Pilot automat
![]() ![]() ![]() |
Pilot automat
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
UCH-ul de pe Logan nu are si functia asta? Ai putea inlocui UCE cu UCH, repet, nu stiu sigur. Era un topic pe la Logan, dar sunt prea obosit sa mai cault.
Cruise Control para ii zicea. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
uite aici
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
e foarte util
![]() apropo noaptea prin bucuresti cand e mai foarte liber , te ajuta si la consum , eu il folosesc la Tiguan ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
stiu ca era un baiat la bursa care monta pe mai multe masini, inclusiv logan pe motorina, pe benzina nu. ma gandesc ca doar pe motorina din cauza ca are controlul ala la pedala diferit.
parerea mea e ca, desi tempomatul e o optiune frumoasa si utila pt multi, nu e genul de imbunatatire pe care sa o faci in spatele blocului. e periculos si oricum nu poti sa o faci sa fie butoanele dispuse pe volan sau frumos pe bord, sa ai optiunea sa te duca singura la viteza respectiva, ca la automate, sa decupleze cand trebuie, sa nu trepideze de la vant la viteze mari, cum se plang cei care si-au pus pe logan, multe chestii |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Nu se pune decat la dieseluri. Motivul principal este ca ala nu mai are clapeta de acceleratie, nu are decat potentiometru in pedala de acceleratie. Pentru aia e mult mai simplu. Pentru benzinare trebuie sa ti acea clapeta deschisa, pentru ca degeaba simuleazi tu "clapeta deschisa" daca ea e inchisa si nu intra aer in motor
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
pai se rezolva cu o clapeta electrica si o pedala potentiometru ...dupa care comenzile pe volan ...si cam atat cred nush
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Dom'le, una si una fac doua. Clapeta de acceleratie la motorul nostru este actionata mixt: pe cablu, pentru pedala de acceleratie, si cu motor pas-cu-pas, pentru ceea ce se numea la ultimele carburatoare mai evoluate drept "soc automat", functie care in mod natural s-a pastrat si la motoarele noastre cu injectie. Masina tot foloseste functia de soc pentru a controla relanti-ul pana la incalzire, si in plus poate mari turatia de relanti a motorului la cuplarea AC-ului (pentru cei care au).
Pentru o persoana care cunoaste foarte bine UCE-ul de injectie al acestui motor, problema nu ar fi chiar atat de dificila. Tin sa subliniez faptul ca Clio-ul vechi (ala scurt, nu Symbolul) avea "Regulator de vitesse" - ca sa citez - inclusiv pe variantele pe benzina, avand fix acelasi UCE injectie. Chiar acum am sa caut din nou prin documentatia mea, poate ma insel, dar daca gasesc ce-am spus revin cu un screenshot. |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:36 |