Problema cu luminile. Faruri, semnalizare. HELP., Faza lunga merge pe semnalizare si multe altele.
![]() ![]() ![]() |
Problema cu luminile. Faruri, semnalizare. HELP., Faza lunga merge pe semnalizare si multe altele.
Edu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1973
|
|||
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
vezi ca nu ai masa la becul de la far si atunci iti face prin becul de semnalizare. trage un fir de masa la becul de la far. firul negru de la mufa de la bec e masa. dezizoleaza-l si leaga un fir de el iar celalalt capat prindel de caroserie undeva unde ai masa.bafta
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema e de undeva din cablaraie, si tin sa cred ca mai exact, chiar din fata, in spatele farului si a lampii de semnalizare. Iti atinge plusul semnalizarii de plusul uneia din/ambelor faze. Astfel, cand dai semnal cu vreuna din faze aprinse, e posibil chiar sa semnalizeze si farul impreuna cu lampa portocalie. In curand, releul de semnalizare ti se va arde, in stilul asta. Nu exclud nici un scurt. Te sfatuiesc sincer sa-ti verifici starea de izolare a instalatiei electrice pe traseul bloc comanda-faruri. Nu-i de glumit!
Succes! |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ai schimbat ceva becuri recent? am ras de un vecin care a pus becuri cu un singur filament pe frna si i se aprindeau farurile cand frana
![]() s-ar putea sa se fi rupt clema metalica de sustinere din soclul becului si sa uneasca cumva cele doua trasee de la faruri...sau un fir ros undeva... i-a toate firele la mana in special pe acolo pe unde trec prin tabla sau sunt prinse cu soricei (eu unul folosesc bentite de cauciuc sau izolier electric - prind bine dar nu taie cu muchia), pe langa piesele f calde sau pe unde pot fi roase de soricei (modelul cu blana) 20 Aug 2007, 10:42: ai schimbat ceva becuri recent? am ras de un vecin care a pus becuri cu un singur filament pe frna si i se aprindeau farurile cand frana ![]() s-ar putea sa se fi rupt clema metalica de sustinere din soclul becului si sa uneasca cumva cele doua trasee de la faruri...sau un fir ros undeva... i-a toate firele la mana in special pe acolo pe unde trec prin tabla sau sunt prinse cu soricei (eu unul folosesc bentite de cauciuc sau izolier electric - prind bine dar nu taie cu muchia), pe langa piesele f calde sau pe unde pot fi roase de soricei (modelul cu blana) This post has been edited by tatuci: 20 Aug 2007, 08:42 |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
Edu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 May 07 ![]() |
QUOTE(ceaki @ 19 Aug 2007, 21:59) vezi ca nu ai masa la becul de la far si atunci iti face prin becul de semnalizare. trage un fir de masa la becul de la far. firul negru de la mufa de la bec e masa. dezizoleaza-l si leaga un fir de el iar celalalt capat prindel de caroserie undeva unde ai masa.bafta ![]() Ai avut dreptate, masa de la far nu facea bina contact cu tabla. I-am strans mai bine surubul si acum se pare ca merge. Sper sa nu mai am probleme. Multumesc pentru ajutor! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1973
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:41 |