Probleme ceas kilometraj+martor motor aprins
![]() ![]() ![]() |
Probleme ceas kilometraj+martor motor aprins
iorgo_d |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|||
kti |
![]() ![]()
|
![]() ,,hobyst,, Group: Members Posts: 123 Joined: 20 May 08 From: CRAIOVA ![]() |
ok
pt inceput poate avea problema la firul sau sonda de viteza (ai umblat cumva la cssetofon?) se mai strica si rotitele de antrenare a ,,limbii,, de la ceasuri dar mai degraba lipsa (sau contact imperfect) de semnal viteza este problema ta. faftul ca se aprinde chekul arata ca ai defect electric dei ajungem tot la semnal viteza (fir la masa,imerfect,sonda semnal sau chiar in mufa lui de pe cutie) ![]() bafta |
--------------------
logan
1.4/gpl/stag200-4 ,1,5 diesel
2005
- xx-70-xxx
|
|
iorgo_d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 September 08 ![]() |
Pai am umblat in toamna la casetofon...mi-am pus statie si subwoofer, dar de abia de cateva zile face fitze...unde e cablul care merge la cutie si cum pot sa umblu la el?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
ilciov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Verifica si senzorul care intra in cutia de viteze, e sub cutia de la filtru de aer inspre habitaclu .eu l-am avut defect si dupa ce l-am schimbat merge brici.incearca cu altul daca ai, daca nu verifica si firele.Aceleasi probleme am avut si eu , identice, si a trebuit sa schimb senzorul.vezi ca este de 2 feluri, inainte de 2006 si dupa. e usor de schimbat , recomand sa faci singur. |
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI, 2006 / megane 1.6 16v 2008
|
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand scoate mufa de la senzorul de pe cutie si incearca s-o cureti cu un spray de contacte, daca ai, daca nu macar WD 40.
Mai poate fi de ajutor si sa dublezi firele de masa de la motor si caroserie. Pe topicul cu "Nivel temperatura trece greu de 2 linii" gasesti multe solutii legate de tabloul de bord. Succes! |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
kti |
![]() ![]()
|
![]() ,,hobyst,, Group: Members Posts: 123 Joined: 20 May 08 From: CRAIOVA ![]() |
si nu renunta nici la ideia ca ai umblat la cassetofon (in mufa lui este firul de semnal viteza) are culoarea verde.
uitate si la el preventiv sa nu faca masa sau alceva in mufa cassului mai ales ca ai umblat acolo. da senzorul se schimba usoreste in spatele motorului indreptat in sus este mare si ,,seamana cu un pastarnac,, i-mi place sa-i zic asa. ![]() bafta |
--------------------
logan
1.4/gpl/stag200-4 ,1,5 diesel
2005
- xx-70-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:57 |