Pierdut Carnet de intretinere Dacia Logan
![]() ![]() ![]() |
Pierdut Carnet de intretinere Dacia Logan
Claxon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus
- 1b35489
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. carnetul e important deoarece in el se vor consemna reviziile fara de care nu ai dreptul la garantie... practic la orice intrare in service e nevoie sa prezinti acel carnet.
2. mergi la dealer (poate a omis sa ti-l dea sau poate l-ai uitat acolo)... daca nu, anunta pierderea la Vocea Clientului Dacia si cere inlocuirea sa sau cere sa-ti dea o solutie la problema ta... altfel nu vad de unde ai putea sa faci rost de alt carnet... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Claxon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 June 06 ![]() |
Multumesc de sfat, chair maine o sa sun la dealer si, daca nu e acolo, am sa sun la vocea clientului sa intreb ce sa fac. Multumesc inca odata.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus
- 1b35489
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
poate sa puna careva o poza ceva cu acel carnet sa stiu si eu cum arata si daca il am?.... ca eram prea grabit cand am ridicat masina si pana acum nu am avut nevoie de el, dar o sa vina cat de curand schimbul de ulei...
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
pai scrie pe el, Carnet de Intretinere...
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:20 |