Probleme senzori parcare Logan 2, Nu functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Probleme senzori parcare Logan 2, Nu functioneaza
deloo7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.5 dci
- sb 08 bzu
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Senzorii de parcare se pot dezactiva din butonul dedicat( e lângă ECO)
Led aprins = sistem dezactivat(voluntar sau nu) nu doar sunet oprit Sistemul dispune(a) de auto diagnoză un Beep lung urmat de unele scurte (1,2,3 sau 4 ) corespunzătoare senzorilor de la st la dr. P.S. Difuzorul e inclus în calculatorul de parcare și e în stâlpul stânga spate nu în buton. This post has been edited by torquemada: 16 Jan 2019, 22:58 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
deloo7 |
![]()
|
Mulțumesc pentru intervenție și explicarea funcționării. Problemă este că ledul de pe buton rămâne tot timpul aprins chiar dacă apăs butonul iar după introducerea în marsalier se aude beepul lung și apoi nimic când mă apropii de obstacole.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.5 dci
- sb 08 bzu
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
În postul #1 ai scris altceva, numără beep-urile.
Dacă mai ai garanție folosește-o, posibil calculator/rețea senzori cu probleme |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
deloo7 |
![]()
|
Mersi încă odată, revin după ce rezolv problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.5 dci
- sb 08 bzu
|
|
deloo7 |
![]()
|
Salut. Am rezolvat problema. Mufa de la ultimul senzor avea un fir întrerupt. Acolo am impresia că aruncă și roata (dreapta spate) mizerie de pe drum. In orice caz, am înlocuit cablul.
Înainte să schimb cablul, dacă țineam butonul de dezactivare apăsat și apoi îl eliberam apărea un beep lung urmat de alte patru scurte. Să fie acele bipuri confirmarea că cei 4 senzori funcționează? Oricum mă bucur că am rezolvat problema și mulțumesc torguemada încă odată pt. sfaturi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.5 dci
- sb 08 bzu
|
|
cj09ehd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(torquemada @ 16 Jan 2019, 22:56) Senzorii de parcare se pot dezactiva din butonul dedicat( e lângă ECO) Led aprins = sistem dezactivat(voluntar sau nu) nu doar sunet oprit Sistemul dispune(a) de auto diagnoză un Beep lung urmat de unele scurte (1,2,3 sau 4 ) corespunzătoare senzorilor de la st la dr. P.S. Difuzorul e inclus în calculatorul de parcare și e în stâlpul stânga spate nu în buton. Am avut aceeași problemă, mulțumesc pentru solutie! |
--------------------
Dacia
berlina
2001 1310 Li
|
|
stefan_rf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 March 25 ![]() |
Cu ce ajuta functia asta? Cand vrei sa parchezi esti nevoit sa te apropii de masina din spate si atunci, in loc sa fie liniste deplina sa poti sa te concentrezi pe ce ai de facut si eventual daca atingi vre-un obstacol sa auzi cea mai mica atingere si imediat sa calci frana, in loc sa poti face asta, ea bipaie intruna aiurea de nu te poti concentra.
Daca arata pe ecran 26cm sau ceva de gen, da, era buna, stiai cat mai ai de dat inapoi. Asa... nici nu apuci sa te angajezi bine in parcare ca incepe sa bipaie aiurea intr-un mod agresiv. Indicatorul vizual este cel mult orientativ, niste linii colorate care clipesc mereu, nu au precizie. Cand se fac rosii si bipaie ca un disperat, intr-adevar stii ca esti foarte aproape, dar nu stii si cat de aproape, iar din pacate atunci ai cea mai mare nevoie sa te concentrezi sa poti sa te apropii maxim. In loc sa poti parca linistit, calm, cu atentia si auzul sporite care sa completeze vizibilitatea slaba la mers inapoi, esti supus unui bipait non-stop care iti transmite o tensiune si o presiune inutila. Trebuia sa indice pe ecran distanta in cm, ex. 26cm, calm, eventual un sunet scurt sau rar si pe o tonalitate "calma". Asa cum a fost implementata, aceasta functie bipiaie intruna intr-un mod agresiv fara niciun sens. Sunt unii care o folosesc? Da, orice e mai bun decat nimic, dar asta nu schimba faptul ca e prost facuta! This post has been edited by stefan_rf: 24 Mar 2025, 18:27 |
--------------------
Dacia
Logan 3
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:16 |