Rectificare Chiulasa, Info
![]() ![]() ![]() |
Rectificare Chiulasa, Info
Pismialex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
In primul rand operatia aceasta nu se numeste alezare. Prin alezare se prelucreaza orificiile cilindrice. Suprafetele plane gen chiulasa se prelucreaza prin rectificare.
De ce doresti sa mai iei din chiulasa? Vrei sa modifici raportul de compresie sau chiulasa nu este plana? In cazul al doilea solutia este simpla, exista garnituri de chiulasa mai groase, exact pentru asemenea situatii. Totusi 0.5 mm pare cam mult. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Pismialex |
![]()
|
Prin planare, m-am exprimat gresit. Ea este plana dar vreau sa maresc raportul.
14 May 2010, 11:18: Nu stie nimeni pana unde pot merge cu 95? This post has been edited by Pismialex: 14 May 2010, 11:18 |
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Conform manualului, operatiunea nu e permisa. Si la un 1,4 mi se pare inutila din moment ce poti lua un 1,6.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Pismialex |
![]()
|
Alta era intrebarea, nu parerea manualului. Acelasi bloc e si pt 1.2, 1.4, 1.6.
|
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La un raport volumetric de peste 10:1 nu cred ca mai merge cu benzina de 95. Depinde si de geometria camerei de ardere, prelucrare si amestec, insa eu zic ca deja cere 98 RON sau mai bine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cred ca 100 cere daca mai ia din ea .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Pismialex |
![]()
|
Daca-i decat din benzina nu-i o problema. Nelamurirea mea e adaptarea softului pentru reglarea avansului in caz ca se deregleaza. De asta ma feresc.
|
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Si cu ce speri sa te alegi din operatiunea asta?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Pismialex |
![]()
|
Nu inteleg rostul intrebarii!
|
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Revin: de ce vrei sa tai 0,5mm din chiulasa?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Raport de comprimare marit, inseamna randament marit si implicit puterea marita.
10:1 nu-i un raport exagerat de mare. Multe motoare serioase pe benzina au peste 10. Dar cum zice si einstein, sunt mai multi factori care intervin. As adauga si tipul de bujii. Apropo, loganul are vreun senzor de detonatie ? |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Pismialex |
![]()
|
Are knock sensor. Intr-adevar nu-i asa mare 10.25. Se poate si mai mult dar intervin alti factori si am nevoie de dyno, afr si altele. Revin la intrebarea initiala: Merge doar cu benzina mai buna sau nu?
|
--------------------
Renault Clio phaseII
Renault Clio phaseII
2003 1.4 8v mkII
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
merge acum sa te tina buzunarul daca te tine nu e problema ai poti monta si compresor de pe mercedes kompresor.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
merge si cu compresor de G60. stiu ca a fost o super nova facuta si urma sa-l pun eu pe al meu dar trebuia sa renunt la aer si am zis pas.
cat despre chiulasa eu zic s-o lasi asa ca va trebui sa mergi numai cu benzina buna si sa te gandesti la schimbarea axei (axelor pentru 16v) si o sa ai cam acelasi efect care-l vrei tu. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:13 |