta sa-si cumpere pachetul legislativ obligatoriu si nu gasesc pe nicaieri, va anunt ca in seara asta la Kaufland Barbu Vacarescu aveau extinctor (30 RON), triunghi relectorizant (27 RON) si vesta (8 RON). Nu aveau trusa medicala.
Aveau destul de mare succes, mai ales stingatoarele. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Trusa medicala, vesta si triunghi 7o Ron la Carrefour Baneasa si 35 stingator de 1kg.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la renault si la masina actuala am primit trusa si triunghi gratuit. La renault din partea dealerului, la masina actuala vine by default cu ele. Stingaret 25Ron.
|
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
am vazut la selgros ctanta .... cam toate astea necesare erau pana intr-un milion....
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pe trusa mea scrie asa:
"Valabilitate 18 luni" "In caz de expirare se poate cumpara un nou pachet de improspatare valabil 18 luni" In trusa insa pachetele au scris pe ele 36 luni. De ce trusa si "refresh-ul" sint valabile atunci numai 18 luni? Da, e vorba de o trusa "Vesta". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am luat din Selgros Berceni trusa daia neagra Vesta cu 27RON (valabile 2 ani si fabricate luna asta = proaspete) si stingator la 24RON (tot luna asta fabricat si cu abtzipild RAR pe el) ... desi peste tot la benzinarii si in targ sunt truse la 40RON si stingator la 60RON, asa ca ....
Mai erau si truse mai dichisite la 25RON valabile 2011, dar nu produse de Vesta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:15 |