Problema inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Problema inchidere centralizata
Maryan107 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
2006
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La mine, la usa de la sofer, la inchidere se aude un zgomot prelungit fata de restul usilor.
Se aude doar in anumite conditii meteo. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
trebuie sa le iei la rand... poate fii butonul defect , UCH-ul , cablajul ciupit pe undeva si face scurt , sau chiar cipul din cheie defect.
Tribune la tine e un "inceput de sfarsit" de motoras, si eu le mai aud in cate-o iarna sau pe vreme umeda ...pana nu se ard de tot nu-ti fa de lucru ![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as verifica prima oara releul de comanda usi din UCH.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
ca sa nu mai deschid un alt topic ma folosesc de asta, nefiind foarte off-topic Logan MCV 16v, o singura cheie cu telecomanda. Inchide/deschide usile de la max 1.5 m de bord. nici macar de pe scaunele din spate nu merge. Am inlocuit bateria in cheie si nu s-a scimbat nimc. Am gasit in forum procedura de sincronizare dar cred ca e valabila doar pt DSN (care are un singur buton pe bord pt inchidere/deschidere, si tot un singur buton pe cheie). Stie cineva procedura de sincronizare pt logan (cu 2 butoane pe cheie)? exista vre-un fir de la comp de bord pe post de antena...ma gandesc ca poate si-a schimbat pozitia si e "ecranat" in vre-un fel? alte idei? Multumesc o zi buna |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
A mea face de noua asa. Din ce am cautat pe forum, este o "antena" la uch care daca e ecranata/ miscata de pe pozitie poate duce la acest comportament.
Eu unul suspectez ca s-a stricat cand au montat alarma cei de la reprezentata. Dar avand in vedere ca oricum o inchid din alarma, nu mi-am batut capul prea tare cu ea. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Salutare,
La un logan MCV din 2007, diesel, nu mai se incuie usile din butonul de pe bord, doar se descuie, de pe cheie functioneaza normal, am dat jos butonul l-am verificat si e ok, inclusiv am unit pinul 1 cu 3 din mufa (asa am vz ca face butonul pe pozitia de incuiere) si nu reactioneaza, deci e ceva de la fire sau UCH? Poate fi o siguranta? |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
exclus UCH sau sigurante,vezi firele sa nu se fi rupt in papuci,unde sunt sertizate
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(tribunul @ 1 Feb 2013, 18:47) QUOTE(EUGEN2008 @ 1 Feb 2013, 22:03) Tribune la tine e un "inceput de sfarsit" de motoras, si eu le mai aud in cate-o iarna sau pe vreme umeda ...pana nu se ard de tot nu-ti fa de lucru ![]() doi ani a mers la mine cu tiuit....cand se arde iei altu'.... This post has been edited by sobolan: 14 Dec 2013, 00:04 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Aloys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 January 07 ![]() |
salutare
am si eu o problema cu inchiderea akum cateva zile am schimbat usile cu tot cu geamuri cu fete usi dupa alta masina in momentul cand am dat usile jos am taiat firele de la inchidere si boxe , usile cele noi au fost de la un laureat cu gemuri electrice si am vrut sa montez si inchiderea centralizata sa leg firele dar usa cea noua avea acuator cu 2 fire iar usa mea de la sofer cu 4 fire am luat acutaorul cu firele de pe cea veche si lam pus pe usa noua dar acum nu mai merge inchiderea ,Cand apas pe butonul de inchidere de pe panoul central se aude un fel de tic-tac dar nu se mai intampla nimic. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1,4Ambiance
- DJ64MDM
|
|
cd06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 October 14 ![]() |
Verfica atent cablajele, daca acuatorul este ok, nu are de la ce altceva sa fie
|
--------------------
none
none
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:01 |