Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
![]() ![]() |
Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
Sfinxul74 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 October 16 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2010 break
|
|||
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Salutare!
Da, este absolut normal la Renault, este zgomotul generat de tija de la semnalizare, cand rotesti in acelasi sens sare peste ea generand acel zgomot, in timp ce rotind in sens contrar celui in care este pusa semnalizarea, agata tija facand ca semnalizarea sa revina pe pozitia neutra. Cu stima |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
venom21 |
![]()
|
![]() DRuncken master Group: Members Posts: 224 Joined: 13 June 10 ![]() |
Salut .
Acum aproximativ 3 ani cand ai trecut prin BV mi-ai rezolvat problema . Acuma se pare ca a cedat , martor air bag aprins . Cand crezi ca mai treci prin BV ? Merci ! |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2006 1.6 16 valve
- BV 86 ADC Xenon , proiectoare ceata , Climatronic si toate astea cu rezervorul gol :D
CB Midland ALAN 52 Multi + ML 145 |
|
jmpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 08 ![]() |
Salutare Marius!
Am si eu problema cu panglica la un Megane II 1.6 16V din 2007. Mentionez ca mi-a mai fost o data inlocuita nsa baiatul la care am fost nu mi-a pus un plastic care o tine fixa pentru ca nu avea la momentul respectiv si practic a iesit din lacasul ei si din cauza frecarii s-a rupt si aceasta. Eu am si panglica veche Cum putem proceda, care este pretul si cand ne-am putea vedea pentru reparatie? Eu stau in militari. Multumesc. Ciprian This post has been edited by jmpr: 25 Nov 2016, 20:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Manager - 2007
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
QUOTE(venom21 @ 25 Nov 2016, 00:27) Salut . Acum aproximativ 3 ani cand ai trecut prin BV mi-ai rezolvat problema . Acuma se pare ca a cedat , martor air bag aprins . Cand crezi ca mai treci prin BV ? Merci ! QUOTE(jmpr @ 25 Nov 2016, 20:34) Salutare Marius! Am si eu problema cu panglica la un Megane II 1.6 16V din 2007. Mentionez ca mi-a mai fost o data inlocuita nsa baiatul la care am fost nu mi-a pus un plastic care o tine fixa pentru ca nu avea la momentul respectiv si practic a iesit din lacasul ei si din cauza frecarii s-a rupt si aceasta. Eu am si panglica veche Cum putem proceda, care este pretul si cand ne-am putea vedea pentru reparatie? Eu stau in militari. Multumesc. Ciprian Aveti PM-uri de la mine, sambata de dimineata sunt in Bucuresti, pt BV mai dureaza putin😅 Cu stima! This post has been edited by Marius WAS: 26 Nov 2016, 00:53 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
QuickD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 15 August 07 ![]() |
Salut Marius,
M-ar interesa sa schimb pangluca pt un Megabe 2 , 1.6 16v. 2008. Ajungi cumva in vreun weekend in Bucuresti? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp Extreme 1.6 16V 110CP
2008
- B -- ---
|
|
blanck |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 September 07 ![]() |
Salut Marius,
Ma poti ajuta cu reparatia panglicii la un Megane 2 in Bucuresti? Multumesc. |
--------------------
renault
megane bicorp
extreme 2007, 1.5 dCi 85 cp
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Va salut!
Maine sau poimaine ajung in Bucuresti, cel mai bine este sa ne auzim la un Telefon 0721787648 pt a stabili detaliile. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
branic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 March 16 ![]() |
Salut,
Sunt din Timisoara, am un Megane II 1.6 16v 2007. Problema cu panglica, martori aprinsi scartait/frecare sub volan. Stiti pe cineva din Timisoara care schimba? Problema e ca pot doar sambata si imi trebuie masina functionala zilnic. Sunt dispus sa fac 200km pana la cineva care poate schimba panglica in aceeasi zi. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
Boieru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 February 07 ![]() |
Salut Marius,
La un Renault Megane 2.2 1,5dci 2006, am probleme cu martorul de airbaguri. Nu este de la volan, cel putin asa cred (nu se aude nici-un zgomot cand invart de el si nici nu am asimilat aparitia martorului cu o pozitie a lui), cred ca este de la scaunul din dreapta soferului. In anumite pozitii ale scaunului si cand misc cablu de pe dedesubt, dispare martorul de airbaguri. Ce solutie este pentru reparare? |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dCi
110 cai /2007 / Privilege
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Poti incerca sa rasucesti putin pinii din mufa si sa le dai cu spray de contacte electrice. Altfel daca nu functioneaza, taiata mufa di pus pe direct. Cu stima! This post has been edited by Marius WAS: 13 Feb 2017, 23:43 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Te salut Marius,
Pe litoral când mai ajungi? Sau ajungi cumva saptamana viitoare (joi) la Bucuresti? cu stima |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Pot sa-mi planific pentru Joi sa vin la Bucuresti, aveam planificat pentru Miercuri dar pot decala cu o zi, dar o sa fiu disponibil doar dupa ora 17:00. Daca nu, in perioada de de 1Mai as vrea sa ajung la pe la mare, in functie si de vreme...!? This post has been edited by Marius WAS: 1 Apr 2017, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
madalinbm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut Marius. Miercuri sau joi după ora 17 as vrea sa mă abonez și eu la o verificare eventual schimbare de panglica de airbag. Am martorul aprins dar fără să am vreun zgomot la rotirea volanului.
A mai fost schimbata de tine prin 2011. Mulțumesc anticipat dacă poți să mă treci și pe mine e pe lista. |
--------------------
Renault
Megane bicorp 2.2, 1.5 dci
2008
- B-93-MSB Renault.......
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Ok Marius. Pentru mine ramane de 1 Mai, pt ca nu stiu când rezolv treaba in Bucuresti si nici nu vreau sa stau mult in zona. Multumesc si ne auzim in preajma perioadei de 1 Mai.
|
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
Salut. Prin Cluj cand ai drum?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Va salut!
Din pacate nu va pot spune exact cand ajung. Imi puteti lasa un PM cu datele de contact si va contactez eu inainte. La fel, ma puteti contacta dvs daca aveti drum prin Pitesti. Mai exista varianta sa-mi trimiteti piesa prin curierat si se rezolva. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
gussy84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 5 February 10 ![]() |
Buna ziua!
De vreo 2 saptamani mi se tot aprinde si se stinge in bord martorul de airbag si cheita de service. Am fost ieri la o diagnoza si mi-a iesit eroarea df071 - airbag frontal sofer. Am mai avut in trecut probleme de genul asta dar s-au rezolvat prin miscarea mufei de sub scaunul pasagerului...acum nu mai tine. Credeti ca e vorba de acea panglica si in cazul meu? O sa incerc si la mufa de sub scaunul soferului dar ma indoiesc ca va functiona. Eu sunt din Timisoara dar ma deplasez destul de des si in zona Deva-Orastie. Daca ar fi cazul, cand ati avea drum in Timisoara sau in aceste zone pentru a rezolva si problema mea? Multumesc! O zi buna! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2006
|
|
gussy84 |
![]()
|
Revin cu info noi...am citit pe undeva ca daca ar fi vorba de panglica nu mi-ar merge nici cruise controlul.
Mie imi merge perfect fara nici o eroare... Mai nou atat cheita service cat si martorul airbag stau aprinse tot timpul. Un sfat, o informatie, orice, ar fi binevenita...m-as duce la Renault pentru inca o diagnoza dar nu stiu daca mai merita. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2006
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Este posibil sa fie un inceput de banda, sa fie decat un traseu intrerupt. Cel mai bine este sa facem o diagnoza. Spre ex, vineri ajung in Bucuresti, pot sa iau si panglica dupa mine, in cazul in care la diagnoza ne da ca este panglica o si inlocuim. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
gussy84 |
![]()
|
Am inteles.
Eu sunt se acord doar ca problema e ca eu sunt din Timisoara. Doar daca a-ti ajunge si prin zona asta.. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2006
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Atunci ramane sa faceti o diagnoza pe plan local, si daca este nevoie imi trimiteti piesa prin curierat .
Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
gussy84 |
![]()
|
Da...speram sa ajungeti si pe aici
![]() Oricum, diagnoza am facut-o si a iesit eroarea df071 - airbag frontal sofer. Nu am facut-o in service la Renault ci intr-un service obisnuit...ar trebui sa incerc si la Renault? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2006
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Nu cred ca are rost sa mai cheltui banii pe diagnoze, eu zic ca este panglica.....
|
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
ghenios |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 August 11 ![]() |
Salut, cand mai ai un drum prin Bucuresti? Am un Megane 2 care probabil are panglica rupta. (Martorul de airbag si becul SERVICE aprinse).
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salut!
Ai PM, maine ajung ca idee Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Recomand ! Sunat, vazut si reparat.
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
budDy29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 July 10 ![]() |
Salut Marius. Cred ca s-a rupt si la mine panglica de la airbag. Ai drum prin Ploiesti?
|
--------------------
Renault
Megane
2004
- PH 09 XKE
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Maine ajung la Bucuresti daca ajuta... cel mai bine este sa ne auzim la un telefon ca sa stabilim detaliile. Cu stima! Tel:0721787648 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
isr2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 June 12 ![]() |
Salut, Marius! Ai fost in Bucuresti si ai uitat de mine
![]() Cand mai vii, cand sa te sun? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006/1.6 16V (110CP)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:30 |