Probleme Lumini Bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme Lumini Bord
mariufs |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- BC-03-FPN
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ai masa la ceasuri . vezi ca in partea stinga in spatele ceasului de benzina trebuie sa existe doi papuci fixati cu piulte de 3. unul este + si unul- ( scrie linga ei , daca o sa te chinui pitin o sa vezi.) leaga un fir de la minusul de acolo la caroserie. sau cauta pe insatalatie si vezi unde ai firul de masa intrerupt.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
fermi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 January 05 ![]() |
nu mai deschid un nou topic. eu am probleme cu martorul de semnalizare de la bord. cand motorul este rece functioneaza normal. dupa cativa kilometri (aparent fara nici o legatura cu temperatura motorului) martorul nu se mai aprinde in momentul semnalizarii. releul se aude cum tacane, becurile de semnalizare functioneaza si ele toate (6 la numar) dar martorul de la bord nu. cum se raceste motorul (masina parcata minim 30 minute) martorul iar functioneaza. indiferent daca sunt consumatori puternici (ventilator, faza lunga, stergatoare) care functioneaza sau nu. exista vreo explicatie? daca da cum se poate remedia?
This post has been edited by fermi: 16 Mar 2006, 22:08 |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fermi @ 16 Mar 2006, 21:28) nu mai deschid un nou topic. eu am probleme cu martorul de semnalizare de la bord. cand motorul este rece functioneaza normal. dupa cativa kilometri (aparent fara nici o legatura cu temperatura motorului) martorul nu se mai aprinde in momentul semnalizarii. releul se aude cum tacane, becurile de semnalizare functioneaza si ele toate (6 la numar) dar martorul de la bord nu. cum se raceste motorul (masina parcata minim 30 minute) martorul iar functioneaza. indiferent daca sunt consumatori puternici (ventilator, faza lunga, stergatoare) care functioneaza sau nu. exista vreo explicatie? daca da cum se poate remedia? este din cauza releului de semnal. |
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
mariufs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 06 ![]() |
Am rezolvat problema .... intradevar nu aveam masa .... mersi mult de ajutor !!!
![]() ![]() This post has been edited by mariufs: 20 Mar 2006, 15:31 |
--------------------
Dacia
1300
- BC-03-FPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:05 |