Radare Austria, Radare Austria
![]() ![]() ![]() |
Radare Austria, Radare Austria
qwerty7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2007/Privilege
|
|||
Mihai60 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 15 May 07 From: Bagshot, Surrey, UK ![]() |
@qwerty7
Sal La intrebarea ta pun si eu o intrebare. Care a fost traseul tau pana in Belgia ? De unde esti ? Plec in curand in concediu, stiu traseul dar poate aflu ceva noutati. A doua escala este la Antwerp. Plec din Bucuresti. Multumesc anticipat Mihai PS. Ref. la camere nu pot sa-ti spun nimic. Din cauza copilotului merg regulamentar. Este adevarat ca vom fi in concediu. |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
de la granita pana la Wiena nu sunt din cate stiu eu. inainte de Linz sunt cele mai multe, si functioneaza siiigur ca au platit multi prieteni de-ai mei! eu am scapat de fiecare data
![]() Nu toti stalpii aia albi sunt radare, majoritatea sunt dispozitive de taxat. Sunt un fel de cutii (pt TIRuri) care se incarca cu bani, si cum treci pe sub stalpi, cum iti mai "fura" niste euroi daca tot pleci, ai grija si in ungaria mai ales pe M0 (centura budapestei) ca s-au inmultit radarele si acolo... Vacanta placuta! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Unde va grabiti domnilor? Ce aveti daca mergeti legal? Daca vedeti un strain gonind pe strazile noastre ziceti ca e nesimtit ca vine pe aici si n-are respect.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut radare si de fiecare data cand eu mergeam cu 130, treceau localnicii pe langa mine cu 200. Dupa ceva timp am zis sa ma risc si am procedat ca ei. Nu am primit niciodata nici o amenda.
Mihai, in octombrie am mers noi pana la Antwerp. Traseul a fost : Ploiesti-Bud-Wiena Linz Passau Wurzburg Nurnberg Frankfurt Aachen Antwerp. Am stat o noapte la paprika, a doua zi am petrecut-o pana la 4 in Parndorf, dupa care am innoptat la un hotel in aporpiere de Wurzburg, se numeste Hotel Aurora. Este un hotel nou deschis in sept 2008, (se vede de departe de pe autostrada, era noapte si este iluminata cu rosu inscriptia hotel aurora), costa 80e /noapte camera dubla, insa fiind roman am primit discount . Patronii sunt romani, investitia este 100% romaneasca, standardul este de 4*, micul dejun copios, niste paturi fabuloase, extrem de comfortabile si mari, recomand absolut. Maine caut cartea de vizita si iti scriu aici adresa exacta poate o sa faci popas la ei. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
qwerty7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 March 08 ![]() |
Salut Mihai,
Am plecat din Bucuresti prin Arad, Budapesta, Viena, Linz, Regensburg, Nurenberg, Frankfurt am Main, Koln, Achen, Brussels. Sunt cam 2200 km, traseul l-a propus viamichelin.com. Am dormit la un hotel Landzeit semnalizat pe autostrada, aproape de Linz. La intoarcere am folosit acelasi traseu, dar am dormit la Paprika, hotel situat imediat dupa granita dintre Austria si Ungaria. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2007/Privilege
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
driverx: nu ne grabim da' sunt zone drepte unde unde esti singur pe drum si 130 e cam putin
![]() dumid: daca mai treci prin zona si vrei sa faci cumparaturi, in loc de Parndorf incearca , complexul SCS (pe centura Wienei spre iesirea de Graz) -> mai mare, mai frumos, mai variat, haine mai ieftine ![]() drumuri bune tuturor! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ipig, intotdeauna cand merg in Austria sau doar sunt in tranzit, SCS si Parndorf sunt opriri obligatorii de cel putin 48 de ore.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
cat mai e o cazare la o camera dubla la Paprika?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:25 |