Problema radiator, Radiator lipit ?
![]() ![]() ![]() |
Problema radiator, Radiator lipit ?
GeorDanny |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
Attached thumbnail(s) radiator_solenza.jpg ( Size: 15.85k ) Number of downloads: 1438 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|||
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
UP nu are nimeni sa ma ajute ?
o vorba buna un sfat oricee contra cost sau fac o cinste ![]() This post has been edited by GeorDanny: 25 Oct 2009, 19:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca e din aluminiu, nu stiu cum l-ai putea lipi / suda, stiu ca radiatoarele de cupru se pot lipi. Eu am avut probleme cu radiatorul zilele trecute, imi picura in partea dreapta jos si am luat praf de lipit (e un amestec de cupru, aluminiu care pus in radiator pleaca spre micile sparturi si le astupa). E 5 lei sticluta.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din pacate vad ca e din aluminiu , iar acele capace sint din plastic , daca nu sint de prindere si doresti ca acele gauri sa le astupi (fara a forta lipitura) eu zic ca poti incerca in ordine sloutie de lipit tevi de instalatii sanitare de plastic , e un adeziv special , cureti bine si usuci inainte de aplicare , poxiplol , plastic (sint unele pistoale care topesc niste bare , sau silicon
dar trebuie curatat pe acolo , eu zic ca viabil este acel adeziv de instalatii , daca ce lipesti este plastic |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(GeorDanny @ 25 Oct 2009, 20:57) Am sa vorbesc maine cu un maistru de la liceu sa vad daca se poate lipi, este unul de-i zice Einstein, sper sa nu stie de daciaclub.ro ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
GeorDanny |
![]()
|
Tamburusul respectiv , este din platic casant ,
![]() Sincer imi este si frica sa al pun avand an vedere ca ai schimb tot antigelul din instalatie , si mai si fac drumuri lungi cu ea , asa ca daca stii vre`un radiator de vanzare Helppp`my ![]() Sau la ce pret se gaseste ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am vorbit cu maistrul de la liceu si mi-a confirmat ca fiind vorba de un radiator din aluminiu, nu se poate lipi decat cu Poxipol sau Poxilina, din pacate! Daca era din alama se putea cositori...
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
GeorDanny |
![]()
|
Man` nu aluminiul este rupt ci acel plastic casant , care este pe marginea lui si este folosit in rol de suport , vezi incercuit in poza
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
stigalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
e 200 de lei unu nou
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
GeorDanny |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
pvgk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 August 09 ![]() |
salut nu stiu de are vreo legatura dar nu gases nicaieri sa spun si eu cum fac schimbul de antigel la solnita mea?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 1.9d
- GL-06-VVL
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(pvgk @ 3 Feb 2010, 14:52) salut nu stiu de are vreo legatura dar nu gases nicaieri sa spun si eu cum fac schimbul de antigel la solnita mea? citeste aici: ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:22 |