Probleme functionare motor, Afisare martor control gaze si control dinamic trai
![]() ![]() ![]() |
Probleme functionare motor, Afisare martor control gaze si control dinamic trai
avidtzu1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 May 20 ![]() |
|
||
--------------------
logan
mcv
2014
|
|||
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
Ce fel de service erau alea unde ai fost ? A pus cineva vreo un tester pe motorul tău ?
Martorii luminoși de care spui au fiecare o semnificație de defecțiune care apare foarte clar la testare computerizată ca și defecțiuni curente și/sau memorizate Motorizarea nu ne-ai indicat-o dar o bănuim, sper să nu zici acum că ai montată și instalație GPL, atunci ar fi prea ușoră problema This post has been edited by alfabit: 20 May 2020, 17:00 |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
avidtzu1 |
![]()
|
Buna ziua
Revin E corecta observatia , am intalatie GPL. Referitor la Service , prima data am fost la Serviceul ce mi-a montat instalatia GPL, banuind si eu ca ar fi o problema cu alimentatia pe gaz desi aceasi problema o intalneam si cand mergeam pe benzina. Ulterior am mers la reprezentanta Dacia Service insa magarii astia nu au vrut nici macar sa-i faca un test motivand ca am instalatie GPL Montata, de parca aceasta nu ar fi fost omologata asa ca am ajuns la al treilea Service . Testele facute erau neconcludente la primul service aparea o functionare anormala pe cilindri 1 si 4 la ultimul service aparea probleme pe cilindri 2 si 4. Tot la ultimul Service mi- au spus ca problema ar fi supapele ca ar trebui rectificate. |
--------------------
logan
mcv
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca ai 1.2 sigur e chiulasa de refacut.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Gaseste pe cineva care sa iti faca o diagnoza sa vada exact erorile. Daca nu este de la aprindere mai pot fi urmatoarele probleme: - un injector GPL care baga combustibil necontrolat rezulta amestec prea bogat - supape care nu mai inchid bine - asta poti afla cu un test de compresie Deci diagnoza calumea mai intai, apoi test de compresie. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
avidtzu1 |
![]()
|
Motorizarea este 1.2.
Multumesc pentru raspunsuri . |
--------------------
logan
mcv
2014
|
|
avidtzu1 |
![]()
|
Buna ziua
Am revenit cu rezolvarea problemei . Schimbat supape evacuare , rectificat chiulasa , rectificat supape admisie , inlocuit garnitura chiulasa. Total 1600 lei. Am inteles ca la motoarele de 1.2 este necesara reglajul culbutorilor pe la 60.000 km , cum nu am stiut de aspectul asta a aparut buba ![]() Aviz si celorlalti detinatori de motoare de 1.2 de la Dacia. |
--------------------
logan
mcv
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:14 |